Astroloji & Burçlar Burcuna göre nasıl bir insan olduğunu tek kelimeyle söyleyim mi? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 47 Yapay Zekaya Sor Ben Burcunu yaz ve tek kelime ile nasıl biri olduğunu söyleyim. 😌 #Edameda ❤️ Güncellemeler+1 yıl Söyle yazıp da burcunu yazmayanlara yorum yapmayacağım. Kahin değilim, burcunuzu söyleyeceksiniz. Burcuna göre nasıl bir insan olduğunu tek kelimeyle söyleyim mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Yengeç burcuyum 🦀♋ 0 3 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Ilımlı u Barış_LonelyForever Koç +1 yıl 🙏💕 Edameda06 Yay +1 yıl 💙
HᴜɢᴀʀᴀMᴜɢᴀʀᴀHᴜ Takip Et Guru Yaş: 103 , eic 78% İkizler +1 yıl Burcum tek kelimelik degil, sen sole burcunu ben sana tek bir kelime edeyimi stersen ne dersin? 0 3 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Yay. Yorumla HᴜɢᴀʀᴀMᴜɢᴀʀᴀHᴜ İkizler +1 yıl Ok ile iliskini begendim o zaman Yorumla HᴜɢᴀʀᴀMᴜɢᴀʀᴀHᴜ İkizler +1 yıl Ama yinede ok gibi firlatma sevdigini Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% Oğlak +1 yıl orjinal başak burcuyum bebiss 0 2 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Detaycı Yorumla fesfs Oğlak +1 yıl Ayy sorma takinti detay 🙄🙄 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% Terazi +1 yıl Aslan burcuyum. Anlat dinleyelim kahve eşliğinde. 0 14 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Egoist 🤭 Yorumla LostThrones Terazi +1 yıl Direkt söylemeseydin 😅 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Tek kelimelik dedim Yorumla LostThrones Terazi +1 yıl Yay gibi gerildim. Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl ... Yorumla LostThrones Terazi +1 yıl Ben de seni 😅 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Ben sana küfür etmemiştim. Diyecek bir şey bulamayınca nokta nokta koydum Yorumla LostThrones Terazi +1 yıl Küfür ettiğimi nereden çıkardın? Seni seviyorum demişsindir diye düşündüm ben 😅 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Yorumumu mu sildin sen Yorumla LostThrones Terazi +1 yıl Evet sildim ben. Yorumla LostThrones Terazi +1 yıl Tekrar sildim ben. Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl 🤣 🤣 Manyak ya Yorumla LostThrones Terazi +1 yıl Böyle kalabilir 🙋 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Tamam. Yorumla
Lider_bey Takip Et Guru Yaş: 39 İkizler +1 yıl İkizler burcuyum. Cevabı merakla bekliyorum : ) 0 9 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Çapkın Yorumla Lider_bey İkizler +1 yıl Yok daha neler 🤦 yani abdestim varken yazıyorum bak neden bizim adimizi cikarmaya çalışıyorlar anlamiyorum 😁 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl İkizler erkeği çapkındır, belli etmese bile içten içe çapkındır, gizli bir yürüyen libidodur Yorumla Lider_bey İkizler +1 yıl Kendimden utandım kız valla ben ne kötü biriymisim Allah kahretmesin beni 🤦 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Kötü biri olduğun anlamına gelmez Yorumla Lider_bey İkizler +1 yıl Çapkınlık güzel yanı : ) Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Nasıl kullandığına bağlı Yorumla Lider_bey İkizler +1 yıl Ben masumum Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl İyi :) Yorumla
Aslann60 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 Kova +1 yıl Kova burcuyum yükselenim ikizler nasıl biriyim 😊 0 2 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Bencil Yorumla Aslann60 Kova +1 yıl Hiç değilim Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Balık +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet. Balık kadınıyım. 1 2 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Hayalperest Yorumla u DedektifMinnie Balık +1 yıl Doğru. Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. olur söyle.. oğlak burcuyum 1 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Mantıklı Yorumla
