Kişilik & Karakter Suç sayılmasını istediğiniz bir davranış söyler misiniz? u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Elinizde olsa hangi davranışın suç sayılmasını isterdiniz? Cezası ne olmalıydı? 😀 Suç sayılmasını istediğiniz bir davranış söyler misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Yerlere tüküren ve çöp atanlara müebbet ceza gelsin isterim. Nefret ediyorum yere çöp atan insanlardan 😬 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Suçsuz gibi görünmenin cezasız kalmamasını isterdim :D Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Kötülük yapmak. hayvanlara kötü davranılması, yerlere çöp atmak çimlere basmak çiçekleri koparmak bunların suç olmasını isterdim 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Tam tersi her davranış cezasız kalmalıki insanların iç yüzü daha özgürce dışarı vurulabilsin 1 3 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Arınma gecesi filmi gibi olur o zaman da 🤣 Yorumla -Felaketce- +1 yıl Hahahaa buldum 3 günden uzun süre duş almamak suç sayılmayı toplumdan uzaklaştırılmalı hüçre cezası falan verilmeli bazılarının kafasına şampuan sıkasım geliyor 😅 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Bir de toplu taşımaya sarımsak yiyip binenler 😂 Yorumla
İzmirli2735 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Şu işi düşünce kapıyı çalanlar için idam istiyorum. 😄 1 4 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Onları görmezden gelerek asmak gerek :D Yorumla İzmirli2735 +1 yıl Yüzsüz olunca olmuyor, kapıdan kovsan bacadan selam veriyorlar.😄 Yorumla u Dark_Scourge +1 yıl Selama gerek yok ne isteyeceğini söyle de. Ben öyle diyorum. Anlayana :D Yorumla İzmirli2735 +1 yıl Bendekiler anlayan türden değil, sen şanslısın. 😒 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Ağzını şapirtatarak yemek yemek suç sayılmalı. 10 yıl yatari olsun. Şartlı tahliyeden 5 yıla denetimli serbestlikten de 2 yıla iner zaten 🙄 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. Dedikodu. Cezası da 1 ay iletişimsiz kalmak olsun 😀 1 0 Yorumla
ElzemEzell Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yürüyen merdivende sol tarafta durmak ya da küçücük kaldırımda yavaş yavaş yürümek. Çok sinir bozucu 1 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı. Kaldırım olduğu halde yoldan yürümek. Bir gece hapis cezası. 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Gec cevap vermek ya da görüldü atmak 😂😂 1 0 Yorumla
khaixx Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kalp kırmak ve iyi niyeti suistimal etmek 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Kalp kırmak 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yerlere tüküren ve çöp atanlara müebbet ceza gelsin isterim. Nefret ediyorum yere çöp atan insanlardan 😬
Suçsuz gibi görünmenin cezasız kalmamasını isterdim :D Keyifli geceler..
Kötülük yapmak. hayvanlara kötü davranılması, yerlere çöp atmak çimlere basmak çiçekleri koparmak bunların suç olmasını isterdim
Tam tersi her davranış cezasız kalmalıki insanların iç yüzü daha özgürce dışarı vurulabilsin
Arınma gecesi filmi gibi olur o zaman da 🤣
Hahahaa buldum 3 günden uzun süre duş almamak suç sayılmayı toplumdan uzaklaştırılmalı hüçre cezası falan verilmeli bazılarının kafasına şampuan sıkasım geliyor 😅
Bir de toplu taşımaya sarımsak yiyip binenler 😂
Şu işi düşünce kapıyı çalanlar için idam istiyorum. 😄
Onları görmezden gelerek asmak gerek :D
Yüzsüz olunca olmuyor, kapıdan kovsan bacadan selam veriyorlar.😄
Selama gerek yok ne isteyeceğini söyle de. Ben öyle diyorum. Anlayana :D
Bendekiler anlayan türden değil, sen şanslısın. 😒
Ağzını şapirtatarak yemek yemek suç sayılmalı. 10 yıl yatari olsun. Şartlı tahliyeden 5 yıla denetimli serbestlikten de 2 yıla iner zaten 🙄
Dedikodu. Cezası da 1 ay iletişimsiz kalmak olsun 😀
Yürüyen merdivende sol tarafta durmak ya da küçücük kaldırımda yavaş yavaş yürümek. Çok sinir bozucu
Kaldırım olduğu halde yoldan yürümek. Bir gece hapis cezası.
Gec cevap vermek ya da görüldü atmak 😂😂
Kalp kırmak ve iyi niyeti suistimal etmek
Kalp kırmak
gösterip vermemek
Umut vermek
Kalp kırmak