Kişilik & Karakter 27 gü Huzur sizin için nedir? CausaSui Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Huzurluyum 🌟 iyi geceler. Huzur sizin için nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
s yeterhayeterhayat Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Rahat bir nefes alabildiğim her an benim için huzur sayılır. 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sabahlari çocukları okula bırakınca bende tepeleri aşıp kitabımi orada okuyorum aşırı sevdim aşırı 0 0 Yorumla
DOBRAVEGUVENİLİR Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 61% 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Anı kaliteli yasayabiliyorsan ve saglikliysan en güzel huzur budur. 2 0 Yorumla
Karanlığın_Efendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 26 gü Yalnız kaldığımda hissettiğim, ama yanıma bir kişi bile geldiğinde kaybolan bir duygudur 1 0 Yorumla
bushido Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 391 cevap paylaştı. Bir ay öncesine kadar yalnız kalmaktı. Artık iyi bir aile ve ev ortamı lazım. 1 0 Yorumla
Kelimelerin-Efendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% 26 gü Kızımın babacığım deyip boynuma sarılması... 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 25 gü Yalnızlık... Ama beni gerçekten anlayan biriyle sohbet etmek.. İkisi de huzur.. 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 92% 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kimseye muhtaç olmadan sade ve düz bir şekilde yaşamak, kimseye çarpmadan... 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. Kafanın rahat olması için elinden geleni yapmış olduğun her şeydir 0 0 Yorumla
ᏒᴇᴅᏇᴏᴍᴀɴ_ Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 26 gü Başımı yastığa koyduğunda vicdanlı olmam, vicdanımın rahat olması. 0 0 Yorumla
_-_-_Öcüü-_-_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Huzur demek stresten sesten gürültüden dırdırdan uzak olmaktır 0 0 Yorumla
ruhumunışığı Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Küçük bir teknede hafif savrularak düşüncelere dalmaktır 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 29 , eic 73% 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Alkol, Netflix + yanındaki karıya saçını sakalını okşatmak 0 0 Yorumla
SOLANDO Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 27 gü Senin ortamın içimi bayıyor 1 1 Yorumla CausaSui 26 gü Yanii, umrumda değil. Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 26 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Huzur benim için hiçbir baskı olmadan rahatça veşu olursa diye düşnüüp endişe etmeden dilediğin gibi yaşamaktırYani bence öyle 0 0 Yorumla
İbrahim2636 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 27 gü Sevgilimin bana sarılıp beni öpüp her şey geçti diyip uyutmasi 1 0 Yorumla
Kaptan_Cousteauu Takip Et Yoda Yaş: 41 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 731 cevap paylaştı. Doğada uyanmak sessizlik.Şehirde ise kaliteli seks 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 150,3b cevap paylaştı. sağlıklı olmaktır. 0 0 Yorumla
AleksBulut Takip Et Xper 5 Yaş: 35 26 gü Mutluyum senin için. Ben de huzurluyum son zamandır. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 85% 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Tek başına olmak 0 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Bilge Yaş: 19 , eic 100% 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 764 cevap paylaştı. Uyumak yemek yemek gezmek 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Master Yaş: 19 , eic 98% 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. özgürlük 0 0 Yorumla
m Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Merhaba,Huzur aşktır! 😅 0 0 Yorumla
Picassonunhardcoreu Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 912 cevap paylaştı. Vicdanın rahat olmasıdır 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 33 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. 1 bardak çay 1 0 Yorumla
Wantutriforooo Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 96% 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sessizlik dertsiz 0 0 Yorumla
MarllboroRed Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 26 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Rahatlik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 9 gü Mustafa senin eski sevgilin miydi? 0 1 Yorumla CausaSui 2 sa Mustafa kim kanki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Rahat bir nefes alabildiğim her an benim için huzur sayılır.
Sabahlari çocukları okula bırakınca bende tepeleri aşıp kitabımi orada okuyorum aşırı sevdim aşırı
Rahat bir şekilde uykuya dalabilmek
Anı kaliteli yasayabiliyorsan ve saglikliysan en güzel huzur budur.
Yalnız kaldığımda hissettiğim, ama yanıma bir kişi bile geldiğinde kaybolan bir duygudur
Bir ay öncesine kadar yalnız kalmaktı. Artık iyi bir aile ve ev ortamı lazım.
Kızımın babacığım deyip boynuma sarılması...
Yalnızlık...
Ama beni gerçekten anlayan biriyle sohbet etmek..
İkisi de huzur..
Kimseye muhtaç olmadan sade ve düz bir şekilde yaşamak, kimseye çarpmadan...
Kafanın rahat olması için elinden geleni yapmış olduğun her şeydir
Başımı yastığa koyduğunda vicdanlı olmam, vicdanımın rahat olması.
Huzur demek stresten sesten gürültüden dırdırdan uzak olmaktır
Küçük bir teknede hafif savrularak düşüncelere dalmaktır
Alkol, Netflix + yanındaki karıya saçını sakalını okşatmak
Senin ortamın içimi bayıyor
Yanii, umrumda değil.
Huzur benim için hiçbir baskı olmadan rahatça veşu olursa diye düşnüüp endişe etmeden dilediğin gibi yaşamaktır
Yani bence öyle
Sevgilimin bana sarılıp beni öpüp her şey geçti diyip uyutmasi
Doğada uyanmak sessizlik.
Şehirde ise kaliteli seks
sağlıklı olmaktır.
Mutluyum senin için. Ben de huzurluyum son zamandır.
Tek başına olmak
Uyumak yemek yemek gezmek
özgürlük
Merhaba,
Huzur aşktır! 😅
Vicdanın rahat olmasıdır
Vicdan rahatlığı
1 bardak çay
Kavgasız gürültüsüz stressiz dertsiz sakin yer
Sessizlik dertsiz
Rahatlik
Kişisel alanım.