O zaman biraz nostalji yapıp Hakan Altun şarkılarına yönelelim.. 😛😄 Keyifli günler.. 🥂🍬
https://m.youtube.com/watch?v=KXtovWrF33w
#smell
https://m.youtube.com/watch?v=KXtovWrF33w
#smell

Hayır bana yazmayana ben yazmam çoğu türk kızı bunu yapıyor kendine saygısı olmadığı için mesela erkek yazmıyor peşinden koşuyorlar. bizi bana yazmazsa bende ona yazmam engel atarsa bende ona engel atarım herkese verdiği değer kadar değer veriyorum bu şekilde de üzülmüyorum ya da kimseyi takmamış oluyorum. zaten bir kişi yazmıyorsa zorlamanın anlamı da yok
Bende hala anlam, önem ve değeri varsa, yazmış yazmamış demem, yazarım.
Ha ne zamana kadar, yüzsüz de değilim, benim mesajıma, aramama, selamıma cevap gelmediği raddede kendimi çekerim, yokmuş gibi davranırım.
Cevap
44Cevap
Yazmam ne yazcam parmaklarımdan değerli mi sanki 😃
bir defa yazarım
geri dönmezse kendisi bilir artık:)
Yazmak istiyorsam yazarım. Onun ne yaptığı değil benim ne istediğim daha önemli benim için
Herkes, yazmam der eminim yorumlarda ama özlemin gururdan ağır bastığı zamanlarında hepimiz yazmışızdır.
Yazarım değer vermissem kim olursa. Ama bir iki baktım çaba tek taraflı , baktım ki beni yokluğuna alistiriyor bende yazmam
Hayır yazmam. Bende o işler bitti 😎 bundan sonra yazana da yok 😂 böyle yalnızlıktan kururum daha iyi
Bir kaç kez yazarım, ilgilenirim baktım olmuyor, soğuk davranıyor yazmam. O yazsın. Böyle yapınca daha çok itici olunuyor, hiç gerek yok.
yazmakla alakalı takıntım yok ama yazmayana da ısrarla yazmak bana kalırsa ısrarcılığın ötesidir yazmam kim olursa olsun
En son konuşmanın nerede kaldığına bağlı biraz ama yazdığım halde yazmayan birisine ikinci mesajı atmam.
Bana yazmayana hiç yazmam dönüp de neden yazmıyorsun da demem
Neden yazcakmışım kendi istiyorsa yazsın benim umrumda bile değil hiç kim.
Yazarım sevdiğim biriyse ama dönüş olmazsa zorlamam
Ben malım 2 gün yazmam diye ortalıkta dolaşırım sonra yazarım ama çok değer verdiklerime.
Kimseye yazmıyorum. Şikayet edenler var. Ama kendi dünyamdayım.
Yazarım merak ederim ya da son şansı mi denerim 😂😂
Yani bilemedim duruma ve kişiye bağlı diye düşünüyorum biraz
Yazmak istemiyor diye düşünüp yazmam. Sanırım birbirimizin hayatımızdaki yeri bitti diyerek yazmam
Hayatındaki
bana yazmayan birine asla yazmam bikere yazdım kadının tekine pişman oldum yazmaz olaydım
Ben genel olarak pek yazmayı sevmiyorum sevdıgım insanlar yazınca sohbet ediyorum jjsks
Yazmam, niye yazayım ki 😄 başka yazanı da vardır yazdığı da, uğraşmam
Hayır katıyım baya bu konuda yazması için deli olsam da tutarım kendimi
Allah kahretmesin yazıyorum 😐 Şu an için dayanıyorum ama belki yazarım bilemiyorum
Bazen hal hatır sormaya hani unutulduysam devamı gelmez çünkü
Yazarım ya yüzsüzüm biraz bu konuda tavır alamıyorum 😃
Bir iki defa yazarım baktım aynı devam ediyor bende yazmam daha
Geri vites yapmamak için vitesi topuzunu koparıp attım ben çoktan.
1 kere yazarım olmadı 2. yi yazarım devamı yoksa sık boğaz etmenin manası yok bence.
bir iki kez yazarım baktım boşa konuşuyorum ondan sonra o yazsa bile cevap vermem
Yazmam, gururumu yolda bulmadım.
Hayır, anca benim için çok çok önemli biri olması lazım
Asiksam yazarim, kopek gibi de pesinden kosarim. Ha kiymetim bilinir mi bilmem ama vicdanim rahat olur en azindan🙂Aska sans vermeyen sevgili utansin 😬
Yazmayana yazmak gibi bir huyum yoktur kim olursa olsun
Eğer önceden hep o yazmışsa yazarım bişey olmaz ama yazmamissa ilk ve hep ben yazmam
Yazdım ama bundan sonra parmaklarım kırılsınki yazmam.
yazarim derdini sorarim cevap vermezse engelerim
Yazmayanada yazarım ancak ben yazdıktan sonra yazmıyorsa o yazıya bir. cizik atar o kişiyide silerim
yazdım ama birdaha olamayız dedi bidaha konuyu açarsan engellerim dedi
Ben bana yazana yazar yazmayana yazmam...
Neden yazmadığına bağlı
Yazarım tabiki beğenirsem atak yaparım 🤣
Yazmak istemiyorsa zorlamam.
Kendime son derece saygım var 😀
O birazda kisiye bagli.
O canımlık var bende. Sansürü anladı herkes.
Hayır
Hayır bakarım yazmıyorsa ben de yazmam artık
Yazana bile geç dönüş yapıyorum
Yazmam muhtemelen. İçimden gelmez çünkü
Bana yazmayan kişiye ölsem bile yazmam.
Bir kere iki kere yazarım bir daha da yazmamm
Hayır yazmam. Öyle inat bir da damarım var.
Arada bir yazarım.
Kıymet verdiğim birisiyse, yazarım.
Yazmamam ile meşhurum 😀
Bir iki yazarım fazlada uğraşmam
Yazıyorum ama yapmamaya çalışıyorum diyelim.
Bana yazmayan kıl dönmesi olsun
İlk adımı atan bir insan değilim, utangacım da. Yazmam. Beni bilen bilir, yazmam
Bir iki kez denerim olmazsa bırakırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?