11 sene önce liseyi 16 yaşında bıraktım eve kapandım bilgisayar oynadım kendime hiç bakmadım spor yapmadım boyum kısa kaldı diyet yapmadım çok kilo aldım sesim kalınlaşmadı arkadaşım olmadı bir yerden bi yere gitmek zor geldi birey hissedemedim kendimi dış görünüş olarak beğenmiyorum birey adam gibi hissetmiyorum okumuyorum çalışmıyorum arkadaşım sosyalliğim hayattan beklentim yok bende kendimi eve kapatıyor yiyor içiyorum hayattan emekli oldum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Abi bende senin gibiydim geçen sene ama az çok bir şeyleri aştım. Bence hafiften bir yerden başlamalısın
11 yıl oldu hiç uğraşmıyorum depresyonu sevdim desem
Abi delirirsin sonra ama
11 yılda delirmedim dişim döküldü kilo aldım a-sosyal oldum evden çıkmadım arkadaşım yok delirdim mi hayır bilgisayar var zaman geçiyor
Nereye kadar böyle sürecek? Hayatının en güzel yıllarını böyle geçirme.
Sanırım ölene kadar , Hayatımın en güzel yılları mı? 16-27 arası zaten gençlik bir şey yaşamadım benden herhalde üniversite mezunu arkadaşı eşi sevgilisi olan her yeri gezen özgüvenli biri olmama beklenemezdi herhalde..
Bakma bana böyle söylüyorum bende sadece tek başıma dışarı felan çıkıyorum birde tek tük arkadaşlarım var onlar ile de zaten çok konuşamıyorum ( sohbetim pek güzel değil) ama deniyorum be abi
Şu an lise son sınıfım ve okulda çok yalnızım 11. Sınıfım berbattı. Lise hayatım bu kadar kötü geçmişken üniversitede böyle olmasını istemem o yüzden kendimce bir şeyleri aşmaya çalışıyorum
ben öyle böyle değil çok fena hayata küstüm kendimi soyutladım herşeyden kendimi sevmiyorum bi kere kendimi yiyip içip kalp krizi kanser öldürene kadar kötü besleniyorum kilolu yaşıyorum öyle karar verdim okumadım çalışmakda zor hiç arkadaşım yok burada dışarı da çıkamıyorum gidebileceğim bir yer yok konuşacağım biri yok ve hayattan beklenti yok bilgisayarın oyuncağı oldum değişmeye karar versem 15 kusurumla baş başayım ve korkuyorum üstelik konforu terk edemiyorum kötü de olsa alışkanlıklarım var..
Bende şişmanım abi hatta inanır mısın bu ramazan 5 kilo verdim 😂 özgüvenim hiç yok. İnstadan ve burdan millete takılıyorum. Kendimiz ile barışmamız lazım. Hayat çok kısa abi. Bugün var yarın yokuz sonuçta.
Hem abi senin inanılmaz bir gücün ve sevgin de var 😂
90 kiloyum ben çok şişman sayılmam ama bakmıyorum kendime kilodan kabus görüyorum göbekden kendimi zayıf göremem çünkü odama bağlı hayatım var kaç tane diş kaybettim fırçalamadım zaten okumak geçti lise 1 terkiz asgari ücretli işe girmek bile zor benim normal bir birey hissetmem çok zor intihar da edemiyorum bu dünyam mahvoldu öteki hayat da mahvoldu
inanılmaz güç sevgi derken
Bir çocuk varya hani abi ondan alıntı
Sen kendini kodlamışsın. Kasıyorsun kendini. Dişini fırçalamaya başla mesela ya da kilolarından çok rahatsız isen spora başlaya bilirsin. 7 8 dk olanlardan başlayabilirsin. Bunlar hep adımdır. En azından dene abi
izlemedim neyse ben hayatta bir hiçim
Abi YouTube yaz senin inanılmaz gücün var diye izle de keyfin yerine gelsin snsjjdjd
Değilsin değilsin hayatta kimse hiç değildir
baktımda şimdi aynı değişen bi şey yok , hayattan bir beklentim hayalim hiç yok
Gülmen lazımdı ya
Baya komik bence
depresyonda olunca bu tepki normal
Sanki biraz uzun sürmüş seninki
11 yıldır devam ediyor 10.04.2012 depresyonu sevdim alışkanlıklarım oldu kötü de olsa
Abi çok uzun sürmüş ya daralmadın mı hiç
Bilgisayar var zaman geçiyor müptelası oldum herşeyi izle işte
Neler izliyorsun abi
her şey aklına ne gelirse bir de mastürbasyon bağımlısı pc kola bağımlısı oldum kendimde eziğim
Anlıyorum
Zor , hiç kimsenin yaşamak istemeyeceği bir hayata hapsoldum ve beni mahvetsede seviyorum bırakamıyorum en başdan olacaktı sanki hayat
