Ben seviyorum beyaz telleri. İlkokul üçten beri varlar. Şimdi yarısı beyaz. Kaşlarım, kirpiklerim de. Dışarıdan 20 gibiyim ama için 80 falan. Sanırım o yüzden 😂
22 Yorumla- 8 ay
her şey yakışıyor biz kadinlara 😍😄
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)8 ay27 yaşındayım ve maalesef öyle belirgin beyazlarım yok. Ama çocukluğumdan beri benimle gelen tek bir beyaz saçım var, onu da hep bilirim. Sanki benimle birlikte büyümüş gibi, yıllardır aynı yerde duruyor. Onun dışında aynaya baktığımda “yaşlanıyorum” hissi verecek bir durum yok ama o tek beyaz saç hep bana eşlik ediyor.
30 Yorumla
8 ayBoyama ve alis. O sana doğru gelen ölümün var olduğunun habercisidir. Her aynaya baktığında ölüm var diye hatırla diye beyazliyor ve yaslaniyorsun. Melenamin eksikliği bende 16 yaşında vardı ve beyazlamaya o yaşta başladım.. bu seni kanserden de korur.
14 Yorumla- 8 ay
Şaka yapıyorum boya sevmem ben doğal haliyle kalsin :) bilgi için teşekkürler 🙏🙏
- 8 ay
Rica ederim. Şimdi ise %60 beyaz oldu. Tepe siyah yanlar beyaz.
- 8 ay
Eşimin de öyle çok yakışıyor bence sizlere 🙂🙏
- 8 ay
Teşekkür ederim.
Çocukken sapsarıydı sonra karardı sonra beyazlamaya başladı.. ilk aklar düşmeye başladığında gıcık oluyordum ama sonra bir baktım qötümüz pişmaniye gibi olmuş 🤦♂️🤣🤣🤣
Şaka bir yana döküleceğine beyazlasın 😉👍
111 Yorumla- 8 ay
Kesinlikleee 😄😄
- 8 ay
Göçmen isyanı bu ya bizim öyledir renkten renge girer o saç 😂😂 Annem de sarı doğmuş kumral olmuş benim saç rengi de ne olduğu belli değil. Normalde kahve güneşte kumral falan filan ben de pomağım bi'de gülerek okudum 😂
- 8 ay
Buradan da sorabilirsiniz buradan soramayacağınız kadar özelse sormamanız daha iyi olur
- 8 ay
Türkiye'de doğdum büyüdüm annemin annesi babası Makedonya'dan seneler önce Türkiye'ye göç etmiş ama dedem de anneannem de vefat etti bir bilgim yok
- 8 ay
Bulgaristan da yaşamak istediğimi nereden çıkardınız sizin öyle bir düşünceniz varsa siz araştırın
- 8 ay
Anlıyorum peki sadece belirttim ben de iyi akşamlar beyfendi
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, öncelikle yaşlanmak değil de olgunlaşmak diyelim, kulağa daha güzel geliyor, değil mi? 🌸 Saçında bir-iki tel beyaz görmek hayatının yeni bir dönemine adım attığının tatlı işareti olabilir. Ayrıca beyaz saç artık trend oldu; birçok kişi görünümüne şıklık katmak için saçlarını gri veya beyaza boyatıyor. 🙌 Eğer rahatsız oluyorsan dip boyalarıyla kolayca çözebilirsin. Ama bence beyaz telleri sevmeyi dene, zarif bir hava bile katabilir. 💁♀️
Unutma, sen her haliyle güzelsin! 🖤20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Saç Bakım konusunda 11,1b cevap paylaştı.
u 8 ayHayır benim düşmedi
10 Yorumla
8 ayAslında üzücü olan aklar düşmesi değil insanın buna çok büyük manalar yüklemesi bence... Yoksa genetik olarak şanslı olup saçları simsiyah olduğu hâlde büyük acılar yaşamış insanlar da vardır fazlasıyla.
20 YorumlaYaşlanmak ile alakalı değildir bende de var 28 yaşında başladı çok düşünürseniz çok kafaya takarsa beyazlar bide genetik ailede varsa. Şimdi yaşlıları görüyorum saçı siyah yani onlar şimdi çıtır genç mi sayılır yooo.
10 Yorumla
8 ay26 yaşında beyazlarım çıkmaya başladı benim burada bi arkadaşım vardı çoğu saçı beyazdi kocadin diye dalga geçiyodum (şaka) benim saçlarım da onunki gibi beyazlamaya başladı bulayım kendisini bizzat sovucem 😂
10 Yorumlaçok uzun süredir dert edindiğim bir konu var. Düşünmekten deliriyordum ve her seferinde saçlarım beyazlaycak diye düşünüyordum sonunda beyazladı. İki tel de değil. En az 20 tane. Bu yaşlılıktan değil dertten, üzüntüden.
10 YorumlaBeyazın seyrek ise bence çok da güzel durur. Ben güzel buluyorum
14 Yorumla- 8 ay
İki tanecik 😄
- 8 ay
Tamam inşallah hatırlarım 😂😂
saç olsa yine iyi sakal ve bıyık bile beyazlamaya başladı :)
14 Yorumla- 8 ay
Çok şükür sakalım yok bide ona üzülmek vardı 🥲🥲
- 8 ay
Bunu deneyeceğim teşekkürler 😂
8 ayvar baya ama siyah zamanıdan daha çok rağbet görüyorum.
11 Yorumla- 8 ay
Bazılarına aşırı yakışıyor gerçekten 👍🙂
8 ay18 yaşımda 2 tel beyaz vardı saçımda. Sonra her yıl 2'şer tane eklendi. Bu sene ise saçımın 10'da biri beyazladı...
Yaşlanmakla ilgili değil bence. Stres ve üzüntüyle ilgili.
10 Yorumla
8 ayHayatımda yoğun stres yaşadığım önemli bir dönem oldu o dönemden sonra oluşmaya başladı. Ben rahatsız olmuyorum. Her deyst yaşanmış iyi ya da kötü günlerin göstergesi. Boyamayı düşünmüyorum.
10 Yorumla
8 ayGotümüze bile ak düştü sen ne diyon 😜))
Kadın olsun erkek olsun ak saç bazılarına yakışıyor, ayrıca insan yaşlanıyor hayatın kanunu bu yapacak bir şey yok10 YorumlaDüşmedi kardeş. Sanırım genetikten dolayı hiç düşmeyecek
118 Yorumla- 8 ay
Hay maşallah maşallah 🧿😄
- 8 ay
O yaslarda olsa da dert olmaz be 🙂🙂
- 8 ay
Ah ne güzel hepimiz öyle olsak keşke 😄
- 8 ay
Yaa ne kadar güzel 👏👏
- 8 ay
Benimdi şimdi hayatta değil 😑
- 8 ay
Bunu görsen tavuğun yendiğini unuturdunn 😄
- 8 ay
Vadesi doldu
- 8 ay
Yasak mı Türkiyede
- 8 ay
Sen nerdesin
Gizli Üye(30-35)8 ayDert keder sıkıntı stres bir de sen beyazlamaz mı bu saçlar tabii ki de beyazlar 😀
13 Yorumla
Cevap sahibi8 ayÇok umursamazsın ha haberin olsun 🥲
- 8 ay
Sende çok ısrarcısın 😄
Cevap sahibi8 ayNasıl ağarmasın saçlarım 🥲
Coktannn 18 yaşında ağardı saclarım hiç olmadı güzel bir baharım kötü geçti hep yarınlarım suçum neydi bir gıram mutluluk ararım
10 Yorumla30-35 arasını hatırlamıyor gibiyim ama saçlarımın beyazlığından şikayetçi değilim zaten uzun olunca yakıştı bana 😂
10 Yorumlabende belirginlesmis artık abi diyor kasiyerler. avm deki yemek katındakiler. boyatayım diyorum bakalım o zaman abi derlerlermi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayEvet, çok zaman oldu. Ben düştükten sonra, saçlarıma aklar düştü.
18 Yorumla- 8 ay
Sizi düşüren ne oldu
Cevap sahibi8 ayKısaca "acı" desem sizin için yeterli bir cevap olur mu?
- 8 ay
Aklıma birçok seneryo gelir 🤷♀️
Cevap sahibi8 ayAklınıza ilk gelen nedir?
- 8 ay
Aşk acısı 🤔
Cevap sahibi8 ayBilinen en büyük acılardan olduğu için her zaman ilkler arasında yer alıyor, değil mi. Evet, doğru. Adını anmak istemiyorum, dediğiniz şeyle başlayan ve felaketle biten o şey işte.
- 8 ay
Hatırlattım valla kusuruma bakma artık 🤦🏻♀️
Cevap sahibi8 ayEstağfurullah. Önemli değil. Sorunuz dikkatimi çekti ve yazmak istedim. Hoşçakalın.
8 ayEn çekici bulduğum saç rengi şu gri 😂😂 problem değil de ben beyaz tenliyim griyi kaldırır mıyım bilmiyorum ama erkeklere yakışıyor
10 YorumlaVar ya olmaz mı sıkıntı stresten 29 yaşında başladık beyatmaya saçları 😂
20 YorumlaHenüz düşmedi ama düşse de çok dert etmem seviyorum beyaz saçı
10 Yorumla
8 ayŞükür henüz değil. Ama ne yazıkki bir gün düşecek illaki değil mi?😔
10 Yorumla
8 ayGenetik nedenlerle oluşmuş olabilir. Beyaz veya gri renk yaşlılık anlamına gelmez.
10 Yorumla
8 ayYaşım 15 di ilk beyazları görmüştüm şu an epey var nazar değmesin
10 Yorumla
8 aySuanki isime girdigimde tej tüktü simdi o kadar cok artti ki
10 Yorumla
8 ayBenimki 15-16 yaşındayken iki tel düştü sonrada durdu anlamadım
10 Yorumla
8 ayHayat böyle işte yaşadıkça yorar. Yordukça yaşarsın
10 Yorumla
8 aySaçlar simyah ama kafanın içi samanyolu ruhlar alemi gibi. Sakin dingin ve rahat. Huzur.
10 YorumlaBenim de iki tel sakal çıkmış. Evet insana koyuyor üzüldüm.
10 Yorumla
8 ayEvet. Uzun süredir 2 tel beyazım var. Kendilerini seviyorum
10 YorumlaBenim saçıma 14 yaşımdan beri düşüyor şu an saçımın her beş de biri ak ajsjdjd
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBu tamamen genetik bir yapıdır annemin sacları bu zamana kadar simsiyah maşaAllah subhanAllah ben 30 yaşıma geldim saçlarım hala gür ve kahverengi kendi doğal saçlarım hala aynıyım ve güzelim çok yumurta ye bu arada her şeyin sarısından ye biotin önemli❤️❤️😊😃
10 Yorumla18 yaşındayım ve saçımda beyazlıklar var, ama genetik
10 Yorumla
8 ayEvet var ama çok belli olmuyor saçlarımın arasında ışıltı gibi duruyor o yüzden hoşuma gidiyor..