zelalnisa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% Yay +1 yıl Yay burcuyum ama pek böyle değilim😃 0 2 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Gezgin Yorumla zelalnisa Yay +1 yıl evett Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% Terazi +1 yıl Terazi, bir yorumunuz var mı? 0 3 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Terazi kadını : süslü / renkli Yorumla Just_Peace_of_Mind Terazi +1 yıl Teşekkür ederim yorumunuz için🌸Süslü kısmı pek benlik değil, sadelikten yanayım genelde.. ama renkli olabilir en azından kendimce bildiğim ve bazen yakın bildiğim birilerine yansıttığım renkli taraflarım var.. Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Rica ederim 🌸 evet renkli kısım daha çok karakterist özellik ve ruh olarak. Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% Balık +1 yıl Yengeçim ama hiç alakam yok öyle diyorlar 0 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Ilımlı Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Teraziyim söyle bakalım 0 7 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Görselci Yorumla MadagaskarAslanı Terazi +1 yıl Evet görmediğime inanmam Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Yok senin için görsellik önemli anlamında Yorumla MadagaskarAslanı Terazi +1 yıl Haa flörtlük konusunda mı Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Her konuda, kendin için de öyle. Terazi burçları öyledir yani Yorumla MadagaskarAslanı Terazi +1 yıl Evet görsellik önemli Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl 😊👍🏻 Yorumla
__Someone Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% Terazi +1 yıl Olur, yay burcuyum. 0 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Özgürlükçü Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 428 cevap paylaştı. Söyleyebilirsin burcum Kova 0 4 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Depresif Yorumla FiqHtShoT Kova +1 yıl Üzerimden attım onu ama biraz kaldı hala 😂 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl İyi güzel 😌 Yorumla FiqHtShoT Kova +1 yıl 😂😂😊 Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% Yengeç +1 yıl Yengeç burcuyum 🌿 0 3 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Duygusal Yorumla Zarifkelebek_ Yengeç +1 yıl Birazcık ✨ Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl 🌸🦋 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% Koç +1 yıl Evet lütfen koç burcuyum 0 2 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Agresif Yorumla Nitro42 Koç +1 yıl Çok delil ama haklıysam bir konuda olurum Yorumla
Kutay38382 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 67% Aslan +1 yıl Başak erkegiyim 0 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Eleştirici Yorumla
brsdışgüç Takip Et Master Yaş: 56 , eic 82% İkizler +1 yıl lütfen söyle #1ikizler🤷♂️ 0 3 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Çapkın Yorumla brsdışgüç İkizler +1 yıl 😑 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl 🤷♀️ Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Alkolik diyeceksin, söyleme o yüzden. 😂 0 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Sen söyle yine de :) Yorumla
NNillay Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 93% Akrep +1 yıl Akrep 0 2 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Tutkulu Yorumla NNillay Akrep +1 yıl Evet 👍aşırı uçlarda ya hep ya hiç Yorumla
biradettuba Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% Balık +1 yıl Balık 0 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Hayalperest Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% Terazi +1 yıl Terazi 0 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Süslü Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% Akrep +1 yıl Yengeç burcuyum 0 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Duygusal Yorumla
Hiranurbade Takip Et Xper 4 Yaş: 20 Yengeç +1 yıl Aslan burcunu söyleyebilirmisin :) 0 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Maddiyatçı Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Boğa +1 yıl Boğa 0 2 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Dürüst Yorumla u Sosyetic_SheqiiL Boğa +1 yıl 😌🌺 hıhımm Yorumla
