Kişilik & Karakter KS'nin mavi gençlerini buraya bekliyoruz! Bu aestethiclerden hangisine sahip bir kızı daha çekici bulursunuz? bahar_zczm Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Romantik Çarpıcı Soft Dark Vintaj Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç KS'nin mavi gençlerini buraya bekliyoruz! Bu aestethiclerden hangisine sahip bir kızı daha çekici bulursunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Benim için fark etmez ben aşık olduğum kızı çekici bulurum yani bunlar beni etkilemez hiç bir şekilde 2 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Mavi genç değilim ama cevap veriyorum, çarpıcı olan daha çekici 1 1 Yorumla pars1453 +1 yıl Ksdeki en tehlikeli kızsın sana yürüyümeye korkuyor erkekler zeki bir kızsın kanka Yorumla
Adem23 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl banane dış güzelliğinden önemli olan iç güzelliğidir 0 0 Yorumla
kaan_34_kaan Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl İlki daha iyidirKendi fotonu koysan daha çekici olursun 0 5 Yorumla bahar_zczm +1 yıl arada pek bağlantı kuramadım, kendimi çekici yapmaya çalışmıyorum ki Yorumla kaan_34_kaan +1 yıl Onun için demiyorum kanka. Genelde kendi fotoğraflarına pp olarak koyan kızlar daha çekici görünür Yorumla kaan_34_kaan +1 yıl Benim görüşüm Yorumla bahar_zczm +1 yıl Evet bir ara koymuştum. Fakat daha sonra sitedeki adamlar tarafından tacize uğradığım ve sapık mesajlar aldığım için sildim. Yorumla kaan_34_kaan +1 yıl Bunların da türleri her yerde. Nasıl iyi hissediyorsan öyle yap Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Maşallah erkeklerden çok kızlar oylamiş😂 1 0 Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı. Soft 1 0 Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Soft 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Dark. 1 0 Yorumla
xyzabc1234 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Genç değilim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Benim için fark etmez ben aşık olduğum kızı çekici bulurum yani bunlar beni etkilemez hiç bir şekilde
Mavi genç değilim ama cevap veriyorum, çarpıcı olan daha çekici
Ksdeki en tehlikeli kızsın sana yürüyümeye korkuyor erkekler zeki bir kızsın kanka
banane dış güzelliğinden önemli olan iç güzelliğidir
İlki daha iyidir
Kendi fotonu koysan daha çekici olursun
arada pek bağlantı kuramadım, kendimi çekici yapmaya çalışmıyorum ki
Onun için demiyorum kanka. Genelde kendi fotoğraflarına pp olarak koyan kızlar daha çekici görünür
Benim görüşüm
Evet bir ara koymuştum. Fakat daha sonra sitedeki adamlar tarafından tacize uğradığım ve sapık mesajlar aldığım için sildim.
Bunların da türleri her yerde. Nasıl iyi hissediyorsan öyle yap
Maşallah erkeklerden çok kızlar oylamiş😂
Kıskanç, ruh hastası kızlar daha tatlı
Çarpıcı diyem ben buna
Çarpıcı olanlar
Dark aesthetic.
Soft
Soft
Dark.
Genç değilim