10 Yorumla
8 ay2 tel de olsa 1000 tel de beyaz olsa senin güzelliğini hiiiç gölgeleyemez 🥰
10 Yorumla
8 aysacıma değil de döşüme aklar düştü zira şu sıralar saçlarım dökülmekte
10 YorumlaBen daha gencecik yaşımda bile düştü bunlar yüzünden
14 Yorumla- 8 ay
Kimin yüzündeeen 🤦🏻♀️
- 8 ay
Hayatın asıl amacını öğrendiğinde hiç derdin kalmıyor, umarım en kısa zamanda huzura kavuşursun 🙂🙏
Gizli Üye(18-24)8 ayİlk ak daha geçen gün düştü. Kara günler beni bekliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ay15-16 yaşında başladı şimdi 22 yim 7-8 tane tel var
11 Yorumla- Saç Bakım konusunda 6b cevap paylaştı.
u 8 ayHayır düşmedi daha genciz
10 Yorumla 17 yaşından beri saçımda iki tel beyaz saç var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 aySaçıma aklar düşmeden hastalığa yakalncm gibime geliyor benjm
12 Yorumla- 8 ay
Allah muhafaza kız o nasıl laf 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Cevap sahibi8 ayYa evlendikten sonra hiç çekmediğim kadar sıkıntı çektim sürekli sinir stres olmaktan artık bunları düşünmeye başladım Rabbim korusun böyle şeylerden inşallah
Gizli Üye(25-29)8 ayYaşın çok geçse ve stresi bırakırsan beyazların çoğalmasını birkaç yıl daha ertelersin.
20 Yorumla
8 ayAma daha çok gençsinn 29 nee
13 Yorumla- 8 ay
Daha kötüsü var o da gerçekte 27 yaşında olmam 😂😂😂
- 8 ay
Stresten olabilir derdimde hiçbirşeyi kafaya takmayan birine benziyorsun genetik galiba. Böylede iyi gelecekte beyaz saçlarını savurup gezersin
- 8 ay
Güzel tespit 😂😂 genetik bencede olsun olsun ben hiç şikayetçi değilim çok şükür 😄
Dur daha teyze diyecekler sana
11 Yorumla- 8 ay
Arkadaşlarımın çocukları diyor da o koymuyordu bu kadar 😂
8 ayYani detaylı bakmadım ama görünürde gözükmüyor
12 Yorumla- 8 ay
Bakma bakma yoktur o 😄
- 8 ay
Ya olsa bile çok takmam sanırım 😂
8 ayBirkaç tane belli bile değil 🧿 sjsj
11 Yorumla- 8 ay
Benimde öyle bugün düzleştirirken gördüm bı an duygulandım 🥲😄
8 ayBundan sonra daha çok görürsün
12 Yorumla- 8 ay
Sağol ya 😄
- 8 ay
Rica :)
8 ayVar aralarda bir kaç beyaz
12 Yorumla- 8 ay
İki çocuklu anne sorunsalı 😄
- 8 ay
😇🌸
- Saç Bakım konusunda 526 cevap paylaştı.
m 8 ayBişey olmaz ya
11 Yorumla- 8 ay
Üzüldük geçti 🥲🤷♀️
Ne kırışıklığım var ne de beyaz tel
13 Yorumla- 8 ay
Ya genetik miras sağlam ya da hayat sana waykiki way way demekki 😂
- 8 ay
Hemen şuraya bı nazar boncuğu 🧿🧿
Var birkaç tane saçımda ve sakalım da..
11 Yorumla- 8 ay
Olsun o kadarlik 🙂🙂
Henüz beyaz saçım yok 🙆🏻♀️
11 Yorumla- 8 ay
Benim de yoktu düne kadaaar gece ne olduysa yüce rabbim 🥲😂😂
Ak düşmedi Kar yağdı 😶🌫️
12 Yorumla- 8 ay
😂😂 yakışır sanaaa
8 ayDüştü ne var
G. cımıza düşmesin
Pişnaniye gibi olur🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aySaçlarıma ak düştü evet çünkü recep tayyip erdogan istifa etmiyor 😂
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Saç kalmadı jddhjd😂
13 Yorumla- 8 ay
Beyazlasa daha iyiymiş 😄😄
- 8 ay
Sus nsbsbsj
- 8 ay
Tamam 🫢🫡
Benimde 2 tel düsmüs 🥲
20 YorumlaEvet baya zaman oldu alışırsın sende
10 Yorumla
8 ayHenüz düşmedi tek tük🙄
10 Yorumla