Kişilik & Karakter Konuşmaktan başka anlaşma yolları var mı? Krbll Takip Et Yoda Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tavır, ima, trip, kaş göz oynatmaktan anlamıyorum ben 😅Neden konuşmak dururken saçma yollara başvuruluyor? Bende de bir problem var galiba 😁 Güncellemeler+1 yıl Bende bir sorun var anladım ben 😅 ama ne olduğunu anlayamadım işte sorun o Konuşmaktan başka anlaşma yolları var mı? Cevapla Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet bende bakışmak olabilir insan sevdiği kişinin bakışından bile anlayabilir 0 2 Yorumla Krbll +1 yıl 👍🏻 kesinliklee, bazen işe yarıyor 😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler :D
PrensinMekanı Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Yakınlarımla belli şekilde anlaşırım ama yabancı biri olursa mutlaka konuşmam lazım huyunu suyunu öğrenmem lazım 😄 0 0 Yorumla
sprinter-tosbağa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 606 cevap paylaştı. Sanat da bazen içimizdeki duyguları anlatmada çok başarılıdır. 0 2 Yorumla Krbll +1 yıl Güzel bir bakış açısı 👍🏻 sprinter-tosbağa +1 yıl Teşekkür ederim 😌
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa anlaşır... 0 4 Yorumla Krbll +1 yıl İşte ben de bu yüzden anlam veremiyorum😅 Yorumla ProducerT +1 yıl Herkes cesaretli değil ki Yorumla Krbll +1 yıl Aa çok mantıklı👍🏻 Yorumla ProducerT +1 yıl 👍👍 Yorumla
Afrolevent Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Var. Ağız burun girmek. 0 1 Yorumla Krbll +1 yıl Kesinlikle katılıyorum 👍🏻 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Aşko kuşkolara göre var; trip 0 7 Yorumla Krbll +1 yıl Ya onu dicem, acaba cidden işe yarayan o mu ki? Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Kötü davranırsan kıymetli oluyorsun galiba Yorumla Krbll +1 yıl Dönüp dolaşıp aynı sonuca varıyoruz 'sorun bende ' 😊 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Zihniyette bence Yorumla Krbll +1 yıl Kabul edebileceklerini sanmıyorum 😅 Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Zaten ölücez😀 Yorumla Krbll +1 yıl Ahahahah 😂😂 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Susmak 0 3 Yorumla Krbll +1 yıl Neden sustuğunu bilmiyorsam bu da bir iletişim olmaz sonuçta değil mi? Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Bazen susmak en iyi iletişimdir Yorumla Krbll +1 yıl Susmak iletişim değildir 😅bkz. TDK, iletişim; Duygu, düşünce veya bilgilerin akla gelebilecek her türlü yolla başkalarına aktarılması, bildirişim, haberleşme, komünikasyon. Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl gonyalı mısın 0 10 Yorumla Krbll +1 yıl Allah korusun aman diyim 🤣 Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl hahah :))) naptılar acaba :p Yorumla Krbll +1 yıl orada okudum sevmedim kanka Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl kampüs yolları uzun aladdin yokuş dimi :) Yorumla Krbll +1 yıl İnsanları dışında her şey çok güzeldi Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl ama insanlar her yerde böyleyiz değil mi Yorumla Krbll +1 yıl Konyalı mısın 🤣 Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl içinden hep geçiyorum ya kıyamadım :) Yorumla Krbll +1 yıl Bence durmamışsın çok bulunmamışsın Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl etliekmeğini yedim ayranını içtim garson biraz gıcıktı ondan galiba :) Yorumla
NickTazeBitti00 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sanmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet bende bakışmak olabilir insan sevdiği kişinin bakışından bile anlayabilir
👍🏻 kesinliklee, bazen işe yarıyor 😅
Teşekkürler :D
Yakınlarımla belli şekilde anlaşırım ama yabancı biri olursa mutlaka konuşmam lazım huyunu suyunu öğrenmem lazım 😄
Sanat da bazen içimizdeki duyguları anlatmada çok başarılıdır.
Güzel bir bakış açısı 👍🏻
Teşekkür ederim 😌
Hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa anlaşır...
İşte ben de bu yüzden anlam veremiyorum😅
Herkes cesaretli değil ki
Aa çok mantıklı👍🏻
👍👍
Var. Ağız burun girmek.
Kesinlikle katılıyorum 👍🏻
Aşko kuşkolara göre var; trip
Ya onu dicem, acaba cidden işe yarayan o mu ki?
Kötü davranırsan kıymetli oluyorsun galiba
Dönüp dolaşıp aynı sonuca varıyoruz 'sorun bende ' 😊
Zihniyette bence
Kabul edebileceklerini sanmıyorum 😅
Zaten ölücez😀
Ahahahah 😂😂
Susmak
Neden sustuğunu bilmiyorsam bu da bir iletişim olmaz sonuçta değil mi?
Bazen susmak en iyi iletişimdir
Susmak iletişim değildir 😅
bkz. TDK, iletişim; Duygu, düşünce veya bilgilerin akla gelebilecek her türlü yolla başkalarına aktarılması, bildirişim, haberleşme, komünikasyon.
gonyalı mısın
Allah korusun aman diyim 🤣
hahah :))) naptılar acaba :p
orada okudum sevmedim kanka
kampüs yolları uzun aladdin yokuş dimi :)
İnsanları dışında her şey çok güzeldi
ama insanlar her yerde böyleyiz değil mi
Konyalı mısın 🤣
içinden hep geçiyorum ya kıyamadım :)
Bence durmamışsın çok bulunmamışsın
etliekmeğini yedim ayranını içtim garson biraz gıcıktı ondan galiba :)
Demekki
Sanmıyorum