Saç Bakım Yüzü güzel olan her hangi bir kız mı yoksa yüzü çok da güzel olmayan sarışın mavi gözlü kız mı? Karamelaaaa Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Yani her türlü illa ki sarışın mavi gözlü mü istersiniz? yoksa yüzü güzel olan her hangi ten göz saç rengine sahip başka bir kız mi? Yüzü güzel olan her hangi bir kız mı yoksa yüzü çok da güzel olmayan sarışın mavi gözlü kız mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Saç Bakım konusunda 345 cevap paylaştı. Yüzü güzel olan Karamela hanım ama doğal güzellik öyle estetik mestetik ile güzelleşenlerden değil :))) 1 1 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl 😊 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Saç Bakım konusunda 410 cevap paylaştı. Valla görselleri görünce ne desem bilemedim efendim 😂😂😂😂Kandiliniz mübarek olsun bu arada.. 2 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 794 cevap paylaştı. Sarışın mavi gözlü olması önemli değil, yüzü güzel olanı tercih ederim. 1 0 Yorumla
Selamşişkolar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl her şey renk değil ki, yüz güzelliği tatlılığı önemli 1 0 Yorumla
Yazey47 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 71% +1 yıl Yüzü gözü değil, gönlü güzel, huyu güzel olsun. Çok gördük yüzü gözü güzel ama gerisi boş. 1 0 Yorumla
sadecekimmm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 79% +1 yıl Sarışın mavi göz nefreti sezdim hafiften öhöm 2 7 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Yok valla çokta severim @garadenizligiz23 ahanda şu aşk benim herşeyim nefret etsem onunla arkadaş olmam😂 ben birisi sinir etti ondan sordum Yorumla sadecekimmm +1 yıl DKvldldjdld sitedeki sarışınlar gözümün önünden bi hışımla geçti Yorumla Karamelaaaa +1 yıl 😂😂😂 valla severim kendilerini Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl başlatımayın lan nefretinizden ahfklsafasdfsj ben de esmer ve buğdaylardan nefret ediyom ayrıca ben sarış da değilim kumral fajslfsdk Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @GaradenizliGız23 manyak 😂 Yorumla GaradenizliGız23 +1 yıl deli diyorlar hani reçetem sırıtıyor ay bana geceden ashfjldfhksafal Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @GaradenizliGız23 🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂 Yorumla
TirelessGentleman Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Ne sarışın ne esmerlik önemli, önemli olan bence güzellik kadar seksapel... 0 0 Yorumla
_Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Pek adil bi karşılaştırma olmamış sanki :d 1 3 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Olmuş 🤧 Yorumla _Çᴀᴠʙᴇʟʟᴀ_ +1 yıl Yanii bilmiyorum alttaki fıstık üstekine göre çok iyi gibi 🙄 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Ama yaaa 🤦♀️🤕 Yorumla
Berkan63 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Mavi göz 👎 Koyu kahve😍 1 3 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl 👏👏 Yorumla Berkan63 +1 yıl Daha asil duruyorlar knk Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Bence de Yorumla
mi_lightning Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Tatlı ve sempatik olsun yetern⚡ 1 1 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl 😅😅 Yorumla
Hanjinx Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Yüzü güzel olanın kalbide güzeldir derler 😂 1 2 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl 😂😂hihiiimmm Yorumla Hanjinx +1 yıl 😂😂 Yorumla
Itoket Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Sarışın mavi göz önemli 1 1 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Kesinlikle 😂 Yorumla
izzmirlicaglar Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Quzummm saçları sarı gözleri mavi güzelliği çıtır 1 10 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Ney😂 Yorumla izzmirlicaglar +1 yıl Çok mu 🤣 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Whatttt😂 Yorumla izzmirlicaglar +1 yıl Evlenip Kore'ye kacacagim 🤣 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Kaç kaç 😂 orada sarışın yok yalnız 😂 Yorumla izzmirlicaglar +1 yıl Evlenip kacacagim dedim zaten 🤣 ordan evlencem demedim ki zaten türkcr bilen az vardır 🤣 meditasyon olarak herkese derim seninde seninde Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Yuh manyak 🤣 Yorumla izzmirlicaglar +1 yıl Ordan birde türk çıkarsa 🤣🤣 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Çıkabilir 😂 Yorumla izzmirlicaglar +1 yıl Adam birde der yeter ve kardesim seninde seninde diye diye yer kalmadı artik 🤣🤣 Yorumla
