+1 yılBen hiç değilim. Bir zamanlar epey kıskanırdım sevdiğimi. Sonra bir sevgilim oldu, evinde hep bol kadınlı (arkadaşları hep) partiler olurdu. Bir şey dersem çok saçma bulacağını düşündüm. Saçma çünkü neden karışayım ki, kadınlarla arkadaş olmasın mı? Sonuçta ben onun öyle biri olduğunu bilerek sevdim, şimdi neden değiştirmeye çalışıyorum, değil mi? İçime attım kıskançlığımı. Sonra sonra baktım geçmiş. İçime atacak bir şey kalmamış ortada. Şu an hiç kıskanmıyorum. Hiç ama. Korkutucu derecede hiç. Bu demek değil ki sevmiyorum, çok da güzel sevebilirim. (ayrıldık kendisinden halen sevgili değiliz)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBayaaa
13 Yorumla- +1 yıl
Ohaa şu an farkettim capsi yapan sensin
- +1 yıl
İşte bu süpeer 👍
Çok kıskancım ama senin kadar değil.
Kendi oynadığın oyunda kendi kendini mi kıskandın anlamadım ki 😂 Kendi kendine aşkım mı dedin?10 Yorumla
+1 yılHiç kıskanç değilim dersem sanırım çarpılacağım o yüzden dürüstçe %80-85 falan sanırım :D
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
+1 yıl- nerdesin
+ minibüsteyim
- kalabalık mı oturuyo musun?
+ evet aşkım
- kim oturuyo yanında fotoğraf at hemen
...
- napıyosun aşkım
+ oturuyorum
- hırkan üstünde mi?
+ eveeeeeet
- o lavuk nerde? (patronu soruyo)
+ odasında aşkım
- foto at bakcam
+ temeeeeeem (foto çekiyorum bu arada)
- niye geç yazıyosun ne halt karıştırıyosun sen bir foto atmak bu kadar uzun sürer mi kesin makyaj yaptın onu siliyosun di mi?
+ ya ne alakası var sana çekip foto atıyom şimdi bak inanmıyosan
- gerek yok hırkanı çıkarttın ben çek deyince giyip çekmişsindir sen o fotoğrafı1!!1
+ he ya yav he he yaa offf rahat bırak tamam
- tabii doğruları söyleyince öyle olur zaten...
...
uzar gider yorum sende17 Yorumla- +1 yıl
Hak ediyorsun boşuna şikayet etme :D
- +1 yıl
@Hao_Asakura nerden biliyosun
- +1 yıl
Sevgilin sana bunları yapıyor sen ezik ezik susuyorsun onun emirlerini yerine getiriyorsun üzgünüm ezikler ezilmeyi hak eder ;D
- +1 yıl
Sevgilini de tebrik ediyorum keşke ben de senin gibi bir koyunu kafalasam
- +1 yıl
@Hao_Asakura ilk öncelikle ben ezik değilim bu bir ikincisi o benim sevgilim değil eşim
bekara koca boşamak kolaydır insanlar kolay olgunlaşamıyo bu kadar kıskanç olması abartı olabilir ama psikyatri sorunları oldugu için ben sadece feyz alınması için paylaşıyorum biraz gülümsesin insanlar diye eğer seviyosan ve o adamdan başka kalıcak hiç bir yerin yoksa bazen kendinden ödün vermek zorunda kalabiliyo insan anlayabiliyo musun? - +1 yıl
@Hao_Asakura sanal alemden boş boş konşup kafa yorma sana insan gibi açıklamasını yaptım haketmediğin halde yorumlarını kendine sakla her insan bir değil onuruma laf edicek kadar bir değerin yok bu yüzden dikkat et laflarına
- +1 yıl
@Hao_Asakura sen kimsin de insnlari ezik diye nitelendiriyosun ergen !!!
Çok seversem kıskanırim. Kiyafetlerine belirli ölçüde karışirim ki siz erkekler izin vermezsiniz ama neyse. Telefonunda çook fazla kız ismi ya da sosyal hesapta çok kız varsa en yakın ve akraba dışında hepsini sildiririm. Benden başka hiçbir kıza (kan bağı olan hariç) sarilamaz. Benden başka hiçbir kıza samimi sevecen olamaz soğuk nevale olacak diğer kızlara o bunlara uyarsa ben onun herseyine uyarım sıkıntı yok. Boyle bir kıskançlık.
23 Yorumla- +1 yıl
@Cherie sevgili olunca o ben diye ayrım olmaz bende, ikimizde biriz oda bana karisabilir çok özgür olanları görüyoruz zaten belirli ölçüde benim karışmam sen sevgilinin başka kıza sarilmasina telefonunda çok kız olmasına izin verir misin. Sahsen ben izin vermem sahiplenirim devir kötü.
Kişilik & Karakter konusunda 984 cevap paylaştı. Kıskanıp kıskandığını belli edemeyen yapım var zamanında erkek arakadaşı yanımda yavşamış kız görmüşlüğüm vardır kale almadım. Bir diğer sevgili '' niye kıskanmıyorsun '' diye tripler atardı.
