Çevrenizde kendisine bir şeyler yaparken "bu kadar iyilik yeter" dediğiniz insanlar var mı?

Evde 29-26-18 yaş aralığında 3 kişiyiz. 18 ve 29 dışarıya çıkmayı hiç sevmiyorlar. Ben gezmeye yanlarına gelince hergün ekmek almaya gidiyordum ki sadece ekmek değil. Sebebini anlamadığım şekilde her gün günlük peynir-yoğurt gibi şeyler alıyorduk. Yani neden bunu 3-4 günlük almıyorduk bilmiyorum :) 1 hafta boyunca her gün ben gittim. Bu arada 18 yaşında olan tam ekmek denilince duşa giriyordu. ( HER GÜN ) asla gönderemiyorduk yani. Birgün 18 yaşında olandan şunu duydum: regl oldum karnım ağrıyor canım çikolatalı bir şeyler çekiyor söyleyelim de pastaneye gitsin. Bir bu ikincisi; hergün birisine kargo geliyordu. kıyafetler, hobi eşyaları vb. ama ben o sırada psikopat gibi gün içinde 2 kez alışverişe iniyordum. ÜZERİNE 18 yaşında olan benim yanımda annesine şey dedi, uyanıklık yaptım ben hiç gitmedim markete hep onu gönderdim. Bir bakış attım kıza ve orada tüm bağımı koparttım. Aynı evdeyiz ama sıfır samiyiyet sıfır iyilik. Ölüyorum su uzat dese kulaklığımı takarım o derece.

Çevrenizde kendisine bir şeyler yaparken "bu kadar iyilik yeter" dediğiniz insanlar var mı?