Kişilik & Karakter Sizi gördüğüm kadarıyla nasıl biri olduğunuzu söylim mi? nedenromeodeğilimben Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Dürüst olacağım merak etmeyin Güncellemeler+1 yıl Çoğunuzu yeni görmem şoku dkndkd Sizi gördüğüm kadarıyla nasıl biri olduğunuzu söylim mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Söyleyebilirsin 0 3 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Ciddi birisin u Barış_LonelyForever +1 yıl Aslında eğlenceliyim ama teşekkürler nedenromeodeğilimben +1 yıl Burada ciddi takılıyorsun o zaman öyle diyeyim
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Görmemişsindir ama söyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gözleriniz kanar yani öyle biriyim xD 0 2 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Bayılıyorum şu gizli üyelere ya gel evlenek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya ne dedim mi kzsksk Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Söyle bakim 0 16 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Söylenecek çok şey var da neyse dksnkss Yorumla Boavistaa +1 yıl Söyle çekinme kqjdjs Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Çekilme hakkımı kullanıyorum Kenan bey Yorumla Boavistaa +1 yıl Kwndjsowowow Yorumla Boavistaa +1 yıl Kenan neydi soyadı Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl İmirzalışık Yorumla Boavistaa +1 yıl At kwjsjs Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Tut dkdbsk Yorumla Boavistaa +1 yıl A saatin gelmiş Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Ne saati Yorumla Boavistaa +1 yıl Şımarma Yorumla Boavistaa +1 yıl Saati cjdjsi Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Sus sus dkbdskk senin de gıcıklık saatin geldi geçti bile Yorumla Boavistaa +1 yıl Kwjdjssjsj benim geçmez Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Geçti borun pazarı Yorumla Boavistaa +1 yıl Sür eşeği Niğde'ye Yorumla
çılgınaura Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gördünmü hiç 0 2 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Daha demin sorunu gördüm Yorumla çılgınaura +1 yıl Nasıl biriyim ozman 🤣 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Olur 0 1 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Yeni gördüğüm birisin Yorumla
benyarımkaldım Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl söyle arkadaş 0 2 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Kitap okuyan birisin Yorumla benyarımkaldım +1 yıl wow müneccimler senin yanında halt etmiş Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl söyle tabii, buyur 0 2 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Her soruda bulunan birisin Yorumla ZEYNEPPZM +1 yıl 😅🌸 Yorumla
_ladyaderun Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl ben nasılım 0 1 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Çok aktif olmayan birisin sanırım Yorumla
EfendiBiri90 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Olur 0 1 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Efendisin Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Söyle bakalım 0 1 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Kafası güzel birisin Yorumla
Alihanbey17 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Daha bugün girdim bak bakalım 0 2 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Daha bugün giren birisin Yorumla Alihanbey17 +1 yıl Doğru Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. söyle reis 0 2 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Reis kelimesiyle bütünleşmiş birisin Yorumla _-RockStar-_ +1 yıl kralsın Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Olur. 0 2 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Düzgün adamsın Yorumla ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm +1 yıl Teşekkürl3r Yorumla
hakan_uykusuz Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 328 cevap paylaştı. Soyle bakalim 0 2 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Uykusuz birisin Yorumla hakan_uykusuz +1 yıl 😄😄😄 Yorumla
_BombacıMülayim_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Olurr 0 1 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Matrak birisin Yorumla
soruperisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Hayalperest birisin mi dkfbdk bilmiyorum ki Yorumla soruperisi +1 yıl Evet Yorumla
melankolikbikizim211 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Buyur 0 2 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Melankolik birisin Yorumla melankolikbikizim211 +1 yıl Shdhdh evett Yorumla
Islataner Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Ben de 0 1 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Seni çözemedim Yorumla
