Edebiyat olsun, spor dalları olsun ya da sosyal bir etkinlik... Hangisinde başarılısınız?
Cevabın nedir?
- Kişilik & Karakter konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılÇalışmak, hem en sosyal ve yaygın yapılan bir aktivite, hemde bendeniz öncelik düşünerek akabinde ince hesap işi olan iş makinasını insanlar içinde ve yoğun tempoyla ayın 26 iş günü 12 saat kullanıyor, ayın 2 pazarıda kullanmaya devam ediyorum.
Başak burcu olunca bu işime bir çok yaptıklarım gibi %90 odaklanıyorum.17 Yorumla- +1 yıl
doğrudur
- +1 yıl
:) +1 için teşekkür ederim, vede doğrudur dediğin için saygılarımı sunarım... yalan atan zate kendine eder. hayırlı geceler.
- +1 yıl
rica ederim. kolaylıklar dilerim
- +1 yıl
Aynen, bayanlarında ev işleri zordur bendenizde sizdenize kolaylıklar dilerim.
- +1 yıl
teşekkür ederim
- +1 yıl
Hayirli sabahlar, vede gunaydin kuğu yavrusu hanim.
e. i. c. seciminizi bendeniz yonunde kullandiginiz icin tesekkur ederim. hayirlii gunler. - +1 yıl
rica ederim. size de
En İyi Cevaplar
+1 yılAraba konularında :) scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/.../...732020534_n.jpg anlamışındır :)
12 Yorumla- +1 yıl
anladım
- +1 yıl
Ayriyetten fitness ta var vücut yapıyorum yetenk sayılmaz ama :)
+1 yılTiyatro hacıt :D Harika rol yaparım ben kendim olarak. bir de uyurum. bir de yemek yerim bunlar hobilerim arasında olan şeyler :) Yayımda ve yapımda emeği olan @çirikinkuğuyavrusu na teşekkürler :) Ama kendisine bir sorum olacak.. Neden çirikin? :D İyi geceler :D
11 Yorumla- +1 yıl
yazım hatası :) çirkin yazacaktım telefonda yazınca yanlış oldu :)
+1 yıl-Yüzmek
-Dans
-Yazmak (Her tür olabilir, tabii daha iyi yazdığım bir tür vardır ama hangisi daha iyi bilmiyorum. Deneme olabilir.)
-Yabancı dil okuduğum için dil yeteneği de bir şekilde vardır, analiz ve düşünme.
-Felsefe
-Gecen bol olsun.-11 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler...
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
124Cevap
+1 yılİnsanlar üzerinde gözlem ve analiz yapmada kendimi iyi olarak görüyorum. Mesela istediğim zaman toplumun üst sınıfındaki insanlarla takılabilir veya sokaktaki bir serseri gibi hareket edebilir, onların ağzıyla konuşabilirim. Hiç bir türlü sırıtmam yani. İleride en büyük hayalim bisiklet veya motosiklet ile dünya turu yapıp, dünyadaki her toplumdan, her kültürden insanlarla iç içe olmak, tanımak.
20 Yorumla
+1 yılel becerisi gerektiren her işte çok çok başarılı olduğum düşünülür, seste aynı şekilde..
ayrıca çok iyi ikna ederim, bir iş organize edilecekse benim adım baştadır.11 Yorumla- +1 yıl
doğrudur :)
Resim
Spor ile ilgili çoğu bölüm
Alkol
Yemek
Dans
Kavga da iyiydim çok erkek dövmüşlüğüm var ( simdi hanimhanımcik)
Bir de ağzım çok iyi laf yapar hazır cevabım :)13 Yorumla- +1 yıl
bir arkadaşım vardı o da aynen öyle bu sitede kendisi ama duruldu burada beyefendi takılıyor :)
- +1 yıl
aynen :)
Kitap okuma (: 1000 sayfalık bir kitabı hatta fazasını da 12 saatte bitirebilirim (: belki daha iyisi vardır bilemem tabii (:
217 Yorumla- +1 yıl
var ya :) benim bir arkadaşım vardı gerçi o hızlı okuma kursu almıştı çok hızlı okuyordu baya ilginç gelmişti bana :)
- +1 yıl
"ya ama sen okumuyorsun geçip gidiyorsun" deyişlerini duyar gibi oldum sanki :)
- +1 yıl
hala öyle düşünüyorum :p :)
- +1 yıl
ya o diyordu ki asla dudaklarınla okuma yazılanları. gözle çok daha hızlı okunuyor çünkü. bir de göz açısı genişletme çalışmaları falan varmış
- +1 yıl
çeşitli teknikleri var. örneğin kur usulü eğitim veren kurslar var. ilk kurda bir metnin yarısı veriliyor. diğer kurda öteki yarısı. son kurda da normal metin. amaç hem göz koordinasyonunu artırmak hem de parçada bütünü görme yeteneğini geliştirme
- +1 yıl
rica ederim :))
- +1 yıl
rica ediyor o da :)
- +1 yıl
ya benim adıma neden cevap veriyorsun ki sen... rica ederim bu arada :)
- +1 yıl
şuna bak benim sorumda bana ahkam kesiyor :)
- +1 yıl
cidden imrendim...
