Kişilik & Karakter Maddiyat kaygısı olmadan, hangi işte çalışmayı isterdiniz? cyclamenn Takip Et Guru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor Çiçek taşıyıcı olabilirdim mesela çiçekçilerde... Güncellemeler+1 yıl Ss için teşekkür ederim 🌿 Maddiyat kaygısı olmadan, hangi işte çalışmayı isterdiniz? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben oyuncu olmak isterdim çünkü her zaman film ve dizi izlemeyi çok seviyorum bu yüzden de sevdiğim filmler de oynamayı çok isterdim 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Kütüphanede çalışmak çok isterdim. Sessiz sakin, tozlanmış kitaplar arasında kaybolmak. Bana göre harika bir hayat olurdu benim için. 1 0 Yorumla
sadesevenbirii Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Arkeolog :) Üniversitede bu bölümü okumak istemiştim. Hoş başka bir bölüm okudum ama çalışmıyorum 🤭 1 2 Yorumla cyclamenn +1 yıl Arkeolojik kazılar yapmayı ben de merak ederim hep. Küçük fırçalarla süpüre süpüre, tarihe tanıklık eden büyük delilleri ortaya çıkarmak çok güzel bir his olmalı. Keşfetme hevesi ruhumuzda var 😍 Yorumla sadesevenbirii +1 yıl Evet kesinlikle keşfetmekten kaynaklı bir merak var o alana ☺️ Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl maddiyat kaygısı olmadan -dan kastın, Hobby gibimi? 1 2 Yorumla cyclamenn +1 yıl Gönüllü olarak çalışmak gibi. Alacağınız parayı düşünmeden. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tıp okumuş olsaydım Kesinlikle doktor. Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Veteriner olmak isterdim ama hem puanım yetmedi, hemde klinik açmak artık çok zor. 1 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Astronot, öğretmen gezgin ve senarist olmak isterdim ‽ 1 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Arkeoloji fakat bütçesi yüksek olmalı ki, bir kazı bir ömür sürmesin 😄 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Kütüphaneci ya da anaokulu öğretmeni olmak isterdim 1 0 Yorumla
ZırhıPaslıKahraman Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı. Spor salonu veya kütüphanede ne iş olsa yapardım. Oralarda kendimi cennette gibi hissediyorum. 1 0 Yorumla
GalipAslanbas Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Ben deniz taşıtları işletmecisiyim benim kaygım yok 0 0 Yorumla
uyenizdenbiri Takip Et Xper 4 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Maddi kayısı olsun olmasın fark etmez seçtiğim meslekte çalışırım 0 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Şu anda ki işimde maddiyat sorunum yok 1 1 Yorumla cyclamenn +1 yıl Maddiyat kaygısı gütmeden, yani ne maaş alacağım merakı olmadan büyük bir istekle çalışmak isteyeceğiniz bir iş yok mu? Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Pastanede çalışırdım 😃 1 2 Yorumla cyclamenn +1 yıl Yiyebiliyoz mu istediğimizi 🤭Ekler yerdim hep 😂 Yorumla TokEvinAçKedisi_ +1 yıl Yemiyorsak çalışmayalım yani ne işimiz var göz hakkı diye bişey de var 😃 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Etkinliklerde çocukları eğlendirmek. 1 1 Yorumla cyclamenn +1 yıl 😍 Yorumla
anoniminsan2 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Yine tasarımcı olmak isterdim, bu meslek benim hayatım olmuş. 1 0 Yorumla
confident38 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Avukatlık yapmak isterdim, yakın bir zamanda yapacağım inşallah 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bilişim sektöründeydim maddiyat kaygım hiç olmadi 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. öğretmenlik, sokak şarkıcısı 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Kasiyerlik olabilir o geldi aklıma 1 0 Yorumla
miyavcıkkkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl Dansçı herhangi bir sanatla uğraşırdım... 1 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Güreşci olabilirdim. Çok iyiyim o konuda. 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yönetici olmak isterdim 1 0 Yorumla
morcivcikkkkk Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kütüphanede çalışmak isterdim 1 1 Yorumla cyclamenn +1 yıl Kitap kokuları arasında raftaki kitapları indirip tekrar dizerdik keyfine 🤭 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Dondurmacııı...😂 1 2 Yorumla cyclamenn +1 yıl Çılgın dondurmacı dansı da yapacak mısın? https://youtu.be/iMpAF97hRio 😂 Yorumla kahvelikalp +1 yıl Ahahahah hayır 😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben oyuncu olmak isterdim çünkü her zaman film ve dizi izlemeyi çok seviyorum bu yüzden de sevdiğim filmler de oynamayı çok isterdim
Kütüphanede çalışmak çok isterdim. Sessiz sakin, tozlanmış kitaplar arasında kaybolmak. Bana göre harika bir hayat olurdu benim için.
Arkeolog :)
Üniversitede bu bölümü okumak istemiştim. Hoş başka bir bölüm okudum ama çalışmıyorum 🤭
Arkeolojik kazılar yapmayı ben de merak ederim hep. Küçük fırçalarla süpüre süpüre, tarihe tanıklık eden büyük delilleri ortaya çıkarmak çok güzel bir his olmalı. Keşfetme hevesi ruhumuzda var 😍
Evet kesinlikle keşfetmekten kaynaklı bir merak var o alana ☺️
maddiyat kaygısı olmadan -dan kastın, Hobby gibimi?
Gönüllü olarak çalışmak gibi. Alacağınız parayı düşünmeden.
Tıp okumuş olsaydım Kesinlikle doktor.
Veteriner olmak isterdim ama hem puanım yetmedi, hemde klinik açmak artık çok zor.
Astronot, öğretmen gezgin ve senarist olmak isterdim ‽
Arkeoloji fakat bütçesi yüksek olmalı ki, bir kazı bir ömür sürmesin 😄
Kütüphaneci ya da anaokulu öğretmeni olmak isterdim
Spor salonu veya kütüphanede ne iş olsa yapardım. Oralarda kendimi cennette gibi hissediyorum.
Ben deniz taşıtları işletmecisiyim benim kaygım yok
Maddi kayısı olsun olmasın fark etmez seçtiğim meslekte çalışırım
Şu anda ki işimde maddiyat sorunum yok
Maddiyat kaygısı gütmeden, yani ne maaş alacağım merakı olmadan büyük bir istekle çalışmak isteyeceğiniz bir iş yok mu?
Pastanede çalışırdım 😃
Yiyebiliyoz mu istediğimizi 🤭
Ekler yerdim hep 😂
Yemiyorsak çalışmayalım yani ne işimiz var göz hakkı diye bişey de var 😃
Etkinliklerde çocukları eğlendirmek.
😍
Yine tasarımcı olmak isterdim, bu meslek benim hayatım olmuş.
Avukatlık yapmak isterdim, yakın bir zamanda yapacağım inşallah
Bilişim sektöründeydim maddiyat kaygım hiç olmadi
öğretmenlik, sokak şarkıcısı
Kasiyerlik olabilir o geldi aklıma
Oyunculuk ve Öğretmenlik.
Dansçı herhangi bir sanatla uğraşırdım...
Güreşci olabilirdim. Çok iyiyim o konuda.
Yönetici olmak isterdim
Kütüphanede çalışmak isterdim
Kitap kokuları arasında raftaki kitapları indirip tekrar dizerdik keyfine 🤭
Dondurmacııı...😂
Çılgın dondurmacı dansı da yapacak mısın?
https://youtu.be/iMpAF97hRio 😂
Ahahahah hayır 😂😂😂
Eğitim öğretim
Öğretmenim maddi kaygım yok