Adımı soranlar oluyo gün aşarken doğmuşum annem babam telaşeden doğduğumda ismimi koymayı unutmuşlar ama siz huzur diyebilirsiniz <3

Adımı soranlar oluyo gün aşarken doğmuşum annem babam telaşeden doğduğumda ismimi koymayı unutmuşlar ama siz huzur diyebilirsiniz <3

Huzur bence, sağlık açısından kişini kendi ya da çevresindekilerin herhangi birisinde sağlık sorunu olmaması, maddi durumunun da iyi olması, sonra geri kalan bir şekilde halledilir 🙂 parayı küçümsemem, bir yere borcun olduğu zaman derin düşüncelere daldırdığı oldu zamanında. Dediğim gibi sanırım sağlık ve para olacak, para derken illa ki yatlardan katlardan bahsetmiyorum, en azından borç olmasın, artıda bir miktar paran olsun, gelirin olsun yeter.
Derin bir nefes almak, içine oksijen yerine sigarayla beraber keyif çekmek.. Dünyayı ve diğer tüm gezegenleri boş vermişlik hissi.. Keyifli geceler.
Cevap
49Cevap
Ailem ve sevdiklerim sağlıklı ve mutluysa en azından keyifleri yerindeyse, benden huzurlusu yoktur. En ufak bir pürüz olursa huzurum kaçıyor. Huzuru ben bunlarda arıyorum. Annemin gülümsemesi misal..
Sevgilimin kollarındayken gözlerimi kapatıp onunda saçlarımı sevdiği an 🐨❤
Benim için aşktır ama Huzur, çoğu zaman içsel bir deneyimdir ve kişiden kişiye değişebilir. Kimi insanlar huzuru meditasyon, yoga veya doğa yürüyüşleri gibi aktivitelerle bulurken, diğerleri aileleri ve arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirerek veya hobilerine zaman ayırarak huzur bulurlar. Huzur, birçoğumuzun aradığı ama bazen zor bulduğumuz bir duygu olduğu için, kendinize uygun yolları deneyerek neyin sizi huzurlu hissettirdiğini keşfetmek önemlidir.
Huzur istiyorsan akıllı olacaksın. ama deli olanlarından
herkesin huzur anlayışı çok farklı. Tabii ki önce sağlık sonra da yarınları düşünmeden hayatı yaşamak.
huzr sessizlik sakinlik anlaşabildiğin kişilerle samimi olmak diyebiliriz.
Huzur evinde sevgin ile sıkı sıkı sarılıp sohbet edebilmektir...
Ruhun ve bedenin bir olma hikayesidir huzur.
Yaşamın inanılmaz hafifliği.
Anlatılmaz yaşanır derler ya, işte tam o sorunun cevabı bu.
Vücuduna ruhuna beynine kasılma stres ve yük etkisi yapmayan anlar a huzur derim
Üzerine düşen herşeyi yapıp gerçek olanları ortaya koyduğun andan itibaren rahat ve huzurlu oluyor insan.
Gerisi sadece 2. kişinin neyi ne kadar yapabildiği ile ilgili.
Benim için huzur; ailem ve sevdiklerimin mutlu ve sağlıklı olduğunu ve Allah'ın her daim ve koşulda benimle beraber olduğunu bilmektedir 💕
Anlatayım böyle;
Tam gün batımı sahile gidip, gün doğumunda dönmek..
Bmw S1000RR'a binip gazlıyosun huzuru hissediyorsun
Huzur güzel isim olur ve yakısır. Huzur onunla yandıgında olur sadece. :)
Sevgilin ile birlikte romantik film izlemek olabilir
Başını sevdiğinin omzuna yasladığın o an huzurdur kimi seviyorsan kimin yanında değer buluyorsan o senin cennetin
En sevdiğin işi en sevdiğin yerde yaparken durup manzaraya bakmak ve bir sigara yakmak işte huzur
Huzur sabahın ilk ışıklarında sevgilimden önce uyanıp onu seyretmek , saçlarıyla oynamak
Çok da meraklıydım zana yorum yapmaya! S.. git canımı sıkma benim. Rezil pislik.
Bi kasabada ya da deniz kıyısında doğanın sesinin eşlik ettiği, sevdiğinle içilen bi yudum kahvedir.
Az önce kalınlık ile alakalı soruda sorum kaldırıldı nick bu
tamam engel atcaktım zaten tşkler :D
Neden lan cnmskxkxk
Huzur anlatilmaz yasanir hayattan ne beklediğine bağlı olarak değişir
Sevdigin kişi ile sarılıp uyumak
evinde hissettiğin yer
Mesai bitiminde evde içtiğin keyif kahvesi :)
Bir kedinin yumuş yumuş tüyleri gibi bence
O huzurun rengi benim işte
Unutkanlık başladıysa huzurlusun demektir
Anlatilmaz yasanir bence yaaa
Basını yastıga rahat koymak
kafa rahat olursa huzurda olur
Birde senin kollarinda olmak
Huzur ararken belki de huzuru bulmuşumdur
Sarıldığında mutlu ve güvende olabilmektir huzur
Huzuru anlatamam ama huzuru gösterebilirim
göster canoo
canooooo
eşimin göğüsüne başımı dayamak = huzur
Huzuru sana anlatmam için huzurlu olmam lazım
Yalnız kaldığım her an huzur benim için
Anlatılmaz yaşanır
Sessizlik gerçekten çok güzel huzur veriyor
bulursam anlatacağım söz
Huzurrrr :) yağmur balkon ve bir kadın..
Hiç yaşamadım o duyguyu
Huzur sevdiklerinin yanında olmaktır
Anlatamam ama yaşatabilirim canım 😊😊
yaşat cano
İftardan sonra nerden alayim seni canim😀
abi ne değişik bi site yaa
Ne konuda kuzum
yani çok bitik bir toplumuz yaa
Bunu daha yenimi anlıyorsun kuzum insanlar artik sadece kendini düşünür olmuş onuda geçtim kültürel olarakda eksilerde tavan yapiyor ama. farkinda. degil
Aile evi.
Huzur kahve içmektir
Mutluluk
Evinde kedilerinle beraber uyumak.
Huzur huzurum olur musun bu hayatta
Namaz da buluyorum huzuru
Furkan
bana da ayran :D
Huzur ne
huzur kedi sevmektir
Huzur İslam da
Guzel isim