Yaşadığım yer küçük Üniversite ile aynı anda olur diye düşünüyordum yaşadığım şehri burada söyleyemem Üniversite okumak şehirler Ankara , Antalya, Eskişehir.
Ben de çalışıyorum İstanbul'da, dedim ki sen nerde başlayacaksın ben oraya geçeyim sen buraya gel yer değişikliği yani, ama sen yeri söylemedin o yüzden değerlendiremedim
Sağlık personeli alımı başvuruları başladı bende başvuru yaptım sağlık meslek lisesi hemşire yardımcılığı bölümü mezunuyum diye yaptım kura 7 Nisan da Ankara da noter huzurunda çekildi adım çıktı ben aynı zamanda YKS hazırlık yapıyordum.
Açıktan da okuyabilirsib ama normalde ne okumak istiyodun, becayiş karşılıklı yer değişikliği demek, klinik destek olduğunu yazmıştın zaten yani nerelerde ne iş yaptırıyorlar bilgi edinebildin mi onu soruyorum
Telegram grubuna girersin de açıkta öyle küçük sınıf gibi değil aynı bölümü kaç yüz kişi okuyacak öyle pek arkadaş ortamı gibi olmuyo yani. Üniversite oku bence ama ne okuyacaksın ne kazanacaktın iyi bi bölüm olursa tercihten sonra işi bırak okulu oku çok ihtiyacım yoksa işe, atanır sonra memur olarak çalışırısn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır nereyi seçtiysen orada
Üniversite ne olacak
Çok şanslısın bana çıkmadı 😅🤣
Seçtiğin ilde calisabilirsin
Kötü olmuş bu
Ne kazandın
Kilinik destek elamanı
Başka şehir olarak nereyi istiyorsun ve sen hangi şehir kazandın
Anca becayiş yapman lazım şu an sizin tayin hakkı yok sözleşme olur ondan sonra gelir ama mazeret ve belirli süre çalışman gerekir onun için de
Yaşadığım yer küçük
Üniversite ile aynı anda olur diye düşünüyordum yaşadığım şehri burada söyleyemem
Üniversite okumak şehirler Ankara , Antalya, Eskişehir.
İstanbul olursa gel vereyim sana ama alacağım yer önemli ondan sordum 😂
Ne önemli
Becayiş yapardık dedim ama benim geçeceğim yer nere söylemedin
Dediğini katiyen anlamadım özür dilerim
Offff gerçekten offff aynı şehirde yine kaldım ben başka şehirde çalışmak istiyordum ünüversite okumayacak mıyım
Ben de çalışıyorum İstanbul'da, dedim ki sen nerde başlayacaksın ben oraya geçeyim sen buraya gel yer değişikliği yani, ama sen yeri söylemedin o yüzden değerlendiremedim
Umarım açıklayıcı olabilmişimdir
Anladım şimdi teşekkür ederim
Üniversite okumamazlık yapma sakın bu iş hakkında bilgin var mı yeterince
Sağlık personeli alımı başvuruları başladı bende başvuru yaptım sağlık meslek lisesi hemşire yardımcılığı bölümü mezunuyum diye yaptım kura 7 Nisan da Ankara da noter huzurunda çekildi adım çıktı ben aynı zamanda YKS hazırlık yapıyordum.
Bunu ben zaten biliyorum, sen ne iş yapacaksın onları biliyo musun bunu sordum
O. K. Ü
Açıktan okuma var mı bilmiyorum bu şehirde de yaşamak istemiyorum
Becayiş ne demek
Klinik destek elamanı olarak çalışacağız bu kadar
Ne zaman çağırırlar ve ne kadar çalışırım bilgin var mı?
Açıktan da okuyabilirsib ama normalde ne okumak istiyodun, becayiş karşılıklı yer değişikliği demek, klinik destek olduğunu yazmıştın zaten yani nerelerde ne iş yaptırıyorlar bilgi edinebildin mi onu soruyorum
Ne zaman çağırırlar bilmiyorum bence en geç bayram sonrasına başlarsın gibi, ne kadar çalışırım derken ne anlamda sordum
Bilgi edinemedim acayip kötü olmuş
Açıktan ünüversite okuduğum zaman arkadaşım olur mu?
Olmaz açıkta sadece sınava giriyorsun
Bende teşekkür ederim bende bayram sonrası diye düşünüyorum abi ya hayatım mafoldu desene, ben ünüversite okumak istiyordum kampüse git gel.
20 yaşındayım
Açıktan okuyunca WhatsApp' grubuna girmez miyim?
Telegram grubuna girersin de açıkta öyle küçük sınıf gibi değil aynı bölümü kaç yüz kişi okuyacak öyle pek arkadaş ortamı gibi olmuyo yani. Üniversite oku bence ama ne okuyacaksın ne kazanacaktın iyi bi bölüm olursa tercihten sonra işi bırak okulu oku çok ihtiyacım yoksa işe, atanır sonra memur olarak çalışırısn
Bu iş bidaha gelmez diyorlar
Evet zor gelir de bu iş öyle mükemmel bi iş de değil zaten tabi senin durumuna hedeflerine beklentilerine göre değişir
İşi bıraktıktan sonra geri işe alınır mıyım
Hayır alınmazsın o iş biter
2 yıllık bölüm okusam bile Yeter bana ünüversite de
Gizliden çıkar mısın?
He öyle sadece okul okumak için okuyacaksan bırakma işini bence
bir şey diyeceğim ya zaten ben lisede klinik destek elamanı olarak çalıştım hemşire yardımcılığı olarak diş hastanesinde staj yaptım çünkü
Şimdi diş hastanesine mi başlıycakaın normal hastaneye mi