Bazen sen susarsın, bir şarkı konuşur senin yerine...
"Bu yerler, bu insanlar bana yabancı. Biliyorsun... Sana saklandı ruhum, beni bırakma ne olursun..." 🪐

Bazen sen susarsın, bir şarkı konuşur senin yerine...
"Bu yerler, bu insanlar bana yabancı. Biliyorsun... Sana saklandı ruhum, beni bırakma ne olursun..." 🪐

Bana yabancı gelen insanların içinde ve ruhumuda sakladığım ruhumu sakladığımın yanı başındayım. Nasıl sabrettiğime benim bile şaşırdığım şeyler var biliyor musun kardeşim 😌 İçimde acıyan bir yer hep vardır ama kimseye "bak işte burası" diyemezsin. Nasıl sabrettiğime benim bile şaşırdığım şeyler var işte sulanmamış çiçekler gibi kuruyor her şey. Her şey bir yolculuğun hüznünü taşıyor gidip de gelmemek üzere bütün yüzler!!!🙂 Şuraya bir şiir bırakasım geldi en iyisi bırakayım içimde kalmasın..😄
Uzaktan seviyorum seni; elini tutmadan, yüreğine dokunmadan, gözlerinde dalıp dalıp gitmeden..
Şu üç günlük sevdalara inat, serserice değil adam gibi seviyorum. öyle uzaktan seviyorum seni...
Yanaklarına sızan iki damla yaşını silmeden en çılgın kahkahalarına ortak olmadan en sevdiğin şarkıyı beraber mırıldanmadan öyle uzaktan seviyorum seni...
Kırmadan, dökmeden, parçalamadan, üzmeden, ağlatmadan uzaktan seviyorum öyle...
Uzaktan seviyorum seni; sana söylemek istediğim her kelimeyi dilimde parçalayarak seviyorum damla damla dökülürken kelimelerim masum beyaz bir kağıtta seviyorum...”
Bu şiir...🥺🥺🥺
Evet...🥺🥺🥺
Bazen bana iyi gelen insanların yanındayım bazen de ruhumu sömürenlerin tabi ama en kötüsü bazen bana iyi gelip bazen ruhumu kemiren insanlar. Onların yanında nasıl davranmam gerektiğini bilmemek aşırı yoruyor 🤦🏼♀️
Çok doğru...
Teşekkürler 🧡
Rica ederim 🌸
Yok öyle biri. Menfaati bittiğinde en sevdiklerin de el olur tek tek. Allah dan birde aynadaki siluetinden başka kimsen olmadığını anlarsın.
İnsan günün sonunda kendinden başka kimsesinin olmadığını anlıyor, evet. Ancak bir eksiklik hissediyor. Yalnızlık Allah'a mahsus...🥺
Doğru.
Ben kimsenin yanında değilim maalesef. ama olmak isterdim yani sevdiğim aşık olduğum bana iyi gelen kişinin yanında olmak beni mutlu ederdi ama şu an maalesef etrafı yabancılar ile dolu bir insanım. yani bu herkes için geçerli aslında yani insanın kendisini anlayan kimsesi olmadığı zaman maalesef kendini kalabalığın için de yalnız hissedebiliyor ya da kendini bulamıyor maalesef. bu yüzden de hayat boyu aslında diğer yarımızı bulmak için arıyoruz çabalıyoruz ya da bekliyoruz. ki ruhumuz ya da zihnimiz huzur bulsun bir gün.
Cevap
3Cevap
Tek başımayım tek kişilik dev kadroyum
"Tesadüf seni önüme çıkarmasaydı, yine aynı şekilde, fakat her şeyden habersiz yaşayıp gidecektim. Sen bana dünyada başka bir hayatın da mevcut olduğunu, benim bir de ruhum bulunduğunu öğrettin."
🥲🥲🥲🥲🥲
Çok çok çok anlamlı...🥺
17 yaşımın son günlerinde tanıştığım bir insanın bana ruhumun varlığını öğreteceğini nerden bilebilirdim ki🥲 kader tesadüf adı her neyse, insan insanın ruhudur işte :')
İnsan insanın gerçekten de ruhudur. 🥺👌
Maalesef ben, bana yabancı gelen insanlarla doğdum, büyüdüm ve yaşıyorum.
Kendi halindeyim.. Herkes bir menfaat peşinde yalnız olmak en güzeli kesinlikle..
İkisi de karışık. Hem ruhuma iyi gelenler var, hem hayattan soğutanlar ‽
Öyle bir insan yok herkes yanliz geldi yanlız gidecek kimse kandırmasın kendini. Dibine kadar yanlızız işte
Bilmiyorum cevapsızım😅
Araf durumu...😅
Arafta yaşıyorum
Kimsenin içinde değilim kendi içimdeyim
karışık diyelim
Nerde bu ruh eşi ya ölü benimki galiba
😅😅
öyle insan yok. olsaydı arkadaşım olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?