Düzenli
Dağınık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
o kadar düzenliyimdir benim odamı keşke çekip paylaşsam burada gardıropumu şifonyerimi çekmecelerimi hepsi ip gibi dizilmiş vitrin gibi odam desen derli toplu ya ben aşırı düzenliyimdir 😀 banyomda banyo dolabımda pedler diş macunları gargara ve diş ipleri havlular bornozlar yedek şampuan duş jelleri tonikler vs gene watsonstaki raflar gibi dizilmiş 😂😂 başak burcu değilim 😂
Ben her konuda düzenli ve disiplinli çalışmayı yaşamayı severim o yüzden de düzenin hastasıyım her şey yerli yerinde ve intizamli durmalı yastıklar , kıyafetler , kalemler, makyaj malzemesi vsss düzenim bozulduğu an modum düşer benim agrasif lurum
Senin modun düşmesin
@ugurugurrrr tamam pikiiii 😂😂
Söz de dinler
Günaydın :) Ben her zaman için düzenliyim. çünkü düzenli olmadığı zaman rahat edemiyorum hiç bir şekilde. mutlaka odam da eşyalarım da düzenli olması lazım. hayatta öyledir karmaşıklık ya da dağınıklık sevmiyorum kesinlikle. her zaman toplu ve planlı olmak benim için daha güzel bir seçen kesinlikle
Sabah görmediğim için günaydın diyemedim iyi akşamlar diliyorum o yüzden 😅
İyi akşamlar hatta iyi geceler diyelim :D
Onu daha sonra diyelim şu an ikimiz için de çok erken bence 😅
daha güzel olur bir kez daha konuşmuş oluruz :D
Bence de 😄👍
İstediğin zaman yazabilirsin bu arada
@Barış_LonelyForever anlaştığımız gibi iyi geceler 😊🌸
Teşekkür ederim iyi geceler ve iyi uykular. ☺️🌸💐
İyi uykular tatlı rüyalar 🌸💐😊
Düzen benim hayatımın merkezinde olan bir şey. Kesinlikle dağınıklığa gelemiyorum. İş yerinde masam evimde ise odam mutlaka düzenli ve tertipli olması gerekiyor. Bunu Mümkün mertebe hayatımın her alanına yaymaya gayret ediyorum.
Rica ederim
Cevap
11Cevap
Düzenliyim.. Dağınıklığı sevmiyorum.. Çocuk odasın da oyuncakları bile dağıttıklarında ruhumu daraltıyor..
Ben kesinlikle temiz ama dağınık olan insanlardanım benim beynim çalışırken dağınıklığa daha adapte oluyor
Çok eşya olunca ister istemez dağınık oluyor. O yüzden ne kadar az eşya o kadar az dağınıklık demek benim için.
Katılıyorum sana dağınık olmamaya çalışıyorum ama eşya fazla olunca dağınık duruyor
Dağınıklık içinde insan kendini de kaybeder 😅 Psikolojisi de dağılır, mütemadiyen berbat hisseder
Düzenliyimdir dağınıklığa tahammül seviyem de azdır.
Yerine göre düzenli Yerine göre dağınık Ama genel olarak serbest
İkinci resim gibi değil, bir miktar daha az düzenli
% 90 duzenliyim nadiren dağınık olduğum olurum.
Düzenli, aradığımı bulamazsam sinir oluyorum.
Peki teşekkürler ☺️👍
Başak burcu olduğum hâlde dağınığım
😄👍
Düzen temizlik evin derli toplu olması gerekir
Dağınıklığa çok tahammülüm yok 🤦♀️🤭
Benden daha dağınık bir insan tanımadım
Dağınık
Bu aralar keyfimden dolayı dağınığım 😬
Dağınıklıktan nefret ederim, nizam şart.
Düzenli olmaya çalışan bir dağınığım
O anki psikolojime bağlı ama genelde titizimdir
Takıntı derecesinde düzenli
Kesinlikle düzenli
Düzenliyim.
düzenliyimdir
Orta şeker
Takıntı derecesi düzenli
Düzenli
Dağınık olmak daha güzel
Düzenli
İkiside