Allah diyor ki kim ki kendini çok yüksek görürse onu sorgusu sualsiz cehenneme sokarım Çünkü diyor bir tek yüksek ve Ulaşılmaz olan benim peki sizce Nerede olursanız olun Amerika'da İspanya'da Fransa'da Kanada'da kendinizi böyle bulunmaz bir kumaş zannediyor musunuz Ben zannetmiyorum �yi ki de zannetmiyorum çünkü bu hayatta en Ulaşılmaz olan da ölecek en ulaşılan olan da ölecek
Hayır gören de bişey yaptığını sanır sabahtan akşama kadar seks soruları soran bu tip e bir soru soracaktım mesajlarını kapatmış allahım ya.. Kim kaldırsa kıçını fena kaldırmış şimdi biz uğraşıyoruz indirmeye
Sen olda @Redamancy-4 ne alaka o niye öyle oldu fenomen oldu kendisini KS nin efendisi gibi görmeye sanki küçü dağları ben yarattım ben olmasam olmaz gibi tavırlar göstermeye başladı. Valla onada burdan cevap olsun sen şimdi s gitsen kimsenin umrunda olmazsın
O kim ya ben sanalda kibirli olacak biri deilim gerçek hayatta biraz prensiplerim var dediğin gibi s. olup gitsek kimsenin umrunda olmaz sanal kibirlilik ezikliktir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
en dengesiz en umursamaz üyesi benim bana göre
diğerlerini bilmem umurumda değil :)
Yok sendende değişik insanlar @Redamancy-4 mesela
Sitenin pembikleri baya kibirli. Görende ingiliz kraliçesi zanneder onları
@Redamancy-4
şu an da analizlerime göre en kibirli üye bu..
Hayır gören de bişey yaptığını sanır sabahtan akşama kadar seks soruları soran bu tip e bir soru soracaktım mesajlarını kapatmış allahım ya.. Kim kaldırsa kıçını fena kaldırmış şimdi biz uğraşıyoruz indirmeye
Öyle olduğunu düşündüğüm biri yok
Bir üye var değişik bir tip bi havalarda cigeri 5 lara etmez biri ismi @Redamancy-4
Annem kime bu kadar sinir yaptın cen bakim salla milleti hayatına bak
Normalde çok iyi biriyim ama burada insanları trollemeyi eğlenceli buluyorum.
@PrensHazretleri 🤣🤣
Ne :D
@Redamancy-4
Gelsin madem 😂
Allah varsa beni cehenneme atsın.
@PrensHazretleri
Geliyor etiketler :D
Biliyom 😅
😂😂
@Redamancy-4 de var
Gelsin madem :D
Sahsen hayranim cok :D davranislarimsa iyi
Ben ,😊😊😊
Bundan vazgeçsen iyi olur
Napim meslek gereği öyle oldum
Sen olda @Redamancy-4 ne alaka o niye öyle oldu fenomen oldu kendisini KS nin efendisi gibi görmeye sanki küçü dağları ben yarattım ben olmasam olmaz gibi tavırlar göstermeye başladı. Valla onada burdan cevap olsun sen şimdi s gitsen kimsenin umrunda olmazsın
O kim ya ben sanalda kibirli olacak biri deilim gerçek hayatta biraz prensiplerim var dediğin gibi s. olup gitsek kimsenin umrunda olmaz sanal kibirlilik ezikliktir