Uzun bi zamandır buradayım ve çok hesap değiştirdim. O yüzden az çok yüzlere hakimim. Tanıdıklarıma yorum yapıcam hadi koşun koşun gelin ☔

Gelmeyeni uçuruyoruz 🎈
Uzun bi zamandır buradayım ve çok hesap değiştirdim. O yüzden az çok yüzlere hakimim. Tanıdıklarıma yorum yapıcam hadi koşun koşun gelin ☔

Gelmeyeni uçuruyoruz 🎈
İnsanın senin yanında sıkılması imkansız ötesi. Boş bir kağıttan gemi yapıp kıtalar aştırırsın; bir ağaç dalından uzaya mekik yaparsın ki uçurursun da; muhabbetin vakit müsait olduğu müddetçe bitmez. Boş konuşma değil, mis gibi samimiyet içeren cümlelerinle hayal treninde umuda taşırsın sevdiklerini. Yeter ki o güzel kalbine girmeyi başarabilsin insanlar.
Duygular sana gelip konuk olamaz, sen onları istersen davet edersin.
Yeşil, pembe, mor, beyaz ışığın konuşlandığı gönül evinde ağırlarsın misafirlerini. Edeple geleni binbir lütufla gönderirsin.
Biiznillah çok güzel işler başaracak, hayallerinin birçok kısmını gerçekleştirecek, uzayı dünyaya getireceksin.
Evet. Sevdiğim özelliklerin bunlar.🌸
🥹🥺 ama ama ben gerçekten ağlıcam şimdi artık çikolata kalpli dicem sana çünkü bu tatlılığı daha nasıl ifade edebilirim bilmiyorum.. Bende dostluğunu ve samimiyetini çok seviyorum. Sana bir adım geleni salıncakta sallıyor, dünyanın çiçek bahçesi gibi olduğu gönlünde gezdiriyorsun. Çok güzel bi annesin ve bunu dostluğunda bile hissedebiliyorum 🫂
Bilmukabelee ^_^🌸
Olur de balımsu..
Komşunda görüp menekşesine gülüne özenirsin de biraz istersin. Sonra kendi bahçene de ekip aynı çiçeği yaşatmak olursun ya aynı öylesin. Gittiği her yeri güzelleştiren, ardında mutlaka bir çiçek tanesi bırakan çocuk ruhlu, olgun fikirli merhamet kokulu oluşuna bayılyorum!
🫂🧚♀️✨
Cevap
16Cevap
Tabi ki mutlu olurum yapabilirsen tabi.
Her sorunda Dean'i görmek yetiyor 🤌
Sen kimsin? Başka bi hesabın vardı sanki ve onu bilsem bütün gizem çözülecekmiş gibi ama sadece gördüğüm cevaplarınla bişi diyemiyorum
Bilmiyorum sadece tanıdık biri çıkacaksın gibi bi izlenimin var eskilerden biri gibi. Neyse Deansever biri olarak bilelim
Hadi de bakalım gadası
Tamam
Benim senin mantıklı ve yapıcı düşüncelerini seviyorum👌
Donanımın, edebi yönün ve sitede pırlanta gibi fark ediliyor oluşuna bayılıyorum. Çok teşekkür ederim 🧚♀️✨
^_^ 🌸
Bana da yapabilir misin acaba beni tanıyor musun
Beni gördün mü bilmiyorum ama söyleyebilirsin tabi 🌸
Evet lütfen söyle
Bilgeliğin ve nezaketin
Teşekkür ederim canım 🌸❤️
Söyle arkadaşım
Dürüstlüğün ve neşen 🤌
Superms
Söyler misin
Katılmadığın bir konuyu olduüu gibi söylemen
Niyeyse senin iyi biri olduğunu hissediyorum
Teşekkürler
Ben teşekkür ederim 🙂
Pek girmiyorum ama olurr
Özlettin kendinii Sende en çok doğallığı ve samimiyeti seviyorum. Cesaretini ve duruşunu da ✨
Evet çok isterdim
Samimiyetini ve doğallığını seviyorum
Teşekkür ederim 💖
^_^ 🌸
Söyle bakalım tabii varsa
Mobeselere baksan bizi de çıkarırdın
Olur 🤗
Söyle gitsin ✨🥳
Dürüst, doğal ve naziksin. Nerede nasıl davranılması gerektiğini çok iyi biliyorsun. Bilgi birikimin, olgunluğun, hayatı yorumlama şeklin 🤌
Çok teşekkür ederim sen de olgun ve naziksin. Seviyorum seni ❤✨🌺
Yaa 🥹 bende seni seviyorum 🥰🌱
Kalp kalbe karşı o zaman melek kalpli 💕💕👼
🧚♀️✨
De bakalım.
Fikirlerini dışlanma korkusu olmadan, şu bunu der buraya çeker demeden yansıtıyorsun. Güçlü bir duruşun var bunu seviyorum
Yaa çok teşekkür ederim ^_^
Elbette, isterim.👼
Düşündüren soruların, derinliğin
Söylee
Öz güven
tanımıyorsun
Nokta atışı yorumların var
biliyorum
Diyyyy
Espriyle karışık dobralık
Guzelmis ha :)
Di hele 😂