Yalnızlık sizin için kötü bir şey midir yoksa güzel bir şey midir?
Benim için yalnızlık özgürlüktür.

Üzülürüm
Keyif Alırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yalnızlık sizin için kötü bir şey midir yoksa güzel bir şey midir?
Benim için yalnızlık özgürlüktür.

ruh haline göre değişir. karamsar bakarsan başka şeyler ararsan başka kişiler ararsan kötü gelir. diğer türlü doğal ve hatta iyide gelir. nasıl baktığına gördüğüne göre değişir. Bu konuyu düşünmezsende kendin için böyle bi konu olmaz zaten. en doğrusu hem sevdiklerinle mutlu olmak hemde kendinle mutlu olmak. İkisininde kendine göre iyi taraflarını bulup o açıdan bakmak. kötü duyguları kötü düşünceleri unutmak. kendini ailen olarak görmek. zatende öyle. böylece her iki haldede mutlu yaşarsın.
en iyiside bu değil mi zaten.
valla ben 21-22 senelik yaşantımda hep sessiz oldum hatırladığım kadarıyla okul hayatımda da hiç kimseyle sorunum yoktu okulun sorunlu çocuğu bile bana karşı sevecen ve saygılı davranırdı çünkü yalnız sessiz ve güler yüzlüydüm. Yalnızlıktan hiiç zarar gelmez burada yakınanlarda gerçekten o karaktere uymayan kişiler zaten. Valla benim hiç kimseyle derdim olmadı. Dostum mu varmış nerde dost hepsi yılan, Herkese karşı iyi oldunda ne oldu insancıl oldunda ne oldu ablacım. Bundan sonra ölümüne sessizim ölümüne kış uykusuna yatıcağım hiç de ağzım laf yapmayacak. Dert dert dert nereye kadar her şey zaten ağzını açmaktan oluyor yeter çok yoruldum ben ya.
Ben yalnızlıktan keyif almıyorum maalesef her zaman üzülürüm çünkü yalnız olduğum için canım hiç bir şey yapmak istemiyor ama bazen de gereksiz kalabalıklardan olmasındansa insan yalnız kalmak istiyebiliyor. bende yalnız kaldığım zaman genelde film dizi izlerim ya da sosyal medyada takılabilirim yani bana iyi gelen şeyleri yapmaya devam ediyorum
Cevap
12Cevap
Çoğunlukla keyif alıyorum ama can sıkıcı olduğu zamanlarda oluyo ve bazı hususlarda özellikle karşı cinsin eksikliği rahatsız edici olabiliyo.
Genelde keyif alırım ama hiç yalnız kalamıyorum.
Yalnızlık güzeldir ama dozunda güzeldir asosyal olmak ayrı yalnız olmak ayrı bir şeydir
Bazen keyıf aöa bazen
Bazen keyifli bazen kötü
Bazen yalnız kalmak insana çok iyi gelir..
Her şekil keyif alırım
Yalnızlık daha keyifli.
Yalnızken hiç bir şey hissetmiyorum genelde
Bazen yalnız da olmak iyidir bir yere kadar..
Her akşam oturup ağlıyorum 😂
Yalniz kalmaktan korkarim
Çoğunlukla keyif alırım ama her zaman da olmaz
duruma göre değişir
Severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?