Annem evden gittiğinde topuklu ayakkabılarını giyip en sevdiğim elbisemi giyip makyaj yapmaya çalışmak sonra annem gelince süt dökmüş kedi gibi olmak (yaş 6)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yaptigim en buyuk cilginlik nisanlimi camdan eve atmak olmustu babamda salondaydi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Gecenin bir yarısı eve kız atan bir arkadaşın zilini çalıp kaçmak.
Tavada sosis yaparken sosislerle basket oynamaya karar verim sosisin jelatin gibi bir şeyi vardı onu açmamışım tavaya fırlattım sosisi alev aldı ev yanmıştı dkdhx
bundan 4-5 ay önce instada tanıştığım kızdan çıplak foto istemiştim. oda atmamıştı bana göre çılgındı ay öncede instada bir erkeği ben kızım diye trolledim adam küfür etti buda çılgınca olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tarla yaktım
Merdivenlerden itekledim birini
Birini deterjanla zehirledim
Damdan atladım
Eşini döven adamın penceresine lazer tutup taş atmak😂
Lise 2 de müdürümüzun odasına girip telefonunu karıştırmak
Bende öğretmenin telefonunu karıştırmıştım neler bulmuştum neler😂
Aşık olduğum kişi için ülke değiştirip hayaletimden vazgeçmek ❌
Okulun camından karşı cama atladım😂burnum kanadı sonuç olarak
biranin sisesinin icine kolonya koyup zehirlemek😂😂
Sarhoş olup eski sevgilimi arayıp tüm gece sevistim😏bu biraz pismanlik dolu bir çılgınlık benim icin
Eski sevgilinle mi?
@Atay0 evet
Sonradan pişman oldun mu?
@Atay0 cevapta söylüyorum ya zaten pişmanim diye
Tekrardan aynı şeyleri yapmazsın umarım
@Atay0 bende öyle umuyorum bakalım 😅
Annem evden gittiğinde topuklu ayakkabılarını giyip en sevdiğim elbisemi giyip makyaj yapmaya çalışmak sonra annem gelince süt dökmüş kedi gibi olmak (yaş 6)
Yaptigim en buyuk cilginlik nisanlimi camdan eve atmak olmustu babamda salondaydi
Gecenin bir yarısı eve kız atan bir arkadaşın zilini çalıp kaçmak.
Tavada sosis yaparken sosislerle basket oynamaya karar verim sosisin jelatin gibi bir şeyi vardı onu açmamışım tavaya fırlattım sosisi alev aldı ev yanmıştı dkdhx
bundan 4-5 ay önce instada tanıştığım kızdan çıplak foto istemiştim. oda atmamıştı bana göre çılgındı
ay öncede instada bir erkeği ben kızım diye trolledim adam küfür etti buda çılgınca olabilir
Çok kötü birşey sarı saçlı bir arkadaşımızın şampuanına siyah saç boyası koyduk sonuç hüsran gençlik siz yapmayın
küçükken nefret ettiğim bi kıza keçinin dışkısını çikolata diye verdim
Evden kaçmak ve polisten :D
Balkonda bikiniyle oturmak
Duvara yumruk ve tekme atarak kendimi geliştirmek
Cilginca bisey yapmadim hayatimda
yasal olmayan yaptığım işler denebilir :D
Yanlışlıkla köyü yakmak
mutfaktan salona geçmek