badboy_master Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 1 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Kötü çocuksun Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Söyle hadi 0 2 Yorumla Yangınvar005 +1 yıl Bende seninyeni gördüm vala 😄 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Beni yeni gören birisin Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Akıt gelsin 0 4 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Komik olmaya çalışan ama olamayan birisin Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Neden komik olmaya çalışayım oğlum 😄 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Ne bileyim kızım dkndjdk Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Gofik Yorumla
littleghost Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Söyle 0 1 Yorumla littleghost +1 yıl Bunjda söyle lütfen gormesen hisset at böyle seyleri cok seviyom ehe Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur 😇 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Olur. 0 0 Yorumla
Muharrem018 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı. Söyle bakalım 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 478 cevap paylaştı. Buyur 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Söyle 0 2 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Mizahı iyi olan sayılı üyelerden birisin Yorumla Rascoln36 +1 yıl Eyvallah Yorumla
HsynBkr Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Söyle 0 3 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Hüseyin isimli birisin Yorumla HsynBkr +1 yıl Bu kadar zeki olmak zorunda degilsin 😂😂 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl 😂😂 Yorumla
Huzuruarıyorum34 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Söyle 0 2 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Huzursuz birisin Yorumla Huzuruarıyorum34 +1 yıl Evet kim huzurluki Yorumla
sevdalarca Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Söyle 0 7 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Yahuşuklara yürüyen birisin Yorumla sevdalarca +1 yıl Bir kişiye yürüdüm ben sen miyim Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl He gördün yani Yorumla sevdalarca +1 yıl Evet Yorumla sevdalarca +1 yıl Bana bakk Yorumla sevdalarca +1 yıl Şu takip ettiğim kafalar güzel yakışıklı mı etiketlemicem görmesin yakışır mıyız 🤔 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Yakışırsınız dkbsskk Yorumla
duygusalkiz_3434 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Tamamm 0 1 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Duygusalsın Yorumla
Muratoprak Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Evet 0 1 Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Yeni üyesin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Söyle 😁 0 2 Yorumla MаChériе +1 yıl gizlisin? sjkslsmsls Yorumla nedenromeodeğilimben +1 yıl Şakacı seniiii yine yaptın şakanı ha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Söyleyebilirsin
Ciddi birisin
Aslında eğlenceliyim ama teşekkürler
Burada ciddi takılıyorsun o zaman öyle diyeyim
Görmemişsindir ama söyle
Gözleriniz kanar yani öyle biriyim xD
Bayılıyorum şu gizli üyelere ya gel evlenek
Ya ne dedim mi kzsksk
Salla bakalım..
Söyle bakim
Söylenecek çok şey var da neyse dksnkss
Söyle çekinme kqjdjs
Çekilme hakkımı kullanıyorum Kenan bey
Kwndjsowowow
Kenan neydi soyadı
İmirzalışık
At kwjsjs
Tut dkdbsk
A saatin gelmiş
Ne saati
Şımarma
Saati cjdjsi
Sus sus dkbdskk senin de gıcıklık saatin geldi geçti bile
Kwjdjssjsj benim geçmez
Geçti borun pazarı
Sür eşeği Niğde'ye
Gördünmü hiç
Daha demin sorunu gördüm
Nasıl biriyim ozman 🤣
Olur
Yeni gördüğüm birisin
söyle arkadaş
Kitap okuyan birisin
wow müneccimler senin yanında halt etmiş
söyle tabii, buyur
Her soruda bulunan birisin
😅🌸
ben nasılım
Çok aktif olmayan birisin sanırım
Olur
Efendisin
Söyle bakalım
Kafası güzel birisin
Daha bugün girdim bak bakalım
Daha bugün giren birisin
Doğru
söyle reis
Reis kelimesiyle bütünleşmiş birisin
kralsın
Olur.
Düzgün adamsın
Teşekkürl3r
Soyle bakalim
Uykusuz birisin
😄😄😄
Olurr
Matrak birisin
Söyle
Hayalperest birisin mi dkfbdk bilmiyorum ki
Evet
Buyur
Melankolik birisin
Shdhdh evett
Ben de
Seni çözemedim
Söyle
Kötü çocuksun
Söyle hadi
Bende seninyeni gördüm vala 😄
Beni yeni gören birisin
Akıt gelsin
Komik olmaya çalışan ama olamayan birisin
Neden komik olmaya çalışayım oğlum 😄
Ne bileyim kızım dkndjdk
Gofik
Söyle
Bunjda söyle lütfen gormesen hisset at böyle seyleri cok seviyom ehe
Olur 😇
Söyle ☺️
Olur.
Söyle bakalım
Evet
De bakalım
söyle bakalımm
Buyur
Haydi söyle
Söyle
Ol bakalım dürüst
Söyle prenses
Söyle
Mizahı iyi olan sayılı üyelerden birisin
Eyvallah
Söyle
Hüseyin isimli birisin
Bu kadar zeki olmak zorunda degilsin 😂😂
😂😂
olur
Söyle
Huzursuz birisin
Evet kim huzurluki
Söyle
Yahuşuklara yürüyen birisin
Bir kişiye yürüdüm ben sen miyim
He gördün yani
Evet
Bana bakk
Şu takip ettiğim kafalar güzel yakışıklı mı etiketlemicem görmesin yakışır mıyız 🤔
Yakışırsınız dkbsskk
Tamamm
Duygusalsın
Evet
Yeni üyesin
Söyle
Söyle bakalım
Söyle 😁
gizlisin? sjkslsmsls
Şakacı seniiii yine yaptın şakanı ha