Sacmalamaz misin? Ne demek daha fazla dayanamayacam yasamaya! Şu an depresyondasin ve ne yaptığının farkinda degilsin. Sakin bir daha yasamakla alip veremedigin bisey olmasin. Etrafına bir bak. Senin sahip olup da başkalarının olamadigi bir cok sey vardir eminim. Boyle tehlikeli dusunceler icinde olan insanlara kiziyorum. Sakin bir daha ustu kapali da olsa kotu şeylerden bahsetme. Kalk silkelen ve kendine gel. Gencecik yasinda bu dusunceler de neymis? Hobi edin mesgale bul kendine biseylerle ugras biseyleri arastir.
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim denemeye çalışıyorum ama...
En İyi Cevaplar
+1 yılBende bu durumdayım ancak hayatta olmak, sağlıklı ve içinde bulunduğumuz gerçekliği hissetmek güzel. Mutsuzluk hali diğer konular gibi bir kıyaslama sonucu insanın elinde tutmak isteyip tutamadığı şeylerin olduğunu gösterir. 24-25 yaşımın bana getirdiği bu bunalımdan kurtulmak için sosyalleşmek ve meşgul olmak iyi gelecek ancak bir erkeğin kanımca bu saydıklarımı elde etmesi bir kadına bağlanabildiği sürece mümkün!
03 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacağız biz
- +1 yıl
Ben çok kolaçan takılmaya başladım ancak kadınlar ile bakışmak, bakışmak... bu sonu gelmeyen bir hal aldı numara istesem sevgili vardır, belki öylesine bakmıştır falan diyerek vazgeçiyorum. Kuşadası'nda yaşamak özellikle insanlarla konuşmak için çok soğuk bir ortam sunuyor semtte yaşıtım kız yok zaten.
- +1 yıl
Bazı insanlar vardır sen konuşmadan o seni anlar ve senin hayatda addımlamana yardımçı olur, bazen de sende olan ne varsa alıp götürür. İnsan kendi dengini bulmalı bence. Buda hep mümkün olmuyor maalesef..
kendin mutsuzsan yaşıtlarına bakarak karşılaştırma yapman seni daha da mutsuz yapar, mutsuz olma sebeplerini bir kağıda yazıp gerçekten değecek sebepler olup olmadığını tart, eğer düzeltilebilir şeylerse yerinden kalk ve sana pozitif hissettirecek eylemler yapmak için harekete geç, benim babaannem bile hayat dolu, bakış açısından ibaret aslında çoğu şey.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız deneyeceğim çok teşekkür ederim
+1 yılÖncelikle hayatından ve yaşamından memnun değilsen mutsuz olman beklenilir bir şey. Bu yüzden memnun olup olmadığını, seni neyin mutsuz etdiğini öğrenmen ve bunları değiştirmek için işleme geçmen lazım. Tabii bunu söylemek kolay, İşleve gelinceyse benim mutsuz eden şeyleri aradan kaldıracak cesaretim ve gücüm yok
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, Bende aynı durumdayım maalesef yani yaşım 23 ama maalesef sanki kendimi ölmüş gibi hissediyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor ya da yaşamak bile istemediğim oluyor bazen ama yine de vaz geçmiyorum yani bir umut diyorum belki de kendimi iyi hissedebilirim. ama olmuyor hayalim de kalmadığı için genelde hayattan bunalmış hissediyorum yorgun olduğum için de içimden bir şey yapmak gelmiyor hiç bir zaman birde yalnızlık var tabi ki de. bende bu durumu yaşıyorsanız doktora gidin vitamin değerlerinize baktırın sonra da bence sosyal olmayı deneyin yani belki de arkadaş bulabilirsiniz kendinize her zaman için plan koyun hedef belirleyin hayatta amaç edinmeyi deneyin her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum...
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederim seninde her şey gönlünce olsun inşallah
- +1 yıl
Rica ederim ne demek.
