Ben tüm özelliklerimi seviyorum ilk olarak insanlara karşı iyi olmak iyilik yapmak ve temiz hassas bir kalp diyebilirim ama herkese karşı da aynı değilim kesinlikle yani beni sevmeyen ya da kötü davranan insanlara karşı oldukça kötü olabilirim ama bu benim için iyi bir özellik sayılabilir. bunların dışında samimi ve cana yakınım bu yüzden de soğuk olmam insanlara karşı ya da onlara karşı kaba konuşmam hiç bir zaman. empati yeteneğim de oldukça iyidir yani karşımda ki kişiyi dinlemeden konuşmam yargılamam ve kendimi daima o insanın yerine koyar öyle konuşurum. ve dürüstüm yalan söylemem
Açıksözlü oluşumu seviyorum, kendimi tanıyorum, olumsuz eleştiriler modumu düşürmüyor, kime nasıl davranmam gerektiğini biliyorum, kendime saygımı yitirmedim. Daha ne olsun...
Merhametimi çok seviyorum bir kere en sevdiğim özelliğim bu diye bilirim 🙂 sadece bu bumu dediğini duyar gibiyim 😉 çocukla çocuk büyükle büyük, merhametli, sevecen, şefkatli empati yapa bilen huyumu seviyorum gülüşümü seviyorum saçlarımı çok seviyorum kocaman gözlerimi, eşek gözlümü ne diyorlar ondan işte 🤭 dişlerimide çok seviyorum ben kendimi ne çok seviyor muşum yahu 🙄 bunu şimdi mi fark eder insan 👏
Cesurum, haksızlığa ölümüne gider; sesimi ölümüne çıkarırım. Zaten bir gün ölürsem sebebi muhtemelen birinin işine gelmeyen bir şeyi haklı olarak dediğim için suikast girişimi olur belki de
Açık ve net oluşum kendimi seviyor kendime değer veriyor oluşum samimi. iyi niyetli oluşum güzel bakıyor ve güzel gülüyor oluşum ☺️ kız ne kadar çok varmış özelliğim 🤭