sürekli konuşan hiç susmayan kafa ütüleyen tarzda insanlar hakkında neler düşünüyorsunuz?

sürekli konuşan hiç susmayan kafa ütüleyen tarzda insanlar hakkında neler düşünüyorsunuz?

Açıkçası yerinde ve gereğinde olduğu müddetçe konuşan insanları ve sohbet eden insanları severim ama sadece kendisini öven kendisini beğenmişlik yapan kimsenin hiçbir şeyini beğenmeyen ve aşağılayan insanlardan nefret ederim her zaman kendi fikirlerine dayatmayı seven karşısındakinin fikir ve düşüncelerine önem vermeyen insanlara hiçbir şekilde sevmiyorum böyle insanlarla da çok fazla samimiyet kurmayı tercih etmiyorum.
Eğer sürekli çok konuşuyorsa ben hoşlanmazdım. hatta sinir olabilirdim. ama yeri geldiğinde konuşuyorsa sorun olmazdı sanırım. ama tabi ki samimi olduğum ve arkadaş olduğum kişiler için geçerli yoksa şu an kimseyi çekemem o kadar konuşmasını.
Severimm muhabbeti sarar. Goygoy da yapılır ciddi de konuşulur. Ama mümkünse cahil olmasın.
Basit, sıradan, elde etmek için çok uğraşman gerekmeyen, her şeye gülen kişiler
Cevap
10Cevap
Çok konuşmasında sorun yok. Önemli olan boş konuşmasın.
Gereksiz ve boş konuşma ifade ediyor.
Bir kişi ne kadar yararlı bilgiler anlatıyor da olsa çok konuşmuş olmak için bir şekilde arada boş konuşmak da gerekiyor şahsen.
Geveze olarak görüyorum. Çok konuşan erkeği itici buluyorum. Erkek dediğin kadın gibi dedikodu yapmamalı. Bu erkekliğe yakışmıyor.
Çene olduğunu ifade ediyor. Hiç sevmem hiç çekemem çok konuşan insanı başım ağrır hemen. Koli bandı ile bantlayasım geliyor öylesini.
Onlar genelde kendini özgüvenli sanar bence dinlemekte fayda vardır 😃
Çok konuşan insan tahammül edemiyorum ya.
Aydın insan ise aydınlık, cahil insan ise karanlık ifade ediyor...
Çok para haramsız çok laf yalansız olmaz derler 🙄😃
Dinlemediğim gereksiz insan
Boş insan kategorisine koyuyorum onları
Amaçsız, ciddiyetsiz tipler.
Hiç sevmediğim insan tipi.
Bıktıran, kafa ütüleyen, geveze
Tenekenin sesine tahammülüm yok
Davul gibi, ses çok ama içi boş.
Diyet ifade ediyor
boş konuşulmasını sevmem 😅
Sevmem
Teneke