Güncellemeler
+1 yıl
sorumu anlayan, paylaşımda bulunmak isteyenleri beklerim. bilgi ve kelime tatmininiz için bir 'bence' paylaşabilirsiniz. zira bunlar mevcut, bilgiden ziyade tecrübenin konuşması faydalı olacaktır şu an..
çoğumuzun travmaları var, bir şekilde kadınlığımızdan uzaklaşmışız bazılarımız, erkeksi olmuşuz, bunu güç bilmişiz. ancak bu her zaman iyi gelmiyor. insan özüne yaradılışına dönmek istiyor bunun için videolar, çalışmalar, psikologlar, okumalar, bunun üzerine bilgiler, sohbetler.. uğraşıyoruz bir kıvam için, aynı yerde bocalamamak için, hayatı ve kendimizi sevebilmek için. hadi diyelim güzel bi kıvam bulduk, devamlı olabilecek mi, bunu nasıl devamlı kılabiliriz? Dünya hali, insan her zaman ay dişil enerjim düşüyor dur dur diye yaşayamaz ya, bu oturur mu, ne kadar zamanda?
anasimezardikecek sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Kendine ne kadar çok değer verirsen çevrenden de o kadar çok değer görürsün. Hayatta önceliğin her zaman kendi mutluluğun olmalı. Senden beklentisi olan insanlarin önce senin saygını, sevgini ve ilgini haketmesi lazım. Bunları benimsediğin sürece hataya düşsen de umursamazsin.
Dişil enerjiyi pasif kamuflaj görmen baştan hata zaten, dişil alma dengesinde yardım frekansını aktif eder yardım istemekten hayıflanmaz
soruda tam ifade edemedim sanırım? yardım alıyorum bundan mutluyum ilerleme de sağlıyorum.. sadece şu an hayatımda sadece kendim varım, başkaları da girdiğinde bu dengeyi korumak kolay olmayabilir. koca koca laflar kadar kolay olmayabilir, diyorum
Yorumun niçin hırçın relaks yine aynı fikirdeyim
endişeli bir anında olduğum belirginken ilk cümlen suçlayıcı nitelikte olduğu için senin tabirinle hırçın bir tepkim var
Algıda seçicilik yapan sensin iyi tarafından baksaydın madem öyle sen de dik dik konuşup beni yerdin o zaman sabaha kadar yürütelim sen ben diye. Dişil e. Belirsizlik taşımaz acabalar yürütmez sen alma dengesini karşı tarafa belli edersen duruşundan anlayıp senin koruma çemberine zaten müdahale edemez olası müdehale durumunda hayatından sileceksin
sandviç tekniği, çoğu kişi bilir siz de muhakkak biliyorsunuzdur, kullanmanızı tavsiye ederim, direkt hata sende diyerek giriş yapmadan önce.. hayatından silemeyeceğin insanlar da olabiliyor, zaaflar da olabiliyor, bunlara karşı insan fark etmeden kendini girdaplarda bulabiliyor gözlemlediğim kadarıyla. bu bahsettiğiniz şey bir güç istiyor, kriz anlarında insan maalesef içindeki çocukla 'konfor alanı'na dönüveriyor. bunu fark etmek ve aşmak için her zaman bir destekçi bulamayadabiliriz, o anlarda neye tutunulabilir ya da bunları yaşayan biriyseniz nasıl aştınız merak ettiğim bu
Bitanem neden anlaşamıyoruz birbirimize dikta ediyoruz ben de sorundan “hayır diyemediğini” farkettim ve bunu güçsüz tutuma yoğurdum bahsettiğin taktik gerçeklikten uzak yöntem bunu sana uygulayana imtina gösterme bi zahmet erişkin kişilerde hayalcilik travmasına yol açar. Dişil e inanmıyorum bunun aktif edileceğine, çevresel etkenlerin sana seni kadın gibi hissettirmesiyle ilintili bu mesela ne kadar seksi ve bakımlı olursan ol dişiliğini göremediğin yerde bu illa aşk olmak zorunda değil iş, aşk, iş, dostluk alanında hissettirilmiyosa değer yargılarla alakalı sorun vardır. Ben dişiliğimi körelten kişi ve nesneleri hayatımdan uzaklaştırıyorum zaaf devreye girdiyse zaafım olan kişiye bunu belli eder hala aynı tavırları görürsem uzaklaşıyorum bundan sonrası senin duruşunla alakalı
çıkarabildiğin ölçüde evet, katılıyorum hayatından çıkaramıyorsan da aklını kalbini yormaması adına içinden çıkarmak.. bunu şahsım adına içsel olarak yapmakta zorlanıyorum, aile de var bu saydıklarımız arasında. bir yandan hayatına yeni giren insanların/hayatındaki insanların sana davranışlarının (tabii kaskatı değillerse) senin değişimine göre şekillendiğini görüyorum, bu sebeple tavuk&yumurta döngüsüne giriyor gibi. bakalım.. umarım dengemizi buluruz.
Ya bazılarının psikolojisi esnek kimisinin hassas olabiliyo evet ama benlik ve biricikliğini ön planda tutarsan en basiti;ben neden bunu tek başıma düşünüp hallediyorum, ya da bunları halletmiyorum dediğin an çark farklı dönüyo. Benim ağzımdan iki cümle çıkıp ona göre şekillenen birisinde şahsen korkutur iter neden söylememi beklesin ki? Sen ince düşünüyorsan emin ol onlarda düşünebiliyo ama işte bunu kâr-zarar gibi taktiğe vuranlar çekilmez oluyo inan yazarken yorumculuğunu hissettim. Her zaman feminen kalamayabiliriz bazen maskulen enerji devreye girer bunuda koruma kalkanı gibi düşün. En kolay yöntem ben kadınım kalınlığımı göremiyorsam bay bay demek birkaç defa deneyince özbenlik buna alışıyo
genel anlamda katılıyorum, yorum teşekkür ederim 🙏🏻 bu değişimle değişme kısmı da, laf ile değil aslında enerjisel olarak, senin odaklandığın yere insanların dikkatinin çekilmesi gibi.. sen kendine değer verdiğinde ya onlar da değer vermeye başlar ya eleştirel olurlar ya da giderler, gibi.. teşekkür ediyorum tekrar..
Evet söylemde kalmayıp eyleme dökmek, rica ederim🍀🐚
Doğuştan gelir sonradan olmaz insanlara mesafeni koymazsan ezen çok olur. Aşağıdaki üye doğru söylemiş dişil enerji alıcıdır veren taraf olmaz.