Olumsuz bişey olunca, soğuyabiliyorum bu huyum güzel
Bende açık sözlü ve dobrayım , yay burcunun özelliğidir bu ama, çok iyi değil bu , özelliğimi sevmiyorum. patavatsız olabiliyoruz.
Gelişime ve değişime açık birisi olma özelliğimi seviyorum. İyi bir dinleyici ve konuşmacıyım onu seviyorum. Tam bir karizmayım. Çok şık ve iyi giyimli, bakımlı biriyim. Dikkat çekiyorum bu özelliğimi seviyorum. Eğlenceli ve sosyal birisi olmamı seviyorum.
Sevilecek herhangi bir özelliğe sahip değilim ne kendim için ne dışarıdan birisi için. Lakin aksi hali sevilmemem adına çok yönüm vardır. Günahlarım, hatalarım, yanlışlarım vs. Doğrucu ve hakkaniyetli olmam gerekir diye düşünerek diyebileceklerim yalnızca bunlardan ibarettir.
Bence dobra ve sınır koyabilen biri olman bayağı kıymetli bir özellik! 👏 Ben de kendimde en çok gözlem yeteneğimi ve insanlara kolayca empati kurabilmemi seviyorum. Hem kendimi yakından tanırım, hem de insanları çözümlemekte çoğunlukla yanılmam. Senin gibi sınırlarına sahip çıkan insanlara da ayrı bir hayranlığım var, o netlik maalesef pek çoğunda yok.❤️🔥
Şimdi kendimi mi öveyim 😅. Çok merhametli ve empatikim. Öyle ki,, artık zarar görüyorum. Her Allahın günü birilerine üzülüp 1 hafta onun acısını çekiyorum.
Açık sözlü oluşum hiç çekinmem karşımdakı kim, hangi konumda umrumda olmaz, bir haksızlık varsa kafamın kesileceğini bilsem susmam.
Kurallarımdan vazgeçmiyorum, her koşulda düşüncelerimin arkasında duruyorum, kimse için değişmiyorum Fazlasıyla güvenilir biriyim Genel toplumdan farklı ve yüksek farkındalık sahibi biriyim Neysem oyum, içim dışım bir Pratik zekalıyım ve elim her işe yatkın Yalnızken sıkılmıyorum ve hiçkimseye muhtaç değilim
Hiçbir şeye bağımlı olmam. Beni üzen ve hak etmeyenlerden çabuk vazgeçerim. Arkama bakmam. Herkese değer vermem. Değer vermediklerimin düşüncelerini umursamam. Haksızlık varsa ortada babam olsa tanımam. 😂 bir sürü saydım Sevimim😂
yardımsever olmam, biri yardım isteğinde hayır diyemiyorum, merhamet duygumu ve hoşgörülü yaklaşmak benim için önemlidir bu yüzden kimseyide yargılamam
Merhametli ve cana yakınım. Beni sevmeyen, istemeyen insanları direkt hayatımdan çıkartırım. Sabırlı bir insanım ama sinirlendiğimde tam sinirlenirim. Ve sevdiğime sadık birisiyimdir
Birincisi netim, ikincisi korup kollayıcıyım, üçüncüsü karşımdakine hayatı kolaylaştırırım, dönrdüncüsü güldürürüm, beşincisi bilgi sahibiyim her konuda çarem ve fikrim var eeee daha ne olsun. Övünmek gibi olsun 🙃
Tabii bunun çoğu zaman insanlar enayilik ve canım olarak görüyor ama farkında değiller ki ben zaten bunu görebiliyorum benim bu davranışımı enayilik olarak gören kişiler asıl enayidir😇