+1 yılÖnce bir kalk kendine gel meşgale bul sabahlara kadar telefonla uğraşma erken yat erken kalk güzel bir kahvaltı seni kendine getirir ben deprem bölgesindeyim evim yıkıldı cadirdayim çadırı su basıyor yağmur yağdığında şu halde bile senden daha enerjigim bizim buralarda ona uyuzluk sendromu diyorlar ortada bir dert bile yok sen oturmuş beni kimse anlamıyor diyorsun milletin işi gücü yok seni anlamayami uğraşacak bırak bu işleri herkesin derdi kendine yeter günlük hayatında mutlu olmaya bak kendini mutlu etmenin yollarını bul ben bile bu durumda senden daha mutluyum sana ne oluyor
45 Yorumla
Soran+1 yılNeden kıyaslayon ko
- +1 yıl
Boş şeylere üzülüp canını sıkma diye haline şükret
- +1 yıl
Sen fakir ve koylu ruhlusun ondan hersekilde mutlu olursun. isin gucun hayatta kalmak paradir. ondan soruyu sorani anlayamazsin. ayrica akp gibi fakir edebiyatida yapma
- +1 yıl
@Coloney0606 ok
Dünyanın en tehlikeli yaşı yemin ediyorum bak, mutsuz evlilikte yapabilirsin, çalışıp hiç evlenmeye de bilirsin işsizde kalabilirsin üst üste sorumluluk karman çorman fikirler biniyorsa o yoruyor işte normal yani yaşıtların bir çoğu aynı.
21 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
+1 yılBiliyor musun sistem, devir, çağ artık herkes böyle hissediyor nedense burada güzel bir şey kalmadı.. ne kadar umutsuz konuşmak istemesemde... ama ayakta sapasağlam durmak lazım bunun için hedef lazim mesgale edinmek hobi edinmek lazım... kendimizi canlandıracak sebepler bulmak lazım.
10 Yorumla
+1 yıl23 yaşındayım, en son ne zaman mutlu olduğumu bile hatırlamıyorum.
Sıkıntı, stress ve mutsuzluktan gül hastalığım var. Atak zamanlarında bütün bedenim kırmızı kabarcıklar döküyor ve dudaklarım botoks yaptırmış gibi şişiyor.
Hem kendimden, hem hayattan nefret ediyorum.
Kelin ilacı olsa basina sürermiş, sana verecek akıl bende yok.13 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzgünüm peki bu gidişimiz nereye
- +1 yıl
Bilsem...
+1 yılBende senin yaşındayım bende de bıkkınlık hayattı umursamazlık yaşama sevinci azalması var belki de bu geçirdiğimiz ortamlardan dolayı böyledir enerjik biriyle takılırsan seninde enerjin yerine gelir neşeli sevecen biri seni de hayatta bağlayabilir diye düşünüyorum ben böyle yapmaya çalışıyorum canımı sıkan insanlardan uzak durmaya çünkü öyle insanlar senin de enerjini çeker hareketli kendinde yaşama sevinci olan insanların sana ıyi geleceğini umuyorum
20 YorumlaHepimiz aynı durumdayız ben 2 gündür dükkanda z raporu alamıyorum 😂
şaka bir yana cidden çoğu yaşıtlarımız böyle, ben de dahil arkadaş çevrem de dahil öyle düşündüğümüz gibi geçmiyor bence gençlik yıllarımız 👍
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende böyleyim yaşıtlarımı bırak sanki benden yaşça küçükler bile mutlu bu maalesef hayat şartları ya da bulundugun konuma göre de değişiyor her zaman söylerim aile çok önemlidir diye aile de çok katkı sağlıyor maalesef benim önerim bi psikolojik destek hoş ben bu öneriyi yapabiliyor muyum hayır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHer gün dışarı çımakla başla en azından bir parka git ve 1 saat otur orada. Etrafındakileri izle ya da sesleri dinle ama evden çık.
Lütfen kendine küçük bir amaç ver öncelikle yani birden kendini bir maratona sokma her gün spro yapicam sunu yapicam bunu yapicam dersen yapamazsın
Küçük adımlarla başla ve sürekli devam et farkı göreceksin başarılar lütfen kendini sev💚
10 Yorumla
+1 yıl22 yaşındayım kendimi 100 yaşında hissediyorum
10 Yorumla
+1 yılKanki oluyor öyle ya ben de bipolar ile tanışana kadar her şey tadındaydı sonra hayatın tadı kaçtı
10 Yorumla
+1 yılAl benden de o kadar. Dışarı çıktı mı hemen bir köşeye kıvrılıyorum. Enerjimi çaldılar resmen
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
- +1 yıl
Bu arada bizi insanlar anlamaz zaten. Çünkü herkesin derdi, yaşantısı farklı. Bizi en iyi Allah anlar
+1 yılKonuşmak ister misin seni dinlerim ve anlarım bundan emin olabilirsin. empati yoksunu insanlardan değilim.
