Neysem o'yum. İçim de, dışım da bir. Olduğumdan farklı biri gibi görünmeye ihtiyaç duymadım hiç. Olmak istediğim kişi gibi görünmektense direkt o kişi olurum...
İnsanlar göründükleri gibi değil hele ki karşı taraf onun için başkalarını karşına alırsın ve sonra o insanlar haklı çıkar insanlar acımasız bencil duygularına seni seviyorum o zaman senin peşinden gidecem sevgi olmasayd kimse KİMSENİN hayalleri oynamaz her şey boş insan daha boş
Genelde öyleyim.. İçimde yaşadıklarımı dışıma yansıtırım.. İki yüzlülükle alakası yok tabi bazı duyguları yansıtmamak.. Severken bunu söyleyememekle, sevmediği halde seviyormuş gibi davranmak çok farklı şeyler mesela..
İçim de kötü dışım da. Dışım da iyi içim de. Fark etmez benim için. Gereklidir olumsuz şeyler yaparım, gereklidir iyi şeyler yaparım. Bana nasıl gelinirse aynı viteste olurum
Kesinlikle öyleyim hatta abartı bir içi dışı birlik var bende. Bazen içimde tutmam gerekenleri bile tutamıyorum elimde değil 🤷♀️Ayrıca sinsi rol yapanlardanda hiç haz almam koşarak uzaklaşırim
Karakter olarak içim de dışımda aynıdır değişmez sabittir ama yaşanılan olumsuzluklar da duyguların baskısı vs. dışa yansıtmadığımız ve içimizde yaşadıklarımız zamanla oluyor o an ki ruh hali çok önemli bir etken