Sanamısorucamm Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yüzü güzel olana doyulmaz diye boşa dememişler 1 3 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Öyle değil ki Yüzü güzel olana kırk günde doyarsın da, Gönlü güzel olana kırk yılda doyamazsın Yorumla Karamelaaaa +1 yıl @Ehlivukuf karışma kıza git kendi yorumuna 😂 Yorumla Sanamısorucamm +1 yıl @Ehlivukuf bundan sonra yüzü ve gönlü olarak ekleme yapıp değiştiriyorum, tişikkirler 🤦🏼♀️😂 Yorumla
djslam21 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yüzü güzel olan tatlı kiz 😏 1 14 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Noldu be🙄 Yorumla djslam21 +1 yıl Bişi olmadı 😁 Yorumla djslam21 +1 yıl Dedim sen yüzü güzel tatlı kızsındır ondan öyle dedim ahsajsj 😁 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Bak bakalım öyle miyim çirkinim ben aga fotoya bak 😂 Yorumla djslam21 +1 yıl Ya koreli bir vR kimi kandırıyorsun 😂😂 sen dd gerçekte melek gibi ddğilsen ben de körüm 😂 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Ne korelisi len benim😂 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Aynı kızı bul göster bana o zman😂 Yorumla djslam21 +1 yıl Yahu bu sen değilsin adim gibi eminim 😁 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Bilen biliyor beni canım benim yapacak bişeyim yok Yorumla djslam21 +1 yıl Eğer bu gerçekten sensen tatlı yüzün bar daha ne 👍🏻 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Ben sevmiyorum kendimi Yorumla djslam21 +1 yıl Ben seviyom seni boş ver karamel Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Allah razı olsun knk 😂 Yorumla djslam21 +1 yıl Bilmıkabele karşiiim 😂😂 Yorumla
UDixon34 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Bu estetik faciasıdır böyle olamaz 1 7 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl 😂😂😂 Yorumla UDixon34 +1 yıl korelinin de yaşlı hali Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Yaaa ne tatlı 😂 ama bu Koreli değil 😂 Yorumla UDixon34 +1 yıl south korea yazıyor :D Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Ama değil Kazak Kırgız o taraflardan😂 Yorumla UDixon34 +1 yıl nereden anladın Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Burnundan göz şeklinden Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Saç Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Ayakları güzel olan kız benim için yeterlidir. 1 1 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yüzü güzel olan kız tabikide 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 367 cevap paylaştı. Yüzü güzel olan saç, göz rengi fark etmez. 1 0 Yorumla
Bllackrossesesese Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Pek adil olmamış resimler ama neyse😂 1 1 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Hayır sarışınlara çirkin demedim aslında sorunun hakkı bu görsel sarışınlarda elbet güzel ama yüzü güzel olmayan sarışın diye sordum🤦♀️🙈😅😅😅 Yorumla
Neslihürvicdanıhür Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl İkinci çakma sarışın gibi duruyor gözlerde lens 0 2 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Yok gerçek maalesef Yorumla Neslihürvicdanıhür +1 yıl Ama çirkin değil bence sadece yaşlanmış birde botoks şişirmiş kadını Yorumla
Dertliymxm Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Saç Bakım konusunda 537 cevap paylaştı. Yüzü güzel 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Saç Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sarışın mavi gözlü 😃😃 0 3 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Ağlıycam artık valla bak 🤧 Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Ağla acilirsin😃 Yorumla Karamelaaaa +1 yıl Allah kahretmesin ya yeter yeter 😭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Yüzü güzel olan Karamela hanım ama doğal güzellik öyle estetik mestetik ile güzelleşenlerden değil :)))
😊
Valla görselleri görünce ne desem bilemedim efendim 😂😂😂😂
Kandiliniz mübarek olsun bu arada..
Sarışın mavi gözlü olması önemli değil, yüzü güzel olanı tercih ederim.
her şey renk değil ki, yüz güzelliği tatlılığı önemli
Yüzü gözü değil, gönlü güzel, huyu güzel olsun. Çok gördük yüzü gözü güzel ama gerisi boş.