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
gel konuşalım hem daha iyi hissettirir sana ben de elimdengeldiğince sana tecrübelerimi ve neler yapabileceğine dair bir kaç fikir veririm sen de hangisi mantıklı gelirse onları uygularsın
Soran+1 yılOlur
- +1 yıl
tamam yaz bana
+1 yılMutluluk enerji ile bağlantılı mi. Bilmiyorum ama. Ne yaparsan kendin icin yap. O zman mutlu olduğunu hissediyorusn
00 Yorumla
+1 yıl15-25 yaş arası genç kesimde genel olarak var bu durum.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kurtulucaz
- +1 yıl
O sana kalmış, ben psikiyatrist değilim. İster kendi kendine savaşırsın istersen de profesyonel bir yardımla bunun üstesinden gelebilirsin
+1 yılBende böyleyim. Durumumu özetleyen Bir soru...
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl geçecek bu
+1 yıldiğer 24 ler de aynı merak etme. ruhum emilmiş gibi çünkü üst üste yaşanan hayal kırıklıkları umut diye bir şey bırakmıyor yaşama motivasyonum kalmadı
00 YorumlaBende gereğinden fazla yorgunum bu hissiyat gitmiyor aynu sayılırız
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef. Her geçen gün artıyor
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde evde mi vakit geçiriyorsun?
Pek bir şey yapmadan vakit mi öldürüyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet çalışıyorum da aslında ama çıktım işten de bu aralar ruhsal çöküntüm işe bile yansıdı
- +1 yıl
Seni o kadar iyi anlıyorum ki
Konuşmak dertleşmek istersen yaz bana
Bugün herkes mutluluğu sorguluyor..🤔🤔
Herkes mutlu değil merak etmeyin fakat bunu hemen kabul etmek degilde direnç gösterin00 YorumlaBen de aynı durumdayım çok farklı değilim yapabileceğimiz pek fazla bir şey yok açıkçası eğer ki imkanım olsa uzaklara doğru yolculuğa çıkarım
00 Yorumla
+1 yılKaygınız Stresiniz çok mu? Var Bir Kadının Ruhunun Sevilmesi Lazım Herseyden Önce
02 Yorumla
Soran+1 yılSevenim var aslında ama ben onları öyle sevemiyorum
- +1 yıl
Hayırlısı Hakkınızda
Başka biri daha aynı soruyu sormuştu yaş olarak olan bişey galiba
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? Ne zaman sormuş
+1 yılBazen bendede oluyor bu ama senden bir yaş buyugum
02 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔
- +1 yıl
Evt üzücü
+1 yıl23 yasındayım ben de emin ol herkes aynı kendini mutsuz hissetme
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu hastalık nerdeyse bende 24 yaşındayım hayattan bıkmış gibiyim yaşama sevincim yok hatta bende böyle bı soru sormuştum ama sanırım yaşla alakası yok bu dönemde herkes mutsuz
00 Yorumlaİnan bu durum bendede var bunun için antidepresan kullanıyorum sanada tavsiye ederim 🙂
00 YorumlaSanırım yaşın verdiği tükenmiş sendromunu yaşıyoruz
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes kötü hissediyor ama kötü hissediyorum derken kendi dışındaki insanların mutlu olduğunu iddia ediyorlar ama aslında herkes mutsuz. Noluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin yeni bi sayfa açıp yeni ortamlara girmen lazim kuzum
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olucak o
Cevap sahibi+1 yılKac yasindasin sen ve hangi sehirde yasiyorsun
Soran+1 yıl24 yaşındayım şimdilik Adana da yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılAdanalı değilsin sanirim hanfendi
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadasin yok bence. Cunmu ben de oyleyim ve sosyal hayat sifir olunca oyle oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende aynıyım be yoldaş. yaş 36 ama içim 80 . hayat ışığım git gide sönüyor.