- +1 yıl
rica ederim tekrardan :) o kendisi rica etsin
- +1 yıl
@çirikinkuğuyavrusu seninle sonra konuşuruz. rica ederim :) @atakumlu_mhndis dediğim taktikler öğretiliyor kurslarda. dilerseniz geliştirebilirsiniz kendinizi
+1 yıl* spor yaparim, bir cok erkekten daha uzun mesafe kosarim (tempolu)
* cok iyi satis yaparim herkesi ikna edebilirim11 Yorumla- +1 yıl
doğrudur
+1 yıl6. his ve isabetli tahmin...
Sezgilerime her zaman çevrem güvenmiştir yetenek midir bilemem ama bu geldi aklıma :)12 Yorumla- +1 yıl
olsun kabulüm :)
- +1 yıl
:):)
- Kişilik & Karakter konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılsosyal ve davranıs bılımlerınde , yonlendırme ve danısmanlık alanlarında yeterınce yeteneklı oldugumu soyleyebılırım.
13 Yorumla- +1 yıl
ne güzel.
- +1 yıl
ayrıca derecelı bılardo oyuncusuyum. konusma sanatını ıyı kullanırım makale kose yazıları yazarım. kalemıme guvenırım... bu kadar yeter heralde nazar olur :)
- +1 yıl
aynen :)
Bence yetenek doğuştan gelmez, çalışılarak öğrenip yetenek edinebilinir diye düşünüyorum.
Birçok spor dalınında zekayla orantılı olarak başarılı bireyler olunabilir. Birçok spor dalında başarılıyımdır. Futbol, basketbol, tenis, yüzme, voleybol vs.11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle öyle
+1 yılçok iyi masa tenisi oynar aynı zamanda çok iyi rol yaparım...:D
16 Yorumla- +1 yıl
masa tenisi. çok iyi
- +1 yıl
eyw.. gel kapışalım..:D
- +1 yıl
çok iddialı değilim ama kolay da yenilmem :)
- +1 yıl
maçı çok isteyen değil, hakkını veren alır..:D
- +1 yıl
aynen :) o yüzden susuyorum ben şimdi
- +1 yıl
vakti gelmişti zaten.:D
+1 yılTiyatroda kendimi yetenekli buluyorum. Çevredekiler de öyle söylüyorlar. Allah vergisi bir yeteneği vardır herkesin. Şükürler olsun.
14 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
- +1 yıl
Allah izin verirse oyuncu olmak istiyorum.
- +1 yıl
inşallah diyelim
- +1 yıl
İNŞALLAH kardeşim benim :) Allah razı olsun.
+1 yılÇok güzel resim çizerim :) rölyef çalışmalarım var bir çok ve kaligrafi hat üzerine iyiyim :)
11 Yorumla- +1 yıl
çok güzel :)
Yemek yapmak konusunda becerikliyim meslegim bu çunku..
11 Yorumla- +1 yıl
ne güzel
+1 yılyani süper olduğum bir konu yok ama yönetim konusunda iyiyimdir insanları iyi organize ederim.
12 Yorumla- +1 yıl
liderlik vasfı yani
- +1 yıl
yani öyle lider olma hevesim yok ama 5-10 kişilik bir grup varsa genelde herkes kararsız kalır en sonunda çıkar bence sen şunu yap sen şunu yap derim dediğim olur.
ben yemek olayında strateji oyunlarında ve insanları motive etme konusunda çok iyiyimdir
11 Yorumla- +1 yıl
doğrudur
+1 yılsakarlıkta iyiyimdir, yanlıs anlamak ve yanlıs anlasılmakta basarılı olduğum alanlar arasında :)
11 Yorumla- +1 yıl
:)) doğrudur
Futbol
Dövüş
Pek ilgim yok ama zorlasam iyi yazabileceğimi düiünüyorum, sözel yaratıcılığım iyi..
