Bknz ben ; İnsan sarrafı olmamdır. Çünkü iyi bir gözlemciyimdir ve ilk gördüğüm birisini çabuk çözerim ve iyi niyet çizgilerimden şaşmam.

Bknz ben ; İnsan sarrafı olmamdır. Çünkü iyi bir gözlemciyimdir ve ilk gördüğüm birisini çabuk çözerim ve iyi niyet çizgilerimden şaşmam.

Çok neşeli pozitif ve enerjisi yüksek muzip bir kişiliğe sahip olmam 🙋 girdiğim her bahçeye çiçek açtırırım 🌺 🥀🍀🌼🍁🌹baktığım gözlere ışık saçtırırım 😂
Ben hem herkes gibiyim hem hiç kimse gibi. Kendime has yanlarım var işte. Ama bence bizim topluma göre beni en ayıran şey ciddi mevzular dışında hiçbir şeyi kafama takmamam.
Samimiyet ve iyi niyet olabilir. Nadir bulunan özelliklerdeb😀
Doğruya doğru, yanlışa yanlış demem.
Cevap
17Cevap
Vicdanım, iş ahlakım, çalışkanlığım, entellektüelliğim, kararlılığım ve özgüvenim.
karakterim.
Hepimiz biriz aslında.. bir bütünün parçalarıyız birimiz diğerimizden üstün ya da ayrı değil.. bütüne hizmet ediyoruz sadece bazı ruhlar daha toy ve ham iken bazıları bir o kadar bilge…
Borçtan korkmamak diyebilirim. İsterse 10 milyon Borç olsun ama yeter ki birseyler olsun. Gözle görünür birseyler olursa daha iyi olur. Mesela bi arsa gibi ya da araba gibi göze gelsin
Öyle bir özelliğim yok. Çünkü ne desem aynı özellikte başka insanlar da var. Sıradan bir Allah'ın kuluyum işte
Onca yasanmisliga ragmen hala deli dolu çocuksu bir tarafım var ve paylasimciyim. Paylaştıkça hem dinleyip hem de anlayıp karşılıklı güzel etkilesimler ve iletişimler kuruyorum. Bu da beni değerli ve özel kılıyor.
Parmaz izim, hayata bakış açım ve gayem, sahip olduğum aile ve yaşadığım iç alem..
Sonra sağlığım, kişiliğim ve karakterim
Merhametliyim ama çevremde çok merhametli insana var. Bu özellik beni onalrdan ayırmaz.
Gözlem ve kısaca kanatsız meleklik diyebilirim vs
Herkesin en farkli gördüğü özelliklerin 1 kişide toplandigini düşün. 4×4lük😂
Espirili olmam ve genel kültür birikimimin olması
bkz: herbokolog
Çabuk vazgecmem. Sadık cesurum. Yalan söylemem.
Merhametli ve mantıklıyim. Boş insanları anlarım uzaklasiirm hemen
Ne kadar güzel umarım böyle kalırsınız. Benimki sabırlı olmak her ihtimalde pozitif kalmaktır
Karşımdaki kişiyi gerçekten değerli hissetmesi ve dinleyip çözüm bulmaya çalışırım ve neşeli oluşum
İşitsel hafızam iyi. Duyduklarımı unutmam ve bir şarkıyı duyunca hemen tanıyıp kimin söylediğini de bilirim.
Eğlenceli ve neşeli bir insan olmam..
Ayarı bozuk insanları altın yerine koymada farklıyım
mantıklı, gözlemci, sakin, soğuk kanlı biriyim, önemli konularda hep bana danışırlar
Herkes iyi yüzünü gösterir. Ben ise kötü yüzümü de gösteririm.
İnatçıyım ama iyi niyetliyim.
Seninle paylaşamam üzgünüm
Tamimiyle ben.
Manipülasyon yeteneğim
Her zaman iyi düşünmek olabilir.
Kendimi diğer insanlardan üstün görmemeye çalışmamdir
Cesur kararlar alabilmem
Haksızlığa gelemeyen
Bıkmadan usanmadan dinlerim
Kötülük yapamamam
Yanlış bişey görünce çekinmeden yüzlerine vuruyom
Bende sezgilerimle herşeyi çözerim