00 Yorumla
+1 yılbende senin yaslarindayin p o k gibiyim
10 YorumlaDepresyon geçiriyor olabilirsin. Yardım almak faydalı olabilir.
10 YorumlaAkp saolsun umut bırakmadı insanların içinde
10 YorumlaBen de senin gibiyim dertleşelim mi mesaj yazar mısın
00 YorumlaBende 20 yaşında böyle hissediyorum
010 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔
- +1 yıl
Evet çürüyeceğizde Ama Bu hayat Anlam biraicak şeyler Faydalı Bisiler Bıracağız oldugumuz durdugumuz yerde zaten çabuk çürürüz
- +1 yıl
Tabiki Öyle Ama Dünyaya ibadet için geldik ve Allah Bizi bununle Mükafatlandıracak bundan hiç süpheniz olmasın
- +1 yıl
Oh Çok guzel Evet hemde çok zor önceden kuru soğan kuru ekmek yeriz hiç bisi olmasada derdi eski büyük atalarımiz artık kuru sogan ekmek yemekte Hayal oldu Sonumuz hiç iyi Allah hayır etsin
- +1 yıl
Namaz kılıyosunuz o zaman
- +1 yıl
Siz bir Lale çiçegini hakettiniz o zaman
Güzel şeyler söyle ve düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl olucak ki
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiç kimse mutlu değil emin ol
00 Yorumla
+1 yılEvet tuğla yorgunluğu var sende 😊 çık hava
01 Yorumla- +1 yıl
al
Bende ruhen yaşıyım hocam :(
00 Yorumla
+1 yılSeni bu durumdan kurtaracak şeyler edin
00 Yorumla
+1 yılben de 24 yaşındayım ben de aynısı
00 YorumlaTüm gençler öyle be kuzum
00 YorumlaSenin bir derdin var konuşalim mi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılspor yapman lazım en başta bu
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. tamam takıl bana o zaman nine
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 553 cevap paylaştı. Neden böyle düşünüyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılBöyle çünkü. Hiç bir işe yaramaz kimseyle iyi geçinmeyen ne istediğini bilmeyen biriyim
Soran+1 yılOlur
Gizli Üye(30-35)+1 yılaramıza hoş geldin 😃
03 Yorumla
Soran+1 yılHiç hoş bulmadım
Cevap sahibi+1 yıltm bende senin yaşadıklarını yaşıyorum , hayat işte böyle bisey karmaşık yeri gelince anlaşılmaz ve Bi o kadar da dolambaçlı , burada birsürü senin gibi insan var ve hepsi Bi demen peşinde arayan bulur
Cevap sahibi+1 yıldemen-derman
Gizli Üye(30-35)+1 yılHuzur İslamiyette kardeşim
02 Yorumla- +1 yıl
Neden herkes müslümanmış gibi yorumluyorsunuz
Soran+1 yılİnançlıyım biliyorum İslam'da olduğunu ama ne yapabilirim
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerdikte noldu sen kibirli kibirli davrandin
011 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun
Cevap sahibi+1 yılboş ver anlayacağını sanmam
Cevap sahibi+1 yılSen anlıyormusun baskalarini
Sırf bol yorum alsın diye bunu sorduğunu biliyoruz
Soran+1 yılNe saçmalıyorsun ne bol yorumu
Cevap sahibi+1 yılSenin amacın bu.
Yalan mi
Soran+1 yılSeninle tartışacak gücüm yok.
Cevap sahibi+1 yılKibre gücün var ama
Soran+1 yılNe kibrimi gördünn
Cevap sahibi+1 yılSenle daha öncede sohbet ettik. Başka sorularında. Ukalanin tekisin sen
Soran+1 yılDoğrudur. Öyleyimdir de kesin.
Cevap sahibi+1 yılÖnce bunu düzelt sonra gerisi gelir. Hayata bomboş bakmayı birakirsin
+1 yılhaydaaaa
010 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu
- +1 yıl
bu durum iyi değil ama
Soran+1 yılEvet ama maalesef gerçek
- +1 yıl
acil sevgili yap
Soran+1 yılSevemiyorum da. Beni çok seven var onları sevmek için çok çabaladım sonunda nefret aldım çünkü onu aldatır iken buldum kendimi... 😔
Soran+1 yılBen hak etmiyorum hiç bir iyi şeyi
- +1 yıl
niye aldatıyorusn ki yetmiyor mu sana sevgilin
Soran+1 yılBilmiyorum bunu niye yaptığımı.
Soran+1 yılDedim ya hiç bir şeyi beceremiyorum
- +1 yıl
aldatacağına onunla seviş öpüş neyi eksik ya
+1 yılMutluyum çünkü kaybedecek Birsen’im yok
02 Yorumla- +1 yıl
Anlatırsan sorunları yardımcı olurum
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Mutlu
00 Yorumla
+1 yılAl işte napcaz
00 Yorumla
+1 yılben mutluyum