Kıskançlığınızı nası yorumlarsınız derece olarak
Çok
Çok az
Normal
Aşşşırı fazla
Kıskanç değilimdir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Normal diye tanımlayabilirim ama benim normalim tabi.🙄
Kıskanç biriyimdir, hayatımda olan insanı kıskanırım tabi ki asıl kıskanmazsam problem benim için ama çoğunu ona dahi belli etmem bunaltmamak adına. Cidden ortada büyük bir sorun varsa ya da modumu aşırı düşüren bir şeyse dile getiririm.
Ben normal dedim. Ama bazılarına bu fazla gelebilir. Benim ilişkide eşim hiç öf demedi. Sever onu kıskanmamı. Kısıtlarım. Hesap sorarım. Hesap vermem gerekirse veririm. Şartlar eşit. Benim olan, benimdir. Hayır dersem, bitmiştir. O da bana hayır diyebilir. Hakkı kötüye kullanmanın bir ayarı vardır. Ben ayarı kaçırdığımı düşünmüyorum o da kaçırmaz. Aidiyet duygusuna saygı beklerim.
çok kıskanırım ama hep içimde yaşarım çünkü bunu göstermeyi sevmiyorum ayrıca gereksiz şeyleri de kıskandığım için karşı tarafı sıkar bence kıskançlığımın da önüne geçemediğim için yalnızken yaşıyorum bazen ağlıyorum bazen sinirlenip oturuyorum komik
Herkesin bir eksisi muhakkak vardır benim eksim de hayatımdaki kadının üstünde mutlak dominasyon kurup aşırı sadakat talebinde bulunmam olabilirdi. Allah hanımefendileri benden, beni de hanımefendilerden korudu. Herkesin gönlünden geçen neyse o olsun...
Cevap
49Cevap
Kıskanırım sevdiğim insanı ama bunu yansıtmak istemem. Genelde gözlemlerim ve davranışlarına göre şekillenir davranışlarım. Keyifli akşamlar..
Konu sevdiğim adam ve sınırlarım aşılıyor sa katliam çıkartacak kadar kıskancım. Durduk yere kiskanclik yapmam.
Normal derecede diyelim 😬
Hayır kıskanç değilim çünkü insan sevdiğini kısıtlamaz. sevdiğim kadın nerede nasıl davranacağını bilir zaten ben bildiğim için sorun olmaz. yani ikimizde sınırlarımızı çekeriz zaten kimse ile gereksiz samimiyet kurmayız. ve güveniriz kendimize zaten bir ilişkide güven olmaz ise bence hiç bir şey olmaz. sevgilimi sahiplenirdim onu korurdum kollardım ama kesinlikle kısıtlamazdım gereksiz kıskançlık yapmazdım ben
evet asiri kiskancim. lakin bu dar goruslu oldugum anlamina gelmez. sadece gereksiz muhabbetlerde iliskilerde tahammul edemem. ne gerek var samimi olmaya dusuncesindeyim. yoksa eve hayvan kapatmiyoz yani kiskanclik demek guvensizlik demek degildir. ya da kisitlayici olmak degildir. sadece gereksiz ve olmasada olur arkadasliklar ve samimiyetlere karsiyim.
Ciddi anlamda aşırılık söz konusu.. Nefret ediyorum bu huyumdan
Hastalıklı derecede değilim, zannetmem. Zaten karşımdakine zarar verdiğimi anladığım an ilişkiyi de bitiririm. Çünkü artık o kıskançlık hastalık boyutuna gelir.
Benim kıskançlık boyutu çok başka aşırı evet o kısmı doğru ama.
Ben sevdiğimden ayrı olduğumuz zamanı kıskanırım.
Birde
Onu benden daha çok sevilmesini kıskanırım.
