Hislerinize ne derece güveniyorsunuz bu konuda? Sizin için doğru bir pusula mıdır? ✨️

Hislerinize ne derece güveniyorsunuz bu konuda? Sizin için doğru bir pusula mıdır? ✨️

Benim hislerim her zaman için doğru çıkmasa bile genel olarak hissettiğim çoğu şey çıkar çünkü hem kendi hayatımı çok iyi biliyorum hem de insanları bu konuda çok iyi tanıyorum diyebilirim. bu yüzden de genel de hislerim çok kuvvetlidir. mesela başıma bir şey gelecekse ben bunu önceden hissederim sonra da ama biliyordum ya derim :D çünkü zaten iyi bir şey olmadığı için hayatımda sadece kötü şeyler olduğu için de tahmin etmesi çok kolay oluyor benim aynı zamanda bir insanı da daha tanımadan önce biliyorum yani daha doğrusu hakkında bir tahminim oluyor bakıyorum sonra tahminim doğru çıkıyor tabi ki de şans da olabilir.
İstisnasız çıkıyor. Güzel gibi ama aslında korkunç. Mesela kötü bir şey olacağını seziyorsun, veya karşındaki insandan kötü enerji alıyorsun gözün tutmuyor. Ve cidden öyle çıkıyor...
Ben demiştim demeyi sevmiyorum, ama kullanmak zorunda kalıyorum 🙃
Bazen yanlış çıktığı oluyor nadiren çoğu kez doğru çıkıyor ne alaka dedikçe yalanlar önüme geliyor.. altı değil Benim 6 bin hissim doğru çıkıyor
Benim de altıncı hissim aşırı kuvvetli gerçekten ya... Ödül mü ceza mı bilinmez...
Öyle valla...
Rica ederim 🌸
Değişiyor ama genelde doğru çıkar. Bazı hisler var ama hiç yanıltmıyor
Gerçekten ya...
Yanıltmayan o hisler hep güzelinden olsun inşallah 🌸
Amin inşallah 🌸
Cevap
4Cevap
Genelde doğrudur, doğru çıkar. Kurban olduğum Allah’ın sevdiği kulu olduğumu düşünüyorum :D
Dün sana fikrini almak için bir soru sormuştum kuruntumu yapıyorum böyle hissediyorum diye ve düşüncen benim kuruntu yapmadığım yönündeydi kim olsa öyle düşünür dü🙂 aklıma o geldi yani demek istediğim çoğunlukla hissetiklerim çıkıyor ve kuruntu değilmiş diyorum. Keşke bazı hislerimde yanılsam ama işte hiç şaşırtımıyor melet..
İşte bu da bir lütuf mu ceza mı bilemiyoruz çiçeğim ama lütuf olarak bakalım. 😄💐
💓💓💓
Akrep burcu sezgileri diye bir şey var :) nokta atışı yaparım ben
Vay vay vay 😂
Hissetmeme neden işaretler varsa onlar doğru çıkar..
Hislerim kuvvetlidir genellikle doğru çıkar
Hislerim çok güçlüdür aklıma gelen başıma geliyor genelde
Çoğunlukla doğru çıkar ve bu durumdan çoğu zaman nefret ediyorum
Hislerime güvenirim.. Her daim doğru çıkmıştır..
Tecrubelerimde hic yanilmadim fazlasiyla imsan zaafliyimdir. her zaman
Değişiyor ya paranoyak tarafımım ekmeğini yiyorum ama arada
hissettiklerim genelde doğru çıkar, beni yanıltmaz 😄
Genellikle beni yanıltmazlar çok şükür.
Hislerime güveniyorum doğru çıkıyor.
Bisa çıkıyor ne hissetsek tersi çıkıyor.
Doğru çıkar maalesef
Genelde pek tutmuyor ya
hep çıkar sekmeden
Genelde doğru çıkar.
dile getirmediğim sürece doğru çıkıyor
Birçoğu doğru çıkar.
Bazen doğru çıkar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?