Kişilik & Karakter Allahın yarattığı herkes güzeldir. Haksız mıyım? Cheandaleidalove Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Yapay Zekaya Sor Her baktığında güzellik ve iyilik gör🙏🙏🙏 Hayırlı bayramlar💞💞💞 Güncellemeler+1 yıl Tüm dualarım sizin için. Allahım ne isteğiniz, dileğiniz, arzunuz varsa versin bu bayram gününde inşAllah💞💞💞💜💜💜❤❤❤ Allahın yarattığı herkes güzeldir. Haksız mıyım? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Evet haklısın 0 0 Yorumla
Jzjcjksjxkxdjjsj Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnsan kalbinin ekmeğini yermiş boş ver kız. İyi bayramlar 1 2 Yorumla Cheandaleidalove +1 yıl Arkadaşım Allah senden razı olsun. Bebeksin çok tatlısın. Yorumla Jzjcjksjxkxdjjsj +1 yıl Senin gibi 🥺🌺 Yorumla
BaşkaÂlemdenBirKız Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl بسم الله الرحمن الرحيم (Bismillahirrahmanirrahim)"O ki yarattığı herşeyi güzel yarattı." Secde/7 2 0 Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Haklısınız Allah kötü bir şey yaratmaz her şey sonradan kötü olur... 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl Güzel bakan güzel görür diye dusunuyorum ben :) 1 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. İyi bayramlar şeker tadında bayramın olsun 2 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kesinlikle haklısın sadece azcık bakık istiyor ama 2 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Evet istisnasız her şey güzeldir 2 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı. Çok haklısın 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Haksızsın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Evet haklısın
İnsan kalbinin ekmeğini yermiş boş ver kız. İyi bayramlar
Arkadaşım Allah senden razı olsun. Bebeksin çok tatlısın.
Senin gibi 🥺🌺
بسم الله الرحمن الرحيم (Bismillahirrahmanirrahim)
"O ki yarattığı herşeyi güzel yarattı." Secde/7
Haklısınız Allah kötü bir şey yaratmaz her şey sonradan kötü olur...
Güzel bakan güzel görür diye dusunuyorum ben :)
Haklısın. Ama bazıları daha güzel. )
İyi bayramlar şeker tadında bayramın olsun
Kesinlikle haklısın sadece azcık bakık istiyor ama
Evet istisnasız her şey güzeldir
Ama ben çok çirkinim yaa 😥
Bazıları kendini çirkin eder ama
Haklısık
Hayırlı bayramlar teşekkürler 🍫🍬
Haklısın
Şüphesiz...
Çok haklısın
Haksızsın