Erken uyanıp bir yerlere yetişmek, hazırlanmak ya da sorumlulukların her neyse onları yerine getirmek gibi. Senin hemen hemen her gün telaşını yaptığın şey nedir? 👀

Erken uyanıp bir yerlere yetişmek, hazırlanmak ya da sorumlulukların her neyse onları yerine getirmek gibi. Senin hemen hemen her gün telaşını yaptığın şey nedir? 👀

Günlük yaşadığımız telaşlar ister istemeden oluyor tabi ki de. yani sonuç olarak bizler insanız bu yüzden gerek iş gerek okul gerek ise kendi hayatımızda yaşadığımız tüm sorunlar maalesef ki günlük yaşantımızı etkiliyor benim de telaşlarım var ama genel olarak gamsız olup anı yaşamayı tercih ediyorum sadece bazen çok düşünüyorum o kadar..
Çok var telaşım. Sabah kalk, hemen banyoya. Bebiş bağırana kadar işini hallet, çık, oyunun başına otur, bebişle ilgilen, yanı sıra 1 saatcik homeoffice çalışmayı dene, bebişi öğle uykusuna yatır, kendine bir kahve patlat, birşeyler atıştır, abdest al, namaz kıl, bebiş uyanınca yemek hazırla, ye, yedir, dışarı çıkacaksam, bebişi hazırla, kendini hazırla, akşam yemeğini dert et, ev işlerini hafifletmeye çalış, eşin gelince yemeğe oturmaya çalış, bebişi uyutmaya çalış, bulaşık bırakmamaya çalış, birşeyler izlemeye, iki satır kitap okumaya çalış, namazı çok geçe bırakmamaya çalış,
çalış babam çalış
Aynen var.
İbadetlerimi eksik yerine getirmeye çalışmak, derslerimi yetiştirme çabalarım ve tüm bunların içinde kendime de zaman ayrıma çabalarım. Ah canım, kendim, gel sarılalım. (aynaya karşı. 😌)
Eve geç gittiğimde kedilerin bana olan öfkesi haha
Aynı şey benim pıstıkta da var, minicik kuşun kendinden büyük tribini çekiyorum resmen dhdj
Hahah kurban olurumm hepsine
Cevap
11Cevap
Her gün erken kalkmak. İşe gitmek. İnsanlar ile uğraşmak.
Hayatım hep telaş, çok yorgunum artık, bazen diyorum ki bu telaşlar neden hep beni buluyor benim gibisi yok gibi... Bende şöyle rahat bir hayat sahibi ne zaman olurum acaba diyip diyip duruyorum tabii cevabı yok...🙄
Kendimi bildim bileli telaşlanmam hatta öyle ki korku veya baskı altında iken daha soğuk haraket ederim Allah vergisi bazen cidden buzdolabı gibi olabilirim ama tehlike karşısında mantıklı hareket etmemi sağlıyor bu özelliğimi seviyorum.
Çocukları okula yetiştirmek. Toplantı stresi
Var, yetişmeye çalışıyoruz bir yerlere. .
Olmaz mı hep bı yerlere yetişme telaşı m
İşe geç kalmak en büyüğü bu sanırım
Hayır yok tek telaşım seçim
Rutinimde tatlı mı tatlı telaşlarım var. 😌
Yasadigim tek telas tuvalete yetismek
Evet vardır yani
Telaşlarım yok her şeyi zamanında yaparım
Herkes gibi evet var maalesef. :(
Evet var
Oluyor iş için
Evet genelde iş..
Genel olarak yok