Merhaba,
Ben biraz kiloluyum öncelikle , daha önce misal kendimden selfie yapip paylasirdim resim cekilmeyi Severdim heryerde herkesle cekilmek isterdim.
Sonra evlendim ama herkes Kiloma laf etti ve esim benden daha üstünmüs gibi, ve beni acaba nasil Kabul etmis cok büyük bir is mis gibi konustular hep.
Ilk aylar önceden tanisma firsati olmadi diye, gerginlikler yasandi aramizda , bana bazen bagirarak cikisti bir iki kere de beni yere düsürdü yiterek. Ve ben bunlari bir dostuma anlattim acemiydim yabanciydi benim icin.
Resim paylasmak icimden gelmedi artik, bana kizdi herkes soruyormus merak ediyormus diye neden paylasmiyorum.
Sonra bir kac ay yurtdisindan dolayi ayri kaldik, Şu an ne kendimi ne ikimizi paylasamiyorum korkuyorum. Hem insanlarin yargilamalarindan kilom icin. Birde arkadaslarina anlattigim icin ilk aylar da ki sorunlarimizi ilgisiz sorumsuz oldugunu.. Şu an daha iyi degil ama kendi paylasmami istiyor bende paylasmak zorundayim ama insanlarin ve arkadaslRimin ne düsüneceklerini cok takiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer