Kişilik & Karakter Sizinde saçınıza aklar düştü mü? Sırların_Efendisi_ Takip Et Xper 7 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sim siyah saçlarım vardıBurcu burcu kokardıUzadıkça dalga dalga dalgalanırdıRüzgar okşar tarardı.. Sizinde saçınıza aklar düştü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Düşmedi 0 0 Yorumla
avicenna90 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı. Boyatmasam dipler ful beyaz gibi😂 Allahtan sarıyım belli olmuyi😂🙈 1 1 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Sonuçta beyaz var saçlarında Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Şimdi bu kır renk moda oldu 😊 1 3 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Bende o yüzden boyatmak istemiyorum 🙂 Yorumla asuasuasuman +1 yıl Boyatma bencede yakışmış.. hoş gözüküyor Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Teşekkür ederim kestirmem lazım uzadı elimi yüzümü alıyor Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Var birkaç tane.. 1 1 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Yol gitsin Yorumla
The_İnci Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Yok emmi 1 15 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Değirmenden indim, beygirim yüklüŞu kızı görenin deli olur aklıOn beş yaşında da kırk beş bölüklüBir kız bana emmi dedi neyleyim.. Yorumla The_İnci +1 yıl Ağla emmi ağla Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Bizim ilde üzüm olur, alç olurSızılanır, bozkurtları aç olurBir yiğide emmi demek güç olurBaşımı alıp gideceğim Yorumla The_İnci +1 yıl Nereye gidiyon emmi kürt gapar Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Binerim atıma ben de kaçarımKaçarım da karlı dağlar aşarımAhtım olsun seni alır boşarımOn iki padişahın kızı olsan da Yorumla The_İnci +1 yıl Ne diyon emmi sen yaa ben de ağlarım 😭 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Bir kuşak bağlamış saçağı dizindeArzumanım kaldı gavur kız sendeYarısı gerdanında yarısı yüzündeKoklanmaz güllerin diken üstündeYarısı gerdanında yarısı yüzünde Yorumla The_İnci +1 yıl Emmi emmi senin dilin ne söyler Benim bir yarim var her şeyden gözelGörecek olursa bu sözleriniSeni evire çevire bir gözel döver Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Karacaoğlan der ki n'oldum nolayımSakal seni cımbız ile yolayımBilmiyordum seni kız sandım.. Yorumla The_İnci +1 yıl Sakal bıraktım sadece kızım zaten😂😂 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Gece gece amma güldüm 😅Emmi emmi dilin ne söylere koptum Yorumla The_İnci +1 yıl Ahahha 😄✌️ Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl https://youtu.be/gsGOHylHM74Benden sana gelsin iyi geceler.. Yorumla The_İnci +1 yıl Dövdurecem emmi seni yeminim olsun 😡 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Binerim atıma bende kaçarımBana yol göründü gideyim gari Yorumla
Çılgındonsuz Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl coktannn 1 1 Yorumla Sırların_Efendisi_ +1 yıl Denizin dibinde hatçam demirden evler... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Düşmedi
Boyatmasam dipler ful beyaz gibi😂 Allahtan sarıyım belli olmuyi😂🙈
Sonuçta beyaz var saçlarında
Şimdi bu kır renk moda oldu 😊
Bende o yüzden boyatmak istemiyorum 🙂
Boyatma bencede yakışmış.. hoş gözüküyor
Teşekkür ederim kestirmem lazım uzadı elimi yüzümü alıyor
Var birkaç tane..
Yol gitsin
Yok emmi
Değirmenden indim, beygirim yüklü
Şu kızı görenin deli olur aklı
On beş yaşında da kırk beş bölüklü
Bir kız bana emmi dedi neyleyim..
Ağla emmi ağla
Bizim ilde üzüm olur, alç olur
Sızılanır, bozkurtları aç olur
Bir yiğide emmi demek güç olur
Başımı alıp gideceğim
Nereye gidiyon emmi kürt gapar
Binerim atıma ben de kaçarım
Kaçarım da karlı dağlar aşarım
Ahtım olsun seni alır boşarım
On iki padişahın kızı olsan da
Ne diyon emmi sen yaa ben de ağlarım 😭
Bir kuşak bağlamış saçağı dizinde
Arzumanım kaldı gavur kız sende
Yarısı gerdanında yarısı yüzünde
Koklanmaz güllerin diken üstünde
Yarısı gerdanında yarısı yüzünde
Emmi emmi senin dilin ne söyler
Benim bir yarim var her şeyden gözel
Görecek olursa bu sözlerini
Seni evire çevire bir gözel döver
Karacaoğlan der ki n'oldum nolayım
Sakal seni cımbız ile yolayım
Bilmiyordum seni kız sandım..
Sakal bıraktım sadece kızım zaten😂😂
Gece gece amma güldüm 😅
Emmi emmi dilin ne söylere koptum
Ahahha 😄✌️
https://youtu.be/gsGOHylHM74
Benden sana gelsin iyi geceler..
Dövdurecem emmi seni yeminim olsun 😡
Binerim atıma bende kaçarım
Bana yol göründü gideyim gari
coktannn
Denizin dibinde hatçam demirden evler...