Kişilik & Karakter İşsiz insanların en belirgin özelliği nedir? MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Başka işi yokmuş gibi boş ve gereksiz işlerle uğraşanlar niye yapar bunu sizce? İşsiz insanların en belirgin özelliği nedir? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Genelde para kazanamazlar. boş işiler olurlar. önemli uğraşları yoktur. 0 0 Yorumla
BryanHawk Takip Et Master Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. KS de masterse işsizdir xD 1 3 Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Feneomse birde Xd Yorumla BryanHawk +1 yıl @Barış_LonelyForever ekstra soslu diyorsun xD Yorumla u Barış_LonelyForever +1 yıl Haklısın Xd Yorumla
Witcher_Emir Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne iş yapıyorsun sorusundan korkarlar 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Ben işsizim ama hiç kimseyle uğraşmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Genelde para kazanamazlar. boş işiler olurlar. önemli uğraşları yoktur.
KS de masterse işsizdir xD
Feneomse birde Xd
@Barış_LonelyForever ekstra soslu diyorsun xD
Haklısın Xd
İşsiz olmaları 👀
Ne iş yapıyorsun sorusundan korkarlar
Ben işsizim ama hiç kimseyle uğraşmıyorum
KS'de sabah akşam görüş yazmaları
İşsizlik işte sjhdb