Kişilik & Karakter İnsanlarla konuşurken kendiniz için "çok karakterli bi insanımdır!" gibi tanıtıcı cümleler kullanır mısınız? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀🍎 #Benim gibisini nereden baksan zor bulursun, acayip biriyim aslında, benim gibisi daha doğmadı, ve daha neler neler, sence neler?🍎#tubasueda 🍀🍀 İnsanlarla konuşurken kendiniz için "çok karakterli bi insanımdır!" gibi tanıtıcı cümleler kullanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Quafly Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 752 cevap paylaştı. Tabiiii... hic karşı tarafı yormam, ne mukemmel insanim, masallah bana, canim kendim melâike gibinnnn insanim derim hep 😂🤣 1 0 Yorumla
Like_A_Rock Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bazı şeyler gün gibi ortadadır kendinizi ne kadar överseniz övün, hem insanın kendi kendini övmesi de çok anlamsız. 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Hayır bunu genelde karşımdaki insanlar söyler 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Yani pek yapmam ama konuya göre de değişir ya bilemedim 1 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır tabiki beni başkası över başkası övdüğünde de bile utanirim 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çok karakterliyim gibi tanıtıcı cümleler kurmam ego yapmam yani bu konuda 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Iyy çok itici asla yapmam. Hem ben market ürünümüyüm tanıtıcı reklam yapayım 😃 1 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Gidipte "çok şeyim çok şuyum" demem ya. 1 0 Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Genelde kendimi kötülerim... 1 0 Yorumla
Sırların_Efendisi_ Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Hayır efendim içimden geldiği gibi konuşurum 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar