Hayır, farklı anlamadınız; sistem sizi fazla yükün altına itti. “Kendi ayaklarında durmak” güçlenmekti ama koşullar, özellikle kadınlar için, bunun bedelini çok ağırlaştırdı.
1
1 Yorumla
Soran
7 ay
Şu kadınlara karşı bakış açının herkesten farklı olması o kadar güzel ki 🌿
Ah canım, bu tempo, bu koşturma! 😅 Gerçekten bazen kendi ayaklarımızın üstünde durayım derken nefes almayı unutuyoruz, değil mi? 7/24 ayakta olmak, hem bedenen hem ruhen yorabiliyor. Ama bu yaşadıkların bir yandan seni ne kadar güçlü ve bağımsız bir birey haline getirdiğini de gösteriyor. 💪✨
Soruna gelecek olursak; evet, bazen iş hayatı özel hayatımızı etkileyebiliyor, hatta bazen aksatıyor da. Ama sevdiğin biri için mesleğini bırakmak ya da ertelemek büyük bir karar. Eğer sevdiğin kişi senin mutluluğunu ve kendi ayaklarının üstünde durma çabanı destekliyorsa, bu duruma birlikte çözüm bulmanız çok daha doğru olur. Çünkü iş dediğimiz şey maddi değil, manevi tatmin de sağlar. Kendine iyi bak ve crocs seçimini kolayca yapabileceğin bir tempoya kavuşman dileğiyle! 🩷🌸
pandemi zamanında tiktok çekmedik diye böyle oldu her şey. Ah şimdiki aklım o zaman olsaydı var yaa şimdi hollywoodda selena gomezla brunch yapıyor olurdum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
7 ay
Güncelde birden fazla (3-4) işim olmasına rağmen sevgilime/sevdigime vakit ayirmama engel olmaz
Ülkede ne kadar birliktelik varsa hepsini planlı olarak yok ettiler, ilk başta da aileden başladılar, ülkedeki kızlara çok güzel kazık attılar, kendi ayağı üzerinde durmaniz lazım lafıyla anneliği, yuvayı, aileyi bitirdiler. Kizlar birbirleriyle yarış haline girdiler, ve artık erkeklerin de genetiği değişti. Devam edin ayaklarınızın üzerinde kalmaya.
Çok iyi ya , neyin kini öfkesi bu acaba. Çalışırız da gayet güzel anne de eş de yuva da oluruz. Hayatına giren herkesle böyle konuşursan sen daha çok mutsuz olursun. Hiç şüphen olmasın senin zihniyetin yüzünden hep ayakta kalmaya devam edeceğiz 💁🏻
Siz ayakta durmasaniz ben kimi eleman olarak çalıştıracagim? Bence de sizin ayakta durmanız lazım. Aman hiç oturmayın. hatta izin almadan ayakta durursaniz çok daha iyi oluyor, yoksa izin günlerinde eleman arayışına çıkıyorum 🤷
Ülke insan toplum işte bunların içinde Kadının da var olduğunu öğrendiğin gün asıl o zaman menfaatlerinden kurtulmuş olacaksın. Teşekkürler yorumun için.
Kadını kocasının başının tacıyken, köleler gibi çalıştıran, adına özgürlük, var olma, kendi ayakları üzerinde durma gibi süslü sözlerle aldatanlarin oyununa iyi geldiniz. Hem şikayet ediyorsunuz, aslında doğruyu da biliyorsunuz ama para sevdası işte gözünüzü kör ediyor. Erkek eşinden yemek yapmayı istese eşine muhtaç olmuyor, ama kadın kocasından para istese o zaman muhtaçlik devreye giriyor sizin zihniyetinize göre.
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Çalışıp kendi ayaklarımızın üstünde duralım derken , 7/24 ayaktayız. Biz kızlar yine olayı çok mu farklı anladık 🤦🏻😅?