Kişilik & Karakter Bu zamana kadar yaptığınız en çılgın şey nedir? Don_Kişot_ Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben karşıki dağlara bağırdım ses dalgası yaptım..iyi geceler 🍂 Bu zamana kadar yaptığınız en çılgın şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
X_ruh Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Biyolojik deney yaptım. Vücudumdaki dopamin ve seratonin hormonlarının tamamının salgılanmasını sağladım. Bedenimden çıkıp, cennet ve cehennem turu yaptım. Vücudumun yenilenmesi 2 hafta sürdü. Tam kavrayamadığın bedeninle oynamak en büyük çılgınlık. 0 1 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Bu konular beni aşar oraya kadar okumadım Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Yaşamak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fotoyu anlamam 10 saniye sürdü ve çavuş bir daha kalkmamak üzere sonsuz uykuya yattı 0 0 Yorumla
Cesur424 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Annemin fotoğrafını bir kaç erkeğe atmıştım 0 4 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Niye öyle bir şey yaptın Yorumla Cesur424 +1 yıl Adrenalin istemiştim Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Nasıl bir fotoğraf attın Yorumla Cesur424 +1 yıl Normaldi çok açık değildi Yorumla
xiᴘʜᴏᴘʜᴏʀᴜꜱ-ʜᴇʟʟᴇʀi Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Akvaryuma kafamı sokup içindeki habitatı yakından gözlemlemek 0 0 Yorumla
Bos_yapiyorumm Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Türkiye'de yaşamak 0 1 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Hepimiz çılgınız o zaman Yorumla