Hiç düşüncenizi unutup ne düşünüyordum şimdi ben diyip unuttuğunuz düşüncenizi düşünüp durduğunuz oluyor mu?
Tam bi kafayı siyirmalik bjsjjs bende oluyo haha

Hiç düşüncenizi unutup ne düşünüyordum şimdi ben diyip unuttuğunuz düşüncenizi düşünüp durduğunuz oluyor mu?
Tam bi kafayı siyirmalik bjsjjs bende oluyo haha

Olmadı öyle. Olmuşsa da cidden bir konuya iyi takılmıştır kafa ondandır. Fakat unutkanlık oluyor ister istemez. Sürekli bir şeyler öğrendiğin zaman da bu da anormal bir şey değil.
Bazen kendimi baştaki düşünceden çok uzakta buluyorum ben buraya nerden geldim deyip geriye dönmeye çalıştığım oluyor.
Galiba bu dikkat eksikliği belirtisi
Cevap
11Cevap
ahs zaman zaman oluyor bende ya o. Bir kaç sefer aynı yere gidip etrafa bakınıp neyi unuttum diye düşünüyorum 😂
Evet bazen oluyor ara sıra. bunun dışında genelde unutmam hatta düşüncelerimi hatırlıyorum sürekli.
Düşünme değilde mesela oğlumu bir komiklik yaparak gulduruyorum yarım saat sonra falan neye gülüyordu bu cocuk diyorum 😄
İnstadan niçin yazmıyor diye düşünmüyor değilim hani djdj
Günaydın yine ben dbdbdn
Senin aktif olman gerekiyorken ben aktifim nasıl fenomenlik bu gel değişelim 😂
Çalar saat misin sen ya ayarın bozulmuş bence 😂
şu an aç ayı burcuyum açım 😂
Dur gizleneyim de sapık zannetmesinler 😅 fenomenlik için engin tecrubelerinden faydalanmak istemiştim ama görüyorum ki dükkanı kapatmışsın sen 😃 şaka bir yana rahatsızlık verdiysem kusura bakma yazmam yani
Yoktur bence sanmıyorum
Ama senin vardır kesin 😃
İftara ne pişiriyonn dndnd
Ben pizza yapıyorum yapınca atarım fotoları instadan canın çeksin biraz djdjjdd
Hesabını mı çaldılar niye bakmıyorsun djdj
Kimse yazmıyor niye giresin ki boş hesaba dimi fjdjdj
Ooo acıttı bu 🥲
Topladın mı sofrayı fjdjd
Bulaşık yıkadım anca bitti özledin mi yoksa fjdjdjd
Sert yapınca ne geçiyor ki eline niçin gıcıklık yapıyosun
Kafamda çok şey var. Bazen bir şey yapmak için kalkıyorum, sonra kendi kendüme söylemiyorum "Lan ne yapacaktım ben.!" diye.
Çoğu zaman. Bazıları der ki aa sendd B12 varr? Ha yok, olsa yine bu kadar olmaz bence ki yok yani, dibinde de kalmamış.
Mutfağa gidince ben ne yapacaktım diye unutuyorum daha çok
Çok sık oluyor.
Demans oluyorum sanırım.
Evet özellikle kapıdan geçince unutuyorum. Zaten buna da "kapı etkisi" deniyor
Ahaha bu soruya bakmadan önce tam da bu dediğin oldu :D
Fazlasıyla ya. Bazen odadayken aklıma bir şey geliyor. sonra unutuyorum. Hatırlamak için tekrar odaya giriyorum :D
Çoğu zaman oluyor neden acaba
bu seviyede değilim vallahi şükür😃
Çok başıma geliyor 😄
Yakında öyle olmam mümkün gibi...
Bende de çok oluyor.
Evet arada oluyor 😄
Çok nadir
Evet
oluyo bazen
Olduğu oluyor 🙄
Evet oluyor
Tabii ki oluyor