Hızlı ezberlerim, hafızam fena değil
Çok iyi kız ayarlarım asdf10 YorumlaFotoğrafta ve photoshopda kanks
https://goo.gl/lixrvx13 Yorumla- +1 yıl
güzel evet
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılcizim, dans, muzık ve spor fakat bır sıır den anlamayan hödüğüm
11 Yorumla- +1 yıl
estağfurullah :) diğerleri de pekala güzel
+1 yılHeveslenince basarili oluyorum heves yoksa 40 yilda o isi yapsam basarili olamiyorum :/
11 Yorumla- +1 yıl
çoğumuz öyle aslında
+1 yılSpor ve müzik , oyunculuk , edebiyat fena degil ara sira yazarim
11 Yorumla- +1 yıl
çok güzel
Gizli Üye(30-35)+1 yılMatematik, fizik, ekonomi
Düşünme üzerine herşey (eleştirel, yaratıcı düşünme, diyalektik düşünme, metabilişsel düşünme)
Çıkarım yapma becerisi
bunlar başarılı olduklarım şeyler.(Çevremden duyduklarımı yazdım.)15 Yorumla- +1 yıl
doğrudur
Cevap sahibi+1 yılPeki sen hangi alanlarda başarılısın?
Cevap sahibi+1 yılOlduklarım değil olduğum yazacaktım hata olmuş :)
- +1 yıl
ben... edebiyat ve psikoloji alanlarında iyiyimdir. sporda da masa tenisi ve voleybol
Cevap sahibi+1 yılHmm... O da iyi...
+1 yılspor dallarında cok yeteneklı olduugm soylenemez sosyal ılıskılerde yeteneklıyım edebıyat muzık falan bunlarda yeteneklıyım
12 Yorumla- +1 yıl
peki bir şeyler yazar, karalar mısınız
- +1 yıl
lisedeyken cok ama 3 4 senedır pek bısı yazmıyorm
Kişilik & Karakter konusunda 858 cevap paylaştı. İyi gitar calarim, iyi fotograf cekerim, iyi basketbol oynarim , iyi kayak yaparim , iyi yuzerim , iyi mangal yakarim , iyi gemi kullanirim, iyi motor kullanirim, iyi oyun oynarim, iyi sevisirim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. dövüşmek için yaratılmışım :P
boks, taekwondo, muay thai, bjj her türlü b*k var bende :D
yapmaktan sıkılmayacağım tek şeydir aynı zamanda10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı. Müzik Prodüksiyonculuğu, Photoshop veya corel de tasarım konusunda kendimi çok yetenekli görüyorum :)
10 Yorumla
+1 yılBilgilerimi aktarmak sanirim. Ee egitimciyiz en nihayetinde.
11 Yorumla- +1 yıl
yani :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSporda başarılı buluyorum.
Az birazda bir şey yazar çizerim.17 Yorumla- +1 yıl
sporun hangi dalında kendinizi başarılı görürsünüz mesela?
Cevap sahibi+1 yılVoleybol , masa tenisi , kayak , paten ( buz patenide olur ) ve koşu.
- +1 yıl
masa tenisi.. çok güzel spor okulda oynarım baya
Cevap sahibi+1 yılOkulda oynayan tek kız bendim :)
Babamla çok oynardik ordan biliyorum.- +1 yıl
ben de okuldaki çocuklarla oynaya oynaya geliştirdim :) kesme falan öğrendim baya :)
Cevap sahibi+1 yıl:)).
- +1 yıl
:))
+1 yılfelsefe yapmak
din hocasıyla karşılıklı sohpet edip kal getirmek"okuldaki tek eylencem :D"
ve devamlı düşünmek konusunda çok iyiyimdir "her konuda"10 YorumlaOrtalama herşeyi yapacak yeteneğim var Allah'a çok şükür zaten zeka tipi olarak içsel zekam olduğunu düşünüyorum yani Cem Yılmaz'ın deyimiyle '100 gram Şundan 50 gram bundan, üstüne de leblebi' 😄
10 Yorumlauyumak, resim yapmak bu genelde hayal gucune bakıyor zaten
11 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle
+1 yılFutbol'da çok iyiyim, mevkimin hep en iyisi olarak görürrüm kendimi =/
20 Yorumla
+1 yılİnsanlarla iletişim kurma konusunda yetenkli olduğumu düşünüyorumm
11 Yorumla- +1 yıl
doğrudur
otomotiv teknisyeniyim çok güzel psikiyatrist gibi sorun çözerim... iyi muhabbet ederim denizde 100 metre hiç durmadan kulaç atabilirim...
10 YorumlaBaşarısızlık ve yeteneksizlik konusunda çok başarılıyım.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKullandığım enstrümanlar; Piyano, Ritimli Klavye ve Bas Gitar. Enstrümanların yanısıra hem DJ aygıtı kullanıyorum, hem de şarkı söylüyorum.
10 Yorumla Www.crzyyzlm.com sahibiyim be basarili oldugumu hocalarim der di zamaninda argeciydim
10 Yorumla
+1 yılYabancı dil öğrenme konusunda başarılı olduğumu çevremdeki herkes bilir :D
12 Yorumla- +1 yıl
ne güzel
- +1 yıl
Sayılır :) şükür pek zorlanmıyorum :)
- Kişilik & Karakter konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yıluyumak. rakip tanımam ya alayıyla ölümüne kapışırım ölü zannedip gömerler yani o derece başarılıyımdır.
10 Yorumla
+1 yılBilgisayar ve Mutfak'ta yetenekliyim Tek rakibim THY :D
Ayrıca 1-2 yıl içinde 3 lisans almaya çalışıp yurtdışında çalışmaya gitmeyi planlıyorum :D
MCSE-CSS6-CCNA-UPCEN Mühendisi10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyi kazık yerim dostlardan akrabalardan bu 1. yeteneğim
yediğim kazığıda çıkartır ona saplarım. bu da 2 .
unutmam unutturmam ve affetmem.10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı. Profil resmimde mevcut :) TMF nin Pilotu olmak bambaşka bir duygu. Boks ve paraşütlede ek olarak uğraşıyorum.
10 Yorumlaprofesyonel olarak uyuyorum ve bu konuda kendimi başarılı görüyorum.
10 Yorumla
+1 yılLaf sokmada üstüme yoktur. en son romeoya soktum engelledi :d yazık nutku tutuldu. Tek birşey yazamadan engele bastı düşün en populeri kolpa çıktı :d
02 Yorumla- +1 yıl
Ne dedigini merak ettim ama sormaya korkuyorum.
- +1 yıl
boşver:) sorma sinirliyim.
+1 yılPara yemek, yemek yemek, eğlenmek, zamanı boş geçirmek, boş işlerle uğraşmak, dalga geçmek konularında iyi. Kız tavlayamıyorum
10 Yorumla
+1 yılKendimi çok fazla başarısız bulmuyorum ama sayısal anlamda biraz başarızım diğer konuların hepsinde iyiyimdir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılReklam ve Tasarımcı olarak yetenekli olduğumu düşünüyorum Hayal gücüm iyidir zaten sevdiği işi yapıyorum
10 Yorumla
+1 yılHiç bir konuda yetenekli olduğumu düşünmüyorum aslında kickbox yapiyodum zevkte aliyodum atildim bide dans etmeyi çok istiyorum belki yeteneğim vardır ama bunu ögrenemiycem :)
10 Yorumlaİnsan olma konusun da kimse elime su dökemez
Being human : )10 Yorumla
+1 yılSosyal konularda başarılıyım sanırım. Yazılarım bir çok dergi ve internet sitesinde yayınlanıyor.
10 Yorumla
+1 yılSarki soylemek ve dans konusunda oldukca yetenkliyimdir
cevremdeki tum arkadaslarimin ortak fikri10 Yorumla
+1 yılSonradan olan bir başarı olarak mekatronik var ama hep olan sey Ne bende bilmiyorum
10 Yorumla- Bilgisayar - Yazılım, Frontend , BackEnd.
- Şarkı türkü
- Futbol10 YorumlaÇenem iyi laf yapar
Satrançtta ve baskette iyiyim epey
Matematiğe özel bir yeteneğim var bu kadar10 YorumlaSpor hariç bir çok şeyde.
21 Yorumla- +1 yıl
spor evet zorluyor bazen insanı
Olasılıklar konusunda başarılıyım, mükemmel tahmin yürütebiliyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yıldürüst olmak bence bir yetenektir :) ve ben dürüstüm. he bide kazık yemekte başarılıyım.
10 Yorumla
+1 yılfutbolcuyum futbolda başarılıyımdır, mutfak konusunda iddalıyımdır hamaratımdır :)
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılEkonomi konusunda üzerime yoktur. Bir de çok iyi tatlı yerim :)
10 Yorumla
+1 yıldağcılık, inşaat, tamir, biraz el becerisi, yemek, canı isteyince iş halletme...
10 Yorumla
+1 yılMatematik, programcılık, ve pazarlama konusunda başarılı buluyorum kendimi
10 Yorumla- Devamını Gör (110)
Devamını Gör(155)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem