Benim internet üzerinden tanıştığım bir arkadaşıma 12 saatlik yolu da çekerek yatılı olarak misafir gitmemdi 🙃

Peki sizin nedir en çılgınca yaptığınız şey?
Benim internet üzerinden tanıştığım bir arkadaşıma 12 saatlik yolu da çekerek yatılı olarak misafir gitmemdi 🙃

Peki sizin nedir en çılgınca yaptığınız şey?
Bir günlüğüne ortadan kaybolmuştum. Telefonumu ve arabayı almadım yanıma. Şehirde kaybolmuştum adeta. Gezdim dolaştım. Sevdiğim mekanlara gittim, yürüdüm, koştum, çay içtim, kıyafet baktım ama almadım, parka gittim... Başıboşluk benlik bir durum olmasa da o an için çok hoşuma gitmişti. Ama buna gerçekten çok ihtiyacım vardı. Yine bu istek bi gelmiyor değil.
Ayyy benim de ihtiyacım olan şey sanırım bu. Birkaç günlüğüne uzaklaşmak istiyorum ama mümkün değil 😕
Annem sağ olsun polisten önce bulur beni 😅 Korkum annemin bulması yani 🤭
Aminn 🌸 Allah razı olsun kardeşim
Benimde tanışalı pek olmamasına rağmen sanal bir arkadaşımla buluşmak için onun şehrine gitmemdi. Gerçi o yolu bahane ederek reddetmişti
Eyw 👻
Ne demek 🦋
Sanırım Türkiye de yaşamak oldu. ya da hayatın kendisi oldu. bunun dışında bir de küçükken 4-5 arkadaş toplanır böyle yüksek yerlerden atlardık yüksek dediğim 1-2 metre falan tehlikeli yerlerden yürürdük mesela ince yollardan falan tabi çcouk aklı işte düşsek bir sakatlık geçirsek hayatımız biterdi
Cevap
3Cevap
Karşıyaka - Gümbet
256 km
Bisikletle.
13 saat toplam sürüş süresi.
2 saat mola verme süresi içinde.
15 yaşında telefonda büyük aşk yaşadığım kız arkadaşım için farklı bir şehre gitmekti..
İnternet den tanıştığım biriyle ilk buluşmada birlikte olmamdı
Çok sakinim ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?