Hala geç değil abi. Ben buna inanıyorum
Alışkanlıklarım bırakmıyor okumak geçti meslek sahibi olmak ailemde kimse okumadı , çalışmak asgari ücretde kendini kandır
Ailen ile mi yaşıyorsun abi
evet sorumluluk vermeyen zorlamayan anne abi ile
dededen kalan arsalar var onu satıyoruz 150 bini bulur spor salonu yazın psikolog diş yaptırmak amcaoğlu iş bulacak ama uğraşmak istemiyorum
Para suyunu çekince napıcaksın
İllaki hayatının bir kısmında çalışacaksın ya güzellikle ya zorla
Belki aşık olacaksın amca olucaksın hatta baba olucaksın
Bunları düşünmelisin bence
Ben kendimi birey hissetmiyorum çalışmak bile zor benim için annem abim ölürse belki Hahahahaha beni tanımadığın o kadar belli ki amca oldum ama bana ne görmüyorum bile ben ve aşık olmak sevgili kız arkadaş nişan düğün çocuk hahahahaha gel de inan evet olacağım ama 2099 yılında öldükden sonra
Yani diyorsunki ben annem ile abim gitmeden veya Allah korusun ölmeden hayatıma bakamam
İster istemez annen ile abine de kızdım şu an keşke bu kadar depresyona girmene izin vermeselerdi
Aynen konfor alanındayım yerimde kimse olsa benle aynı şeyi düşünür annem abim gitmeden harekete geçemiyorum onlar ölünce mecbur kalacaksın
onlarda fakir cahil insanlar hani biri ev hanımı biri çöpcü cahil okumuş insanlar genelde böyle yapmaz beni hep rahmetli babam böyle yaptı bende de suç var liseyi okumayına hayata atılmadım karışmadan yaşayan değil seyirci olmayı seçtim
Daha gençsin ya
Hala atılabilirsin
Sinemaya git mesela hiç değilse yürüyüşe çık
kendim hiç bir yere gidemedim evden başka barınabileceğim yer yok zorlanıyorum yol iz bilmem ot gibiyim
benden bir halt olmaz
Abi psikologa gitmeyi düşünüyor musun
1 Seans gittim bıraktım geçen sene ilk defa havalanında bu kiloyla temizlik görevlisi çalıştım 3.5 ay sonra küçülmeye gittiler çıkardılar bende zorlamadım
Başka iş niye bakmadın
Sende 10 sene kapalı bir kutu gibi rahatına düşkün konfor alanına bağımlı kal sende bakmazsın , bakıp ne yapacaktım asgari ücretle çok mu sosyal olacaktım
Durumuna bakılırsa paradan çok işe gitmen daha iyi olucaktı en azından dışarı çıkacaktın bir iki insan görürdün
Gördüm zaten bir kaç arkadaşım oldu ama orada kaldı onlar herkesle konuştum merak etme kimsede kiloma dış görünüşüme bir şey demedim ama bana çok yabancıydı döndüm tekrar bildiğime
Ne bir hayattan beklentim ne umudum ne bir şeyim var kendimi zayıf bile görmedim yıllardır of çok zor
Abi sen bitmişsin ya valla
Bende sençn gibi oldum 7 8 ay felan sonra evdekiler beni zorla hayata döndürdüler dişlerim de gitmişti yaptırdık yani demek istediğim bence fazla yalnızsın ondan dolayı bunalıma girmiş olabilirsin
Benim dışarı karşı bir fobim var ama ailem ile aram iyi ve normal
Herkes zaten ya koronadan ya da başka sebepden en faz 7-8 ay kimse 11 sene sürdümez benim gibi bunun bir alışkanlık hayatına getirmez çünkü bu aileye bu konuma düşmemiştir.. Türkiyede ve hatta dünyada galiba böyle yaşayan tek insanın hayatımın ömrümün her günü bilgisayardan ibaret hiç normal gibi gibi değilim yiyip içip zevkime bakıyorum benim evdekiler benden daha rahat ben kaç diş çektirdim şu an sağımda hiç diş yok nafile.. sorumluluk istemiyordum al işte a-sosyalsin mutlusun.. ben hiç araba süremem ehliyet kız arkadaş edinemem yurt dışı göremem gibi geliyor ölünün tekrar dünyaya gelmesi bir şey herhalde..
Abi dişini niye fırçalamıyorsun
Yazık değil mi dişlere
yazık ama napim ben normal yaşamıyorum ki 9 çürük dişim vardı 6 sını çektirdik impirant lazım ben normal yaşamıyorum ki diş fırçalamak okula işe gitmek spora gitmek sevgili yapmak arkadaşla gezmek hayatta ne var ise yapamıyorum