Huzur, kimsenin onayına ihtiyacın olmadığını hissettmek, kendi hayatınla ilgili kararları hür bir şekilde vermek, sana yanlış gelen bir şeye kükreyerek “DUR” bana iyi gelmiyorsun, o yüzden hayatımda yerin yok sana izin vermiyorum diye bağırabilmektir
Huzur... Geceleri başını yastığa koyarken kalp ve can kırıklıklarını yaşamıyorsan bu huzurdur. Ne dini ne de manevi bir derinlik değil, vicdani derinliğin içindeki sükunettir.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim için huzur her şey'dedir Bir çikolata'da , bir kahve'de bir müzik'te , bir çocugun gülüşün'de , bir hayvanın saklanmasında, sokakta yürüyen insan'nın selamın aleyküm demesi , esnaf amca'nın gamze kızım günaydın demesi'dir ☺😎
Benim için huzur ailem ve kendi ailem bütün kötü hallerden eksilerden kurtulup, huzurla dua edebilmem, elime huzurla gazete alıp çocuğumla oturup oynamaktır...
Benim için huzur kafamın rahat olması. Ne bileyim kediler işte Çalışanlara kolay gelsin demek falan 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne içimi yıkan alkol ne ateş nede kül kar falan
Beni yıkan olmayan
1
7 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bi insanın canını en hoş edende sevdiğidir yikanda Alkol insanı kanser eder ama insani sevdiginden başkası yıkamaz Bi kalp var hangi kalbe parketsem olmaz Al bu satırları naparsan yap Şuana kadar kalbimi yıkacak biri olmadı Bu saatten sonrada olucanı sanmıyorum
Sarhoş olmak için illa içmek gerekmez ki 🤔 Olmayan biseyim etkilerini yazmaya çalıştım Hani Müslüm baba diyor ya Ne senle oluyor nede sensiz Aynı o hesap