burakcicekreal Takip Et Xper 5 Yaş: 36 İkizler +1 yıl Boğa, hadi gönder gelsin 😎 0 2 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Doyumsuz Yorumla burakcicekreal İkizler +1 yıl Yok yok sınırımı biliyorum yahu 😀 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% Başak +1 yıl Başak. 0 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Disiplinli Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% Başak +1 yıl Başak 😄 0 3 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Detaycı Yorumla Slalombebeğim Başak +1 yıl Ve kontrolcü. Doğru bildin. Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl 👍🏻😊 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 775 cevap paylaştı. Balık burcu 0 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Hayalperest Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% Aslan +1 yıl Söyle Kova 0 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Depresif Yorumla
47kiloyakadardevam Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Yengeç kadını 0 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Ilımlı Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% Yengeç +1 yıl Söyle bakalım 🦀 0 3 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Yengeç : duygusal Yorumla u lotus-patra Yengeç +1 yıl Teşekkürler ✌️ Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Rica ederim Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% Akrep +1 yıl 🦂🦂 0 13 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Akrep mi o Yorumla Bischocolata Akrep +1 yıl Hayır komada ejderi Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Beni sinir etme Yorumla Bischocolata Akrep +1 yıl Akrep evet afedersin 🤣 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Ok. Tutkulu Yorumla Bischocolata Akrep +1 yıl 🍒 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Kiraz atarak ne demek istedin djdjd Yorumla Bischocolata Akrep +1 yıl Hiç birsey en sevdiğim meyve kiraz seninle paylaştım 🙂 Yorumla Bischocolata Akrep +1 yıl Bu arada ben bazen sinir bozucu ve kötü espri yapabiliyorum alınma 😀 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Emin ol espiri bile denmez. ❄🥶 Yorumla Bischocolata Akrep +1 yıl Yani öylede diyebiliriz huyum kurusun. Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl :)))) Yorumla Bischocolata Akrep +1 yıl Tenkyu veri maç Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% Başak +1 yıl Koç burcuyum 0 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Fevri Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% Oğlak +1 yıl Oğlakım 😌♑🐐 0 3 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Mantıklı Yorumla everkeğii Oğlak +1 yıl Her zaman 😌 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl 😊😌 Yorumla
FreePowerFullll Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 91% Yay +1 yıl Yay.. 0 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Gezgin Yorumla
ÜzgünÇocuk28 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% Kova +1 yıl Kova 0 6 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Bencil Yorumla ÜzgünÇocuk28 Kova +1 yıl Vay be demek öyle ablam Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Genel yorumluyorum Yorumla ÜzgünÇocuk28 Kova +1 yıl Ha tamam o zaman ablam Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl :dd Yorumla ÜzgünÇocuk28 Kova +1 yıl Ablam karar verdin mi saçına ne yapacağına Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% Yay +1 yıl Hadi söyle✨ 0 4 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 🏹 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Gezgin Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 Yay +1 yıl 😄 çok doğru söylüyorsun, teşekkür ederim 🙏🏻 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Rica ederim ✨ Yorumla
BurakCaygecti Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 69% Terazi +1 yıl Terazi 0 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Görselci Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% İkizler +1 yıl Söyle canım 0 6 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Burcun? Yorumla aysekaptan İkizler +1 yıl ikizler Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Dedikoducu Yorumla aysekaptan İkizler +1 yıl Ene😁 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl 😬🤣 Yorumla aysekaptan İkizler +1 yıl 😘💛❤ Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 327 cevap paylaştı. Bogayim 0 6 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Doyumsuz Yorumla eternity-a Boğa +1 yıl Kişisine göre Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Yemek yemeyi sevmekten bahsetmiştim Yorumla eternity-a Boğa +1 yıl Oda yemeğe göre Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl 👍🏻 Yorumla eternity-a Boğa +1 yıl Yapanla da alakalı tabi :) Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% Aslan +1 yıl Söyle Aslanı 0 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Egoist Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Balık +1 yıl Balık 0 1 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Hayalperest Yorumla
hayatitesbihbiriii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% Balık +1 yıl Nasıl bir insanım ben anlat bakalım. 0 7 Yorumla hayatitesbihbiriii Balık +1 yıl Neden cevap vermedim? Yorumla hayatitesbihbiriii Balık +1 yıl Hayırdır? Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Güncellemeyi oku Yorumla hayatitesbihbiriii Balık +1 yıl Profil adının altında sembolü var diye yazmaya gerek duymamıştım:Balık Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Uygulamadan girince semboller görünmüyor. Neyse balık : Duygusal Yorumla hayatitesbihbiriii Balık +1 yıl Bu kadar mı? Ok yağmuru bekliyordum senden. Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Tek kelimeyle dedim soruda Yorumla
_GeceMuhafızı_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% Balık +1 yıl Söyle bakalım 0 3 Yorumla _GeceMuhafızı_ Balık +1 yıl Balık burcuyum zaten yorum yapınca web sitesi üzerinde balık işareti çıkıyor Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Hadi yaaaa bak yaa bunu nasıl bilemedim vah vah tüh.! Uygulamadan giriyorum ! Sizin için tarayıcıdan girip bakamam. Yorumla _GeceMuhafızı_ Balık +1 yıl Ben tarayıcı üzerinden baktım yay burcu Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 Terazi +1 yıl Terazi 😎 0 2 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Süslü Yorumla xunixx Terazi +1 yıl Doğru Yorumla
FikretinMücadelesi Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% Balık +1 yıl Söyle bakalım 0 12 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Burcun bana vahiy yoluyla gelmeyeceğine göre burcunu bana bildirmelisin Yorumla FikretinMücadelesi Balık +1 yıl Hmm pardon. Balık burcuyum. Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Duygusal Yorumla FikretinMücadelesi Balık +1 yıl 🤣🤔😂 Balık burcu birine verilecek ne kadar orijinal bir cevap. Şeytanın aklına gelmez.🤣 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Hangi cevaptan tatmin oldun sen bir tane örnek göstersene Yorumla FikretinMücadelesi Balık +1 yıl Kızma hemen yaa. Şaka yapıyorum.🤣 Yorumla FikretinMücadelesi Balık +1 yıl Bu arada hemen her zaman ki beta iltifatımı yapayım da belki bu sefer düşersin.Pp resmine baktım. ÇOOOK GÜZELL GÖRÜNÜYORSUN.🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Mersi. Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Ayrıca düşmem... Yorumla FikretinMücadelesi Balık +1 yıl Ciddiye mi aldın dediğimi... Şaka yapıyorum Eda. Özellikle kahkaha emosu koydum.🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Gereksiz ve yersiz şakalar Yorumla FikretinMücadelesi Balık +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Söyle bakalım eda 0 0 Yorumla
panzerkopfwagen Takip Et Yoda Yaş: 40 Boğa +1 yıl boğa 0 2 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Dürüst Yorumla panzerkopfwagen Boğa +1 yıl Bu yüzden bekar kaldık fazla dürüstlük de iyi deyil... Bazen yalan dolan yapmak lazım teşekkürler Yorumla
Emir3346 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 Kova +1 yıl kova 0 3 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Bencil Yorumla Emir3346 Kova +1 yıl bakıyorum da olumsuzluk üzerine kurmuşsun yorumları. üstelik hiçte bencil değilim Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Kova burçlarının bencillikte üstüne yoktur Yorumla
Aafro-dit Takip Et Xper 6 Yaş: 21 İkizler +1 yıl İkizlerrr 😈 0 2 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Çapkın Yorumla Aafro-dit İkizler +1 yıl heraldee yapiyoruz bu sporu 😎 Yorumla
35-ÇILGIN-_-ADAM-35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Akrep +1 yıl Koççç 0 2 Yorumla Edameda06 Yay +1 yıl Agresif Yorumla 35-ÇILGIN-_-ADAM-35 Akrep +1 yıl Evet biraz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Yengeç burcuyum 🦀♋
Ilımlı
🙏💕
💙
Burcum tek kelimelik degil, sen sole burcunu ben sana tek bir kelime edeyimi stersen ne dersin?
