Kavga ettikten sonra arayıp yazmayan erkeğe arayıp yazar mısınız ben kendimi tutamıyorum defalarca yapıyorum bunu
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır bana yazmayana ben de yazmam
Yazmam. Bana yazarsa da saygı duymam. İlişki oyuncak değildir. Bir sinirle bitirecek kadar basit görüyorsa geri dönemez
2 gün önce kavga ettik o arkadaşlarıyla plan yapmış ve beni de davet etti benim de ailemle bir planım vardı yemeğe davetliydik iptal edemediğim için gidemedim onlarla gelemiyorum dedim diye kalktı beni her yerden engelledi Instagram Facebook Watsapp normal arama üst üste aradım hep meşgule attı açmadı ne aradı ne yazdı ne de engeli kaldırdı bugün yine ben aradım belki sakince konuşuruz diye tavrı yine aynıydı iptal edip gelebilirdin isteyen her türlü gelir dedi yüzüme kapattı geri aradım ne var filan deyince gerçekten çok gücüme gitti ben onu her yerden engelledim sürekli Instada aktif bir kere ne yazdı ne de iletişime geçti benimle
Ablacım çocuk sana küfür etse daha iyimiş. Böyle bir insana neden yazmak istersin ki? Duygularını hiçe saymış tek seferde silmiş seni ve sen hala peşinden gitmeye kalkıyorsun. Muhtemelen sevgilin 17-18 yaşlarında sen de o yaşlardasın. Yapma kendi gururunu sakın ezdirme. Hiç kimse için
İkimiz de 27 yaşındayız
E yani ne diyim ki size. Bu yaşta bu tavırlar….
Ben daha çok yapıcı fedakar alttan alan tarafım yek hatam bana böyle yapılmasına rağmen aramak yazmak ama sırf konuşup halletmek için yaptım uzamasın diye onun yaptıkları çok ağır şeyler
Kimse kimseye muhtaç değildir. Madem saçma hareketleri var yeterince sabretmişsin ama katlanmak zorunda değilsin
Hakliysam yazmam. Senin duramayacagini bildiği için yazmiyordur
2 gün önce kavga ettik o arkadaşlarıyla plan yapmış ve beni de davet etti benim de ailemle bir planım vardı yemeğe davetliydik iptal edemediğim için gidemedim onlarla gelemiyorum dedim diye kalktı beni her yerden engelledi Instagram Facebook Watsapp normal arama üst üste aradım hep meşgule attı açmadı ne aradı ne yazdı ne de engeli kaldırdı bugün yine ben aradım belki sakince konuşuruz diye tavrı yine aynıydı iptal edip gelebilirdin isteyen her türlü gelir dedi yüzüme kapattı geri aradım ne var filan deyince gerçekten çok gücüme gitti ben onu her yerden engelledim sürekli Instada aktif bir kere ne yazdı ne de iletişime geçti benimle
Ooo baya abartmış. Ne yazıyorsun arıyorsun böylesini..
Ne yapıcam inan bilmiyorum 😢 yazmadan aramadan da duramıyorum oda yazıp aramıyor ne olacak böyle saçma sebepten dolayı araya soğukluk mu girsin
Böyle sacma sebepten bu triplere giriyorsa daha büyümemiş seni çok yorar çok..