Sevdiğimi kıskanırım, sevmediğimi önemsemem. Öyle ona bakan kuşa bile dellenenlerden değilim ama bir insan dibinde biterse o kişiyi kulağından tutup öteye atarım
İnsanoğluna çok değer verilmemesi gerektiğini (sevgilin/karın/kocan bile olsa) anlayalı baya oldu. Ondan dolayı kimseye değer vermediğim için kıskanmam gereken bir durum da olmuyor.
Kıskançlık dedin mi ben.. 😄 Sevdiklerim söz konusu olunca gözüm hiç bir şey görmez kıskançlıktan..
Herşeyin aşırısı ve azı zarar ben normal seviyede kiskancim
tanimadigin insan degisir
tatil yerinde degisir
akrabaya degisir
iş arkadaslarina degisir
Bazı insanlara karşı çok bazılarına karşı az bazılarına ise hiç
Sevdiğimi korur, kıskanır, sahiplenirim. Kızlar sevmez bilirim ama ben böyleyim.
ben normal kıskancımdır. herşeyin aşırısı malüm zarar
Artık çok az... Çok yara aldım kıskançlıklarımdan triplerimden dolayı.
Çok kıskancım ama kıskandığım insandan da çabuk soğuyorum
Nerdeyse hiç kıskanç değilim, saçma sapan kıskançlık krizlerim yoktur
Normal hatta karşı tarafı daha da rahat bırakmak için bunu azaltabilirim
Kıskanmak yerine sevgimi göstermeyi güvenmeyi tercih ederim
Karsı tarafı rahatsız cok fazla etmeyecek kadar dıyelım
Kıskanilcak bir durum yaşanmadığı sürece öyle biri değilim
Çokk kıskancımdır sevdiğim herkesi kıskanıp benimserim. Ama çokta belli etmem.
Normal dedim ama kimse kendisine kötü demez. Muhtemelen herkes çok kıskanç.
Üç oldu böyle sorular görüyorum 😂 bende mi kıskançlıkla ilgili soru sorsam ne yapsam..
Genelde normalimdir ama sevdiğimi üzmeye kalkarsa birisi pekde normal olamam.
Bilmem ki hiç kıskanmam gereken biri olmadı hayatımda :D
Kıskanç değilim sahipleniciyim sevgilim/eşim daima bana sadık olmalıdır bunu benim kontrol etmeme gerek yok davranışlarında bir tuhaflık görmezsem kıskançlık tribine girmem o zaten kimle konuşup kimle konuşamayacağını bilir
Öncelikle sevdiğim Adamın nerde Nasıl davranicagini bilirim bu kısıtlamak değil ama tabi kendimden daha güzel ve çekici bulduğum birine denk gelirsek hayatımdaki adamın gözünün ucuyla bakması bile yeter anında tepesine çökerim net 😂😂
Kıskanıyorum fakat hic belli etmiyorum. Ozgur birakip neler yapacagini izleyerek sadakatini test ediyorum şahsen. Gidecek olan gidiyor baskilamanin anlami yok
Seçenekler ne kadar uyumsuz olmuş. Çoktan aza gidiyor sandım altta aşırıı falan yazıyormuş🫥
Abartılı kıskanırım herkesten herseyden ama kısıtlanamam
Makul ve sanatsal dozda.
Kıskançlık bazen ölüm bile getirir çok olması iyi değil.
Ben sevdiğimi kiskanirim ama belli etmeyenler senin.
Kıskanabileceğim kimse olmadı. Çok hoşlandığım oldu da hiçbirine açılmadım.
Yaşayan bilir.. hiç söylemeyim. 🤦♀️
Aşırı kıskancım..
olması gerektiği kadar
Kıskancım tabiki
Olmayipta napcam
kıskançlık = özgüvensizlik
Normal diyelim, normal olsun.
Sevdiğim kişiyi çok kıskanırım
Kıskanırım ama bunaltıcı şekilde değil orta ayar
Sevdiğime kıskanclığım..
Çok fazla, aşırı...
Sevdiğimi kıskanırım aşırı