Sarışın mavi göz nefreti sezdim hafiften öhöm
Yok valla çokta severim @garadenizligiz23 ahanda şu aşk benim herşeyim nefret etsem onunla arkadaş olmam😂 ben birisi sinir etti ondan sordum
DKvldldjdld sitedeki sarışınlar gözümün önünden bi hışımla geçti
😂😂😂 valla severim kendilerini
başlatımayın lan nefretinizden ahfklsafasdfsj ben de esmer ve buğdaylardan nefret ediyom ayrıca ben sarış da değilim kumral fajslfsdk
@GaradenizliGız23 manyak 😂
deli diyorlar hani reçetem sırıtıyor ay bana geceden ashfjldfhksafal
@GaradenizliGız23 🤦♀️🤦♀️🤦♀️😂
Ne sarışın ne esmerlik önemli, önemli olan bence güzellik kadar seksapel...
Pek adil bi karşılaştırma olmamış sanki :d
Olmuş 🤧
Yanii bilmiyorum alttaki fıstık üstekine göre çok iyi gibi 🙄
Ama yaaa 🤦♀️🤕
Mavi göz 👎 Koyu kahve😍
👏👏
Daha asil duruyorlar knk
Bence de
Tatlı ve sempatik olsun yetern⚡
😅😅
Yüzü güzel olanın kalbide güzeldir derler 😂
😂😂hihiiimmm
😂😂
Sarışın mavi göz önemli
Kesinlikle 😂
Quzummm saçları sarı gözleri mavi güzelliği çıtır
Ney😂
Çok mu 🤣
Whatttt😂
Evlenip Kore'ye kacacagim 🤣
Kaç kaç 😂 orada sarışın yok yalnız 😂
Evlenip kacacagim dedim zaten 🤣 ordan evlencem demedim ki zaten türkcr bilen az vardır 🤣 meditasyon olarak herkese derim seninde seninde
Yuh manyak 🤣
Ordan birde türk çıkarsa 🤣🤣
Çıkabilir 😂
Adam birde der yeter ve kardesim seninde seninde diye diye yer kalmadı artik 🤣🤣
Yüzü güzel olana doyulmaz diye boşa dememişler
Öyle değil ki
Yüzü güzel olana kırk günde doyarsın da, Gönlü güzel olana kırk yılda doyamazsın
@Ehlivukuf karışma kıza git kendi yorumuna 😂
@Ehlivukuf bundan sonra yüzü ve gönlü olarak ekleme yapıp değiştiriyorum, tişikkirler 🤦🏼♀️😂
Yüzü güzel olan tatlı kiz 😏
Noldu be🙄
Bişi olmadı 😁
Dedim sen yüzü güzel tatlı kızsındır ondan öyle dedim ahsajsj 😁
Bak bakalım öyle miyim çirkinim ben aga fotoya bak 😂
Ya koreli bir vR kimi kandırıyorsun 😂😂 sen dd gerçekte melek gibi ddğilsen ben de körüm 😂
Ne korelisi len benim😂
Aynı kızı bul göster bana o zman😂
Yahu bu sen değilsin adim gibi eminim 😁
Bilen biliyor beni canım benim yapacak bişeyim yok
Eğer bu gerçekten sensen tatlı yüzün bar daha ne 👍🏻
Ben sevmiyorum kendimi
Ben seviyom seni boş ver karamel
Allah razı olsun knk 😂
Bilmıkabele karşiiim 😂😂
Bu estetik faciasıdır böyle olamaz
😂😂😂
korelinin de yaşlı hali
Yaaa ne tatlı 😂 ama bu Koreli değil 😂
south korea yazıyor :D
Ama değil Kazak Kırgız o taraflardan😂
nereden anladın
Burnundan göz şeklinden
Ayakları güzel olan kız benim için yeterlidir.
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Tabi ki yüzü güzel olan👍😊
Yüzü güzel olan kız tabikide
Yüzü güzel olan saç, göz rengi fark etmez.
Sarışın mavi göz sevmem
Pek adil olmamış resimler ama neyse😂
Hayır sarışınlara çirkin demedim aslında sorunun hakkı bu görsel sarışınlarda elbet güzel ama yüzü güzel olmayan sarışın diye sordum🤦♀️🙈😅😅😅
İkinci çakma sarışın gibi duruyor gözlerde lens
Yok gerçek maalesef
Ama çirkin değil bence sadece yaşlanmış birde botoks şişirmiş kadını
Yüzü güzel ve yüregi guzel olan tabıkıde
Sanırım hiçbiri
yüzü güzel olsun göz rengi farketmez
Yüzü güzel
Sarışın mavi gözlü 😃😃
Ağlıycam artık valla bak 🤧
Ağla acilirsin😃
Allah kahretmesin ya yeter yeter 😭