Kavga eden tarafımm 🙂 anlaşamadım, anlaşamıyorum, anlaşamayacağım...
Başka arkadaşlar edinmek gerek...
Kavga eden tarafımm 🙂 anlaşamadım, anlaşamıyorum, anlaşamayacağım...
Başka arkadaşlar edinmek gerek...
Kavga etmek kadar boş bir iş yok. Tabi yeri geldiğinde söyleyecek iki çift lafı olmalı insanın ama uzatmamalı. Bir insan laftan anlamıyorsa, muhatap aldığına değmez. Herkes kendine yakışanı yapar. Beslenen kin, nefret en çok sahibini yakar.
Biraz agresif biri olduğumu söylemek doğru olacak, ancak bu durup dururken birileriyle bir kavga arayışı içerisinde olacağım anlamına gelmez aksine genelde çözümleyici yaklaşmaya çalışırım.
Susan taraf kavga bir BK cozmuyo işi b*ka sarıyo daha kötü oluyo daima susmayi tercih etmisimdir zaten başımıza ne geliyosa su dilimzden geliyo insanın cezası dilinin belasıdır
Sen miiii kavga etmiyorsun?
Önceden yaptım ama hiçbir şeye yaramadığını anladığım günden beri tartışmiyom tabi herseyw susarsan olmaz susulucak yer var konuşulacak yer vardır biri senin annene küfür ettimi eyw diyip geçmiycen kendini oldururcesine tartışmaya da girmiyfen edebini bozmadan cevap verilene ben seneler önce çok aşık olduğum adamı tartışma yüzünden kaybettim çok seviyordum ama kaybettim sebebi tartışmaydi o yüzden tartismiycan her olay için geçerli değil tabi misal sevgiline diyosun ki şu cocukla gezmiyven eee o da onun en yakın arkadaşı senin için ondan caz geçmesi saçma olur tamam senin aklına yatmadı belki ama bu çocuk için konusucan konusmuycan diye tartışma olmaz adamı zorla arkadaşından da ayirmazsin çünkü sen sadece sevgilisinin ilişkin belki yarın biticek ya arkadaşın o yüzden bu tür olaylar için tartışma boş ama atıyom sana sen bilmem söylesin orspu sun eee bunlara susmuycan edebeinden ödün vermeden ağzının payını verirsin sonra uzatmadan susmayi tercih ederim cevao verip sustukran sonra karşı tarafi daha çok sinir ediyosun karşılık bekliyo vermiyince sinir olur kendi icinde kalır yani kısaca her şeyi iyi bilmek lazım konuşucahin yeri konusmuycagin yeri oturup kalkmasını vs vs her şey karekter
Mantık akıyor yorumundan 😎
Cevap
5Cevap
Ben anlaşırım ya bi şekilde niye kavga edelim ki :)
Ben arabım Araplar kavga sevmez huzur ister. O yüzden hep uzlaşmacı taraf
Anlaşılan taraf insna insana herzamn lazim
Rahatlatılman lazım senin
Mesela? 🤨🤨🤨
İstemem kalsın.
Sen bilin
Ben bilirim tabi sen değil.
Çok tatlısın
Küfür etmeden kaybol.
Etme bu hesabın da kapanmasın😛
Ha ha ha civciv yumurtadan çıktı sonunda 🐣🙂
Civciv mi oldum şimdi de😮