Yay.
Ok ile iliskini begendim o zaman
Ama yinede ok gibi firlatma sevdigini
orjinal başak burcuyum bebiss
Detaycı
Ayy sorma takinti detay 🙄🙄
Aslan burcuyum. Anlat dinleyelim kahve eşliğinde.
Egoist 🤭
Direkt söylemeseydin 😅
Tek kelimelik dedim
Yay gibi gerildim.
...
Ben de seni 😅
Ben sana küfür etmemiştim. Diyecek bir şey bulamayınca nokta nokta koydum
Küfür ettiğimi nereden çıkardın? Seni seviyorum demişsindir diye düşündüm ben 😅
Yorumumu mu sildin sen
Evet sildim ben.
Tekrar sildim ben.
🤣 🤣 Manyak ya
Böyle kalabilir 🙋
Tamam.
İkizler burcuyum. Cevabı merakla bekliyorum : )
Çapkın
Yok daha neler 🤦 yani abdestim varken yazıyorum bak neden bizim adimizi cikarmaya çalışıyorlar anlamiyorum 😁
İkizler erkeği çapkındır, belli etmese bile içten içe çapkındır, gizli bir yürüyen libidodur
Kendimden utandım kız valla ben ne kötü biriymisim Allah kahretmesin beni 🤦
Kötü biri olduğun anlamına gelmez
Çapkınlık güzel yanı : )
Nasıl kullandığına bağlı
Ben masumum
İyi :)
Kova burcuyum yükselenim ikizler nasıl biriyim 😊
Bencil
Hiç değilim
Evet. Balık kadınıyım.
Hayalperest
Doğru.
olur söyle.. oğlak burcuyum
Mantıklı
Yay burcuyum ama pek böyle değilim😃
Gezgin
evett
Terazi, bir yorumunuz var mı?
Terazi kadını : süslü / renkli
Teşekkür ederim yorumunuz için🌸Süslü kısmı pek benlik değil, sadelikten yanayım genelde.. ama renkli olabilir en azından kendimce bildiğim ve bazen yakın bildiğim birilerine yansıttığım renkli taraflarım var..
Rica ederim 🌸 evet renkli kısım daha çok karakterist özellik ve ruh olarak.
Yengeçim ama hiç alakam yok öyle diyorlar
Ilımlı
Teraziyim söyle bakalım
Görselci
Evet görmediğime inanmam
Yok senin için görsellik önemli anlamında
Haa flörtlük konusunda mı
Her konuda, kendin için de öyle. Terazi burçları öyledir yani
Evet görsellik önemli
😊👍🏻
Olur, yay burcuyum.
Özgürlükçü
Söyleyebilirsin burcum Kova
Depresif
Üzerimden attım onu ama biraz kaldı hala 😂
İyi güzel 😌
😂😂😊
Yengeç burcuyum 🌿
Duygusal
Birazcık ✨
🌸🦋
Evet lütfen koç burcuyum
Agresif
Çok delil ama haklıysam bir konuda olurum
Başak erkegiyim
Eleştirici
lütfen söyle #1
ikizler🤷♂️
Çapkın
😑
🤷♀️
söyle dinliyorum
Alkolik diyeceksin, söyleme o yüzden. 😂
Sen söyle yine de :)
Akrep
Tutkulu
Evet 👍aşırı uçlarda ya hep ya hiç
Balık
Hayalperest
Terazi
Süslü
Yengeç burcuyum
Duygusal
Aslan burcunu söyleyebilirmisin :)
Maddiyatçı
Boğa
Dürüst
😌🌺 hıhımm
Boğa, hadi gönder gelsin 😎
Doyumsuz
Yok yok sınırımı biliyorum yahu 😀
Başak.
Disiplinli
Başak 😄
Detaycı
Ve kontrolcü. Doğru bildin.
