Kendimi bazen aşıdı üstün bazen se düşük seviyede hissediyorum nasıl hep üstün hissederim egolu biri olmak istiyorum zmxnxnnxxn çünkü hep egolu pislik insanlar kazanıyor
Bu dünyada saf ve temizlik enayilik oluyor şero olcan mecbur ama bdn insanlar tıcarette kandırsmıyom bile kandırmak derken kıyamıyorum yani böyle ne bileyim ya uffffff
Kanka iyilik eden iyiliğini öbür dünyada buluyor iyi bişry kötü drmiyorum da knk kdndimi en azından savunacsk kadar kötü olayım kötüleri def edecdk kadar
Bana dua et lütfen çok ihtiyacım var bu aralar bu aralar değil hep var ama allahın varlıgını Şu an hatırlayacsk kadar acizim neyse bende sana ve tüm mümin kardeşlerimize edicem iyi geceler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence kimseyi takma ben öyle yapıyorum zaten hiç bir şey umurumda değil
Kanka ben oyundaki insanlar hakkımda dediği şeyleri bile takıyorum
Kanka salla işte. giden zamanına yazık öyle düşün.
Doğru söylüyorsun
Öyle işte knk iyi geceler
İyi gecelerrrrr bana dua et knk bendevsana edicem 🙏🏻🎉🫶
Tabi ki ederimm kanka 🙏🥳
Böyle insanlar kazanmış gibi gözükür aslında hep kaybederler
Sen kendin ol
Bu dünyada saf ve temizlik enayilik oluyor şero olcan mecbur ama bdn insanlar tıcarette kandırsmıyom bile kandırmak derken kıyamıyorum yani böyle ne bileyim ya uffffff
Kimseye kötülük yakışmaz eden bulur iyilik yapan iyilik kötülük yapan kötülük eden bulur ilahi adalet var
Kanka iyilik eden iyiliğini öbür dünyada buluyor iyi bişry kötü drmiyorum da knk kdndimi en azından savunacsk kadar kötü olayım kötüleri def edecdk kadar
Sen doğru ol gerisi Allah birak kimsenin ahı kimsede kalmaz
Bana dua et lütfen çok ihtiyacım var bu aralar bu aralar değil hep var ama allahın varlıgını Şu an hatırlayacsk kadar acizim neyse bende sana ve tüm mümin kardeşlerimize edicem iyi geceler
Rabbim tüm sıkıntıları hayra çevirip en güzelini nasip etsin
Pislik olunmaz pislik doğulur
Of of eskiden daha iyi biriydim duygusuz oldum ama vicdsnım hala var maalesef olsun iyi bişey ama azıcık azalsa yads olsya ya da duduma göre olsa
Duruma, kişiye
Keşke arkadaşım olsan
Xnnxxnnxxn niye
Senden süper arkadaş olur 😀
Ya kanka amacın kötü oldugunu anlamayacak kadar malım demedim kötü biriyim dedim sadece
Biri değilim *
Amacım kötü mü. Mesela ne
Yakalaşımın farklı bi amaç gibi geldi bilmiyorum kanka
Beni tanımadığın için ön yargı oluştu sanırım.
Niye olmak istiyorsun
Kuzu can derdinde kasap et derdinde sanırım bu durumlar için söylenmiş knk @kadınneisterrr
İntikamımı almak için kdndime verdiğim sözü tutmak için
Abicim sorumu girletme az öteye git
Anlamıyorum*
Deminde dövme soran kiza ben dövmeciyim yardımcı olim yazmış. Her meslek var kralda xd
Silmiş yorumunu zaten utandı heralde@karetra_