Huzur, kimsenin onayına ihtiyacın olmadığını hissettmek, kendi hayatınla ilgili kararları hür bir şekilde vermek, sana yanlış gelen bir şeye kükreyerek “DUR” bana iyi gelmiyorsun, o yüzden hayatımda yerin yok sana izin vermiyorum diye bağırabilmektir
Huzur... Geceleri başını yastığa koyarken kalp ve can kırıklıklarını yaşamıyorsan bu huzurdur. Ne dini ne de manevi bir derinlik değil, vicdani derinliğin içindeki sükunettir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Ne içimi yıkan alkol ne ateş nede kül kar falan
Beni yıkan olmayan
1
7 Yorumla
Cevap sahibi
1 yıl
Bi insanın canını en hoş edende sevdiğidir yikanda Alkol insanı kanser eder ama insani sevdiginden başkası yıkamaz Bi kalp var hangi kalbe parketsem olmaz Al bu satırları naparsan yap Şuana kadar kalbimi yıkacak biri olmadı Bu saatten sonrada olucanı sanmıyorum
Sarhoş olmak için illa içmek gerekmez ki 🤔 Olmayan biseyim etkilerini yazmaya çalıştım Hani Müslüm baba diyor ya Ne senle oluyor nede sensiz Aynı o hesap
Benim için huzur her şey'dedir Bir çikolata'da , bir kahve'de bir müzik'te , bir çocugun gülüşün'de , bir hayvanın saklanmasında, sokakta yürüyen insan'nın selamın aleyküm demesi , esnaf amca'nın gamze kızım günaydın demesi'dir ☺😎
Benim için huzur ailem ve kendi ailem bütün kötü hallerden eksilerden kurtulup, huzurla dua edebilmem, elime huzurla gazete alıp çocuğumla oturup oynamaktır...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Benim için huzur, Kahve, Sigara ve sevdiğim şarkılar.. Keyifli hafta sonları ✨🥂✌️
Afiyet olsun ✨🥂
Teşekkürler Barış 😊✨️
Rica ederim ✨☺️🥂
Benim için huzur kafamın rahat olması. Ne bileyim kediler işte
Çalışanlara kolay gelsin demek falan 😂
Huzur, kimsenin onayına ihtiyacın olmadığını hissettmek, kendi hayatınla ilgili kararları hür bir şekilde vermek, sana yanlış gelen bir şeye kükreyerek “DUR” bana iyi gelmiyorsun, o yüzden hayatımda yerin yok sana izin vermiyorum diye bağırabilmektir
Huzur...
Geceleri başını yastığa koyarken kalp ve can kırıklıklarını yaşamıyorsan bu huzurdur. Ne dini ne de manevi bir derinlik değil, vicdani derinliğin içindeki sükunettir.
Ne içimi yıkan alkol ne ateş nede kül kar falan
Beni yıkan olmayan
Bi insanın canını en hoş edende sevdiğidir yikanda
Alkol insanı kanser eder ama insani sevdiginden başkası yıkamaz
Bi kalp var hangi kalbe parketsem olmaz
Al bu satırları naparsan yap
Şuana kadar kalbimi yıkacak biri olmadı
Bu saatten sonrada olucanı sanmıyorum
😃 olmayan bir şey için fazla detaylı değil mi.
Sarhoş olmak için illa içmek gerekmez ki 🤔
Olmayan biseyim etkilerini yazmaya çalıştım
Hani Müslüm baba diyor ya
Ne senle oluyor nede sensiz
Aynı o hesap
😂😂 olmayan aşkın acısını yaşamak, sarhoş olmakla aynı şey değil
Ya zaten kafam karışık bide sen karıştırma 😔
Allah kolaylık versin 😃
Amin cümlemize de
Benim için huzur her şey'dedir Bir çikolata'da , bir kahve'de bir müzik'te , bir çocugun gülüşün'de , bir hayvanın saklanmasında, sokakta yürüyen insan'nın selamın aleyküm demesi , esnaf amca'nın gamze kızım günaydın demesi'dir ☺😎
Huzur benim için sevgili kucağı. Bana aşk yoksa huzur da yok. Sevgi dolu kollara sarılmak gibisi olur mu ya.
şu manzarada oturup kahve içmek
Huzur benim için şöyle ifade edeyim ben denizin derinliklerinde dolaşan kalbim ve ruhum kimsenin bulamiycaği bir yerde geziyorlar 😔😔😔
Huzur benim için sevdiğim sevdiklerimin yanımda olması demektir ki insana zaten kalıcı huzuru bu verir sevdiği ve sevdikleri
Vicdanın rahat bir şekilde başını yastığa koymak, günün muhasebesini yaptığında sevdiğin insan dahil kimseyi üzmeden rahat bir şekilde uykuya dalmak.
Tek başıma kahve içtiğim zaman
Uyuduğum zaman
Yağmur sesi dinlediğim zamanlar
Huzurluyum
Huzur = İslâm.
Öyleydi, kendimden geçtim. Ama düzeldi tekrar
Her şeyin başı sağlık ve afiyet kesintisiz huzur yok illa birşeyler olacak. Bunada şükür
Sevmek sevilmek sevgili ile bir fincan kahvedir huzur
Huzur = maneviyat kavdeşim nettir.
Benim için huzur ailem ve kendi ailem bütün kötü hallerden eksilerden kurtulup, huzurla dua edebilmem, elime huzurla gazete alıp çocuğumla oturup oynamaktır...
Ailem.~☆
Hafta Sonu Tatilleri, En iyi Arkadşlarla Eğlence Ortamı
Sessizlik
İnsansızlık.
Günün yorgunluğunu bir kahveyle atmak
Türk kahvesi
Sessiz sakin bir yerde uyumak
kahve
sohbet
o
İngiltere sokakları
Huzur benim için doğa