👍🏻😊
Balık burcu
Hayalperest
Söyle Kova
Depresif
Yengeç kadını
Ilımlı
Söyle bakalım 🦀
Yengeç : duygusal
Teşekkürler ✌️
Rica ederim
🦂🦂
Akrep mi o
Hayır komada ejderi
Beni sinir etme
Akrep evet afedersin 🤣
Ok. Tutkulu
🍒
Kiraz atarak ne demek istedin djdjd
Hiç birsey en sevdiğim meyve kiraz seninle paylaştım 🙂
Bu arada ben bazen sinir bozucu ve kötü espri yapabiliyorum alınma 😀
Emin ol espiri bile denmez. ❄🥶
Yani öylede diyebiliriz huyum kurusun.
:))))
Tenkyu veri maç
Koç burcuyum
Fevri
Oğlakım 😌♑🐐
Mantıklı
Her zaman 😌
😊😌
Yay..
Gezgin
Kova
Bencil
Vay be demek öyle ablam
Genel yorumluyorum
Ha tamam o zaman ablam
:dd
Ablam karar verdin mi saçına ne yapacağına
Hadi söyle✨
🏹
Gezgin
😄 çok doğru söylüyorsun, teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim ✨
Terazi
Görselci
Söyle canım
Burcun?
ikizler
Dedikoducu
Ene😁
😬🤣
😘💛❤
Bogayim
Doyumsuz
Kişisine göre
Yemek yemeyi sevmekten bahsetmiştim
Oda yemeğe göre
👍🏻
Yapanla da alakalı tabi :)
Söyle Aslanı
Egoist
Balık
Hayalperest
Nasıl bir insanım ben anlat bakalım.
Neden cevap vermedim?
Hayırdır?
Güncellemeyi oku
Profil adının altında sembolü var diye yazmaya gerek duymamıştım:
Balık
Uygulamadan girince semboller görünmüyor. Neyse balık : Duygusal
Bu kadar mı? Ok yağmuru bekliyordum senden.
Tek kelimeyle dedim soruda
Söyle bakalım
Balık burcuyum zaten yorum yapınca web sitesi üzerinde balık işareti çıkıyor
Hadi yaaaa bak yaa bunu nasıl bilemedim vah vah tüh.! Uygulamadan giriyorum ! Sizin için tarayıcıdan girip bakamam.
Ben tarayıcı üzerinden baktım yay burcu
Terazi 😎
Süslü
Doğru
Söyle bakalım
Burcun bana vahiy yoluyla gelmeyeceğine göre burcunu bana bildirmelisin
Hmm pardon. Balık burcuyum.
Duygusal
🤣🤔😂 Balık burcu birine verilecek ne kadar orijinal bir cevap. Şeytanın aklına gelmez.🤣
Hangi cevaptan tatmin oldun sen bir tane örnek göstersene
Kızma hemen yaa. Şaka yapıyorum.🤣
Bu arada hemen her zaman ki beta iltifatımı yapayım da belki bu sefer düşersin.
Pp resmine baktım. ÇOOOK GÜZELL GÖRÜNÜYORSUN.🤣🤣🤣🤣🤣
Mersi.
Ayrıca düşmem...
Ciddiye mi aldın dediğimi... Şaka yapıyorum Eda. Özellikle kahkaha emosu koydum.🤣🤣🤣🤣🤣
Gereksiz ve yersiz şakalar
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Söyle bakalım 😉
Söyle bakalım eda
boğa
Dürüst
Bu yüzden bekar kaldık fazla dürüstlük de iyi deyil... Bazen yalan dolan yapmak lazım teşekkürler
kova
Bencil
bakıyorum da olumsuzluk üzerine kurmuşsun yorumları. üstelik hiçte bencil değilim
Kova burçlarının bencillikte üstüne yoktur
İkizlerrr 😈
Çapkın
heraldee yapiyoruz bu sporu 😎
Koççç
Agresif
Evet biraz