Uzmanlar aşırı kıskançlığın psikolojik bozukluk ve yetersiz özgüven kaynaklı olduğunu belirtiyor24 Yorumla
+1 yılTam olarak bunu yapabilecek kadar 😇
media4.giphy.com/media/8rb9VW8E6ROPC/200w.gif24 Yorumla- +1 yıl
İnsan huzura kavuşuyor izledikce 😌😌😌
- +1 yıl
Shsjjsjsj:D ya bu ne
- +1 yıl
@benaslındayoğumm Barbie nin hazin sonu😂😂
+1 yılBen sanirim fazla kiskancim. Sevgilim oldugu zaman surekli instagramdan faceden begenilerini kim begenmis diye kontrol ederim. Ayrica yanimda degilse telefonunu kurcalarim devamli. Ve daha bircok bircok huyum var boyle.
Bu kadar kiskanc olmamin nedeni ise gerizekali eski sevgilim yuzunden. Bana kiz arkadasim diye tanistirdigi kisi eski sevgilisi cikti sonra beni birakip tekrar onla cikti. I beyinsiz yuzunden boyle paranoyak oldum. Allah onu kahretsin...10 YorumlaAslan burcu kıskançlığı 🙄 Resmen deliririm ama duruma göre değişir mesaj attı diye de birşey yapmam alt tarafı kızın adresini bulur ailesiyle konuşur. Adını çıkartır sonra da yerde sürüklerim ay pardon birde üstünde tepinirim topuklu ayakkabıyı da gırtlağına kadar sokarım birşey yapmam kısaca
10 YorumlaEn az bunun kadar boyle bisey ve hicbizmaan unutmayin Kiskanclik guven eksikligi degil sevgi fazlaligidir ! Ben hic kmseye guvenmem benim olan benimdir
m.facebook.com/story.php10 Yorumla
+1 yılKızlarla ilişkisi olmasın. geveze ve gözü orda burda olan erkek arkadaşı varsa onunla biryere gitmesin (kızlarla ilgilenir çünkü onlar) sosyal ağlarını kaldırsın kaldırmıyorsa şifresini versin. aynı şeyleri bana da uygulatabilir kıyafetime de karışabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Çok sıkıcı. Ciddi misin? Böyle kabul eden zor bulursun
- +1 yıl
@KürşattTarıkk arkadaşımın sevgilisi bu tür şeylere izin veriyor. neden bana böyle biri denk gelmesin
+1 yılNereye bakıyo acaba diye gözünü takip etmişliğim var. Kıskanç mıyım hayır ne münasebet 😁
51 YorumlaKıskanırım tabiki ama kısıtlamam asla. Arkadaşlarıyla istediği yere gidebilir.(Hatta tatile yurt dışına gitti) Eğer arada güven varsa çok güzel bir ilişki oluyor. Ama yoksa takıntılı halde düşünürsünüz nerde? napıyo? diye. Salın gitsin. En iyisi güvenip kendi haline bırakmak..
10 Yorumla
+1 yıl20 Yorumla
+1 yılBen cok degil kiskanmaktan cok yaralanmak kiskanirsin da daha cok yaralanirsin onun hicbir seyi olmayan bir kizin hayatinda olmasinin sebebi gibi o kiz onun hicbir seyi degil neden hayatinda onu cikartmazsa beni bulamaz
10 Yorumla
+1 yılBence ; Kıskanılması gereken yer var kıskanılması gerekmeyen yer var buda bana bağlı ister kıskanıRIM. İster Kıskanmam.
KıskanmışSam kıskanmışımdır. Kıskanmadıysam kısksnmamışımdır. Hepsi bundan ibaret...😊10 Yorumla
+1 yılYok artık! 😨
Böyle olmasa da kıskanç biriyim Akrep burcuyum :)12 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum doğan 😒
eve kameralı sistem kurucam evlendigimde zaten her gelişinde kalite kontrol yapıcam kapıda :D saç buliyim direk dna testine bu gibi şeyler çok mantıklı ama ya
20 Yorumla
+1 yılasiri kiskancim sade bana bakmasini dilerim kiskanclik, bazende piskolojiye götürüyor bagimlilik yapar beni sevse bile kiskanirim cünkü canimi seven bir sevgili var cani cana emanet etmek gibi bisey
10 YorumlaÖzetle budur😅👇🏼
www.yediharika.com/.../1404554362_1.jpg113 Yorumla
+1 yılYani kıskanç olabilirm :D kocama yan gözle Bakanı sevmem deserim adam olsun :D yani açıkçası sinir olurum ama bello eder miyim bilemiyorum
20 Yorumla
+1 yıl
+1 yılZarar vermeyecek kadar. dozunda.. ki belli etmem yaa kendi kendime sıkıntı yaparım karsıdakinin huzuru bozulmasın :)) aptal ben :(
10 Yorumla
+1 yılKıskançlık duygusu tamamen partnerinin karakteriyle bağlantılı bir durum.. O karşı tarafa nekadar güven verirse okadar huzurlu bir ilişki yaşarsın
10 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/Zdk2oV.jpg Aha bu derece
10 Yorumla
+1 yılTürbana kapatır gözlerine de siyah gözlük taktırır ellerine de siyah tülbent kimse görmesin çirkin bile olsa enim olsun :)
10 YorumlaSadece sevdiğim insanı kıskanırım. Çok kıskanırım ama belli etmem.
Bunun dışında kimsenin malını ya da mutluluğunu kıskanmam.10 Yorumla
+1 yılOldukça kıskancım ama sabırlıyim da. Olabildiģince sabir gösteririm ama taştığında hiç birsey soylemeden giderim.
10 Yorumla
+1 yılBi' akrep ne kadar kıskanç olursa 😂 Hepsini belli etmem ama asla. 😂
12 Yorumla- +1 yıl
ahaha evet, bende o potansiyelin fazlası var ama dediğim gibi o kadarını belli etmektense içimde deliririm daha iyi.
+1 yılNormalim ya. Kıskanç olcam diye mallaşmanın anlamı yok. Genişte değilim tabiki. Kıskançlık var
23 Yorumla- +1 yıl
Kıskanç degilim diyebilirim.
Kimseyi elimde tutamam sadıksa sadık, değilse değildir.20 Yorumla
+1 yılfazla tepki vermesemde içten içe kavrulurum kıskançlıktan hemde çoooook...
10 Yorumlahic kiskanc biri degilim. Neden kiskanayimki kendime guvenim tam :d
10 YorumlaÖzgür birakilmayi istedigim kadar özgür birakirim. zor kiskanirim
10 YorumlaKıskanç değilimdir karşımdakini delirtecek kadar umursamazım.
10 YorumlaGereğinden fazla ama kıskandığımı asla belli etmem :))
10 YorumlaYerine gore kiskancdirim. Benimse kiskanmakta hakkm var diye dusunuyrum.. 😉
10 YorumlaBen kıskanınca beynime kan gitmiyor, bıçaklama isteği duyuyorum 😂
10 Yorumla
+1 yılKızlar geçerken gözünü kapatiyom o kadar kiskancim yanı
10 YorumlaKıskançlıktan ağlayacak kadar. İyi ki içimde yaşıyorum.
10 Yorumla
+1 yılAşiri kiskancim ancak kendime zarar veririm sadece.
10 Yorumla
+1 yılyok canım ne kıskançlığı sadece saçı elimde kaldı tararken
10 Yorumla
+1 yılorta derece de kıskancım gererekilmesi bir durum da kıskanırım. Miniminacık şeylerden kıskanmam.
10 YorumlaAdiri degilimdir siniri bilecek kadar kiskanc olabilirim ama
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevdiğimi hiç kimseyle paylaşmam baya bir kıskanırım
10 YorumlaCok ya. Ama ölsem de kiskandigim kisiye itiraf etmeyecek kadar da gururlu
11 Yorumlakıskanç değilim. Ve bu hiç kimsede olmamali. Sonuçta herkesin kendi hayatı. Özgür yaşamak herkesin hakki
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılÜf abartmissin en fazla bunu yaparım o kiza
https://i.hizliresim.com/r9Mg31.jpg
😂😂10 Yorumla
+1 yılKıskançlık seviyem https://pbs.twimg.com/media/CTUsP9LUYAA5OD-.jpg
10 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/1dMQj1.jpg
ne kıskançlığı10 YorumlaAz once kiskancliktan kavga ettik😊😊biz karsilikli kiskaniyoz kardes 5 ay sonra kavga nedenimiz😑😑
10 Yorumla
+1 yılHiç kıskanç değilim ve kıskanç insanlarla pek anlaşamam
10 Yorumla
+1 yılSevdiğim adamı kıskanırım o da aşırı bir kıskançlığa neden oluyor tabi ki :d
30 Yorumlaçok da aşırı degil adam sınırları aşınca ayrılıyorum
10 Yorumla
+1 yılkıskanç olmalı insan seven kıskanır bu tecrübeyle sabittir :D o nedenle ben de kıskanırım ama dozunda yani :))
10 Yorumla
+1 yılKarsidaki kisinin verdigi guvene baglidir kiskanclik, kiskaniyorsam guvenmiyorumdur ve eger guvenmiyorsam o iliskiyi devam ettirmem zaten.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenince kocamı eve zincirleyeceğim ama kıskanç değilim. :/
30 YorumlaKız wp grubunda bile adını yazanın burnundan getiririm o derece kszmnxxn
10 Yorumla
+1 yılZehirli bir yılan kadar tehlikeli olurum kıskandığım zaman , ve an gelince de Sokarım.
10 Yorumla
+1 yılSevdiğimi kıskanırım aşırı olmamak şartıyla tabi
Eğer biri baksın onaaa bişi yapmam🔫🔪👿👀10 YorumlaBaya bir kıskancim sevdiğim kisiyi acayip şekilde kiskanirim :D ama tabi sevdiğim olunca kiskanirim djjd :D
10 YorumlaKiskanclik sorulari artti bugun :D yeterince kiskanmak iyidiir hissettir yeter
10 Yorumla- Devamını Gör (237)
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar