Tabiki herseyim mukemmel olmalı ama gelipde su bana yazdi şu bana sunlari yapti bugun sunlayim yarin onlayim demem hicbir zaman diyen arkadaslarimdan da nefret ederim sen nesinki yani bunca lafi ediyosun çok boş bence
Şu bana yazdı şöyle böyle anlatıyorsun gibi bir şey söylemedim sadece mükemmeliyetçi olduğun için bu cevabı verdiğini söyledim gerilmeni gerektirecek bir durum yok 😀
Canım burclarin karakter ozelliklerine bakarsan eger basak burcu baskın daha çok yaylar gezmeyi seven ozgurlugune duskun kisitlanmayi sevmeyen kisilerdir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kapalı alanda kimse farketmez. Açık sahada arabamdan bilirler. Tüm çevremdeki en kotu araba bende.
Kimsenin ne yaptığiyla ne dediğiyle ilgilenmemem olabilir
Flörtöz olmamam galiba hahah
Asıl böyle diyen kadından korkacaksın çünkü her şeyde en iyisi olmak ister 😀
Tabiki herseyim mukemmel olmalı ama gelipde su bana yazdi şu bana sunlari yapti bugun sunlayim yarin onlayim demem hicbir zaman diyen arkadaslarimdan da nefret ederim sen nesinki yani bunca lafi ediyosun çok boş bence
Şu bana yazdı şöyle böyle anlatıyorsun gibi bir şey söylemedim sadece mükemmeliyetçi olduğun için bu cevabı verdiğini söyledim gerilmeni gerektirecek bir durum yok 😀
Ha okey e basak burcuyum mukemmeliyetci olmak sucmu
Tabiki de suç değil. Başak burçları mı mükemmelliyetçi oluyur ya yay burçları nasıl 😀
Canım burclarin karakter ozelliklerine bakarsan eger basak burcu baskın daha çok yaylar gezmeyi seven ozgurlugune duskun kisitlanmayi sevmeyen kisilerdir
Doğru tespit özgürlüğüme düşkünümdür gezip eğlenmeyi severim
E yani bi zahmet dogru olsun cevremdede cok varrr
Çevrende çok varsa şanslısın o zaman eğlenceli vakit geçiriyorsundur 😀
Çevremden cikarttigim için gerek yok eglenmeye
Ajgds😀 neden çıkarttın ki
Herkesle aynıyım, farklı olma çabasından yoruldum
Bilmiyorum
Bilemedim