Yoruyor zaten ama ona göre benim hareketlerim çocukça uğraşamam seninle diyor benim yaptığım şey sadece üst üste aramak onu da açmıyor konuşturmuyor beni bile kapatıyor hemen yüzüme öyle olunca da ben arıyorum hep 2 gün oldu ne yazdı ne aradı dayanamayıp ben adım attım hep ama çok yıprandım hem ağlıyorum hem yazsın istiyorum
orada mısınız yazıyorum böyle ama konuşmaya fikir almaya ihtiyacım var 😔
Benimde kendimi tutamadığim zamanlar oluyor fakat Sana yazmayana yazmadığın zaman değerin anlaşılıyo buna da eminim
Güzel yorumun için teşekkür ederim 🤩 kısaca bahsetmek istiyorum sana belki daha anlaşılır olabilirim 2 gün önce kavga ettik o arkadaşlarıyla plan yapmış ve beni de davet etti benim de ailemle bir planım vardı yemeğe davetliydik iptal edemediğim için gidemedim onlarla gelemiyorum dedim diye kalktı beni her yerden engelledi Instagram Facebook Watsapp normal arama üst üste aradım hep meşgule attı açmadı ne aradı ne yazdı ne de engeli kaldırdı bugün yine ben aradım belki sakince konuşuruz diye tavrı yine aynıydı iptal edip gelebilirdin isteyen her türlü gelir dedi yüzüme kapattı geri aradım ne var filan deyince gerçekten çok gücüme gitti ben onu her yerden engelledim sürekli Instada aktif bir kere ne yazdı ne de iletişime geçti benimle
Rica ederim. Bak beni dinle asla üstüne gitme tut kendini hiçbir şekilde yazma en azindan bir kaç gün gör bak kendisi yazacak arayacak yazmazsa da zaten sevmiyordur onu bunu bahane ediyordur. Hem çocuk değil ya böyle ufak şeylere trip atıp engelleyecek. E evlenseniz o zaman en küçük tartsma da ayrılmak isteyecek bence hiç sağlıklı değil. beni yanlış anlamanı asla istemiyorum ama çok da üstüne düşüp biyerlerini kaldırma kendisinin
Çok ama çok haklısın ben zamanında kimseyi dinlemedim hep kendi bildiğimi yaptım bizim çok kavgalarımız oldu haksız olmasına rağmen yine ben aradım ben adım attım uzamasın bu ayrılık küs kalmayalım diye her dediğine tamam dedim dün bile ben adım attım niye yazıp aralıyorsun dedim bak ben arıyorum dedim niye arıyım ayrılmadık mı dedi uğraşamam seninle dedi hala. Hatta bana belki çok kızacaksın şimdi bunu duyunca kavga esnasında bana s****tr git a****na koyduğumun kızı dedi bunu demesine rağmen adım atıp aradım sakinleşmiştir belki sakin konuşuruz diye. Dün Instada sürekli aktifti aklıma her şey geldi.. ya başka kızlarla konuşuyorsa dedim kurdum kafamda yazıp aramamak için zor tuttum kendimi sonra da oturdum bir güzel ağladım suçum olmamasına rağmen bunu yaptı durduk yere huzursuzluk çıkarttı değer mi konuşmamaya araya soğukluk girmesine… hep ben adım attım hep artık yoruldum çok gücüme gitti sevdiğimin bunu yapması bende engelledim onu bi normal aramadan engellemedim ordan ulaşabilsin diye de herhangi bir çabası bile olmadı bugün 3. güne girdik arayı bu kadar açmaya devam ederse ya ben soğucam ya da içimdeki hisler bitecek 😢
Evet seni anlıyorum ona karşı yoğun hisler bekliyorsun fakat gerçekten değmez. Belki bunu şimdi değil de zamanla anlaycksn. Sen elinden gelen herşeyi yapmışsın yapacağın hiçbir şey kalmamis. Eğer o da seni sevseydi her türlü ulaşmaya çalışır orta yolu bularak tartışmayı sonlandırirdi. Belli ki başkası var. Simdi buradan kimsenin günahını da almak lstemem ama bir insan yedeğini bulmadığı sürece elindekini kaybetmezmis o yedeğini bulali çok olmuş şal gitsin boş ver Sana değer veren senin peşinden koşan seni gercekten seven insanlara şans ver ve aynı şekilde sende hadi ordan bas
Ben yapsam hayatta yazmazlar söyle bı kız bulamadım geri bana yazacak
Suç karşıda ise yazma. Asla hatasını anlamaz
Haksız yere beni engelledi üst üste aradım meşgule attı açmadı 2 gün oldu be aradı ne yazdı bugün ben aradım diye sakince konuşuruz diye tavrı aynıydı
o yüzden yazmıyor işte senin yazacağını biliyor
ilk defa mı. uukşcaktın
Anlamadım
ilk defa mı buluşcaktın kanka takip atarsan daha raad anlaşırız
Yok bizim 4. yılımız
yazmam haklıysam eyer
Haksız yere beni engelledi üst üste aradım meşgule attı açmadı 2 gün oldu be aradı ne yazdı bugün ben aradım diye sakince konuşuruz diye tavrı aynıydı
sen yazıyorsun sen adım atıyorsn dıe gtu kalkmıs affedersınız ama
Kalktı zaten çok kalktı Ne yapıcam inan bilmiyorum yazmadan aramadan da duramıyorum oda yazıp aramıyor ne olacak böyle saçma sebepten dolayı araya soğukluk mu girsin
Sabahtan beri fake hesaptan bakıyorum Instagram da sürekli aktif aklıma her şey geliyor biriyle mi konuşuyor diye
orada mısınız konuşmaya ihtiyacım var inanın kötüyüm
biriyle konusuyor olabilir adam zaten doner dıe senı takmıyor ilişkinde büyük hasar o adam senı uzer ondan ayrıl qartık adam senı elde etmenın koay oldunu dusunuyor cunku
yazarım