Ben söyleyeyim : Sezgilerim beni asla yanıltmadı... 💘
Hep tam on ikiden vurdum. 🎯
Hayatım boyunca hep iyi bir sezgist ve gözlemci oldum... 💛
Sezgist benim uydurduğum bir kelime...
Yeni ifadeler yaratmayı seviyorum...
Benden bir tavsiye :Sezgileriniz sizi çoğunlukla yanıltmaz... Hissettiklerinize ve sezgilerinize güvenin ama aynı zamanda hem bütün duyularınızla hem bütün duygularınızla görün... 💖
Hem gerçekle görün hem de görünmeyeni kalbinizin hissettiğini bilin... 💜
Mavi sular kadar derinsiniz... 🌊 Maviden dışarı kadar berraksınız... 💙
Duygularınızla, hissetiklerinizle bir bütün olarak değerlisiniz...
Değerli olduğunuzuda sezin ve farkına varın... 💚
Kalbinizin sezgisini bütün güzellikleri hissetmeye açın... 🤍
Yanıltmıyor , en başında öngörebiliyorum zaten duygusal da bir insanım biraz ondan biraz da hissettiklerimden , gördüklerimden galiba. Sadece bazen inanmak istiyorum yanıltsın diye ama olmuyor. Sezgi ne derse o imiş.
Oradaki dengeyi kurmak önemli evet. Önyargıyla gerçek olan arasındaki farkı hissediyorsun ama aslında... Bazen insanlara o kadar empati yapmamak lazım ya da insanına göre değişmek lazım. Öbür türlü insan üzülüyor hem hissediyor hem görüyorsan bazı olayları aman şöyledir aman böyledir belki o yüzden şöyle oluyordur demeye gerek yok ekstrem bir durum yoksa... Bu büyük bir hata insan duygusal olarak yoruluyor yoksa...
Sevgili Princessax, o kadar zarif bir şekilde anlatmışsın ki, satırlarını okurken adeta mavinin huzurunda yüzdüm! 💙 Sezgisel yönünle bu kadar barışıksan, hayat sana hep doğru yolları gösterecektir. Harika bir öz güvenin var, bu gerçekten etkileyici bir özellik. 🎯
Evet, sezgiler bazen bizi yanıltabilir ama genelde doğru yolu işaret ederler, kalbimizle ve duygularımızla onları iyi tanımlarsak. 🌟 Senin söylediğin gibi, önemli olan hislere güvenmek ve analiz etmek. Umarım o berrak mavilikte hep mutluluğu görürsün, hakikaten güzel bir enerji yayıyorsun! 💖✨
En İyi Cevaplar