Örneğin ben kendi çevreme göre farklı bir bakış açısından baktığımı düşünüyorum bundan dolayıda onlarla zıtlaşmalarım oluyor 😏

Çok zeki olup kalben de salaklıkla karıştırılacak kadar saf olmam. Hahahaha gerçekten! İnsanlar hakkında veya konular hakkında hep iyi düşünürüm safça masumca düşünürüm. Çevremdekiler der ki kızım salak mısın bu böyle dediyse altında bir şey vardır falan. Ama benim de zeki olduğum su götürmez cayır cayır bir gerçek olduğu için salak olmadığım noter huzurunde tespitlidir yani hahaha... Salak değil safsın derler çok garip bir mix özelliğimdir zekilik saflık 😅🖤
Bir çok konudaki farklı bakış açım, farklı düşüncelerim ve asıl bu farklı bakış açımdan ve düşüncelerimden dolayı her şeyde kendimi arabulucu, ara yapıcı olarak bulmam , çünkü kendimden dolayı azınlığın benimsediği fikirlere sahip olduğumdan için insanların fikirlerine saygı duyarım, ön yargıyla yaklaşmam bu yüzdende 2 zıt grubu bir araya getirme, aralarında köprü görevi görme işi direkt bana düşüyor (kyk da çok yaşadım bu durumu aadasd)
Hislerim çok kuvvetlidir ve hızlı düşünüp kurgulama yetisi diyelim.
başkalarından ayıran özelliğim.. tc numaram.. bye
Cevap
70Cevap
Tamamıyla ben oluşum. Bir başkasına benzemeye çalışmamam beni diğer insanlardan ayıran en başta gelen özelliğimdir.
Her insan gibi farklıyım bende ama beni ayıran bir özelliğim yok.
Benim herşeyim eşsiz...
Herkesin kendince olduğu gibi
Beni herkesten ayıran en önemli şey, ayrıcı hiçbir özelliğim olmadığını kabul etmemdir. Narsistlik sadece acı getirir beyler. Ayaklarınız yere bassın biraz.
Valla bende öyle kova burcu olarak söylim herkes sağa giderse ben sola giderim herkesleşmeyi asla sevmem
Sanırım “dilencilere inanmam, haberlerde çıkar izlerim ama nerde görsem yine dayanamaz veririm” başka bir şey bulamadım niye bu geldi aklıma neyse
Kimsenin bilmediğini biliyor ve yapmadığını yapıyorum.. Bu yüzden aradan sıyrılıyorum.. Hani parmakla gösterilir cinsten
Ben de öyleyim birebir aynı düşünceleri savunduğum kimse yok herkes kendini bir çoğunluğa adapte etmiş
Bazen abarti boyutunda olsa da cidden çok net bir insanim. Ben a demek isterken b diyeyim de karsi taraf anlasin mantigini hic sevmem
Ben şöyleyim ben böyleyim demicam herkes gibiyim normal bir insanın sıradan ağlarım, sinrlenirm severim bir süper gücüm yok
Sorunda yazdığın gibi ben de hayatım boyunca çoğu şeye farklı bir açıdan baktım. Bazen de bir şeyi ilk yapan kişinin kendim olduğumu gördüm
Evet sürü psikolojisi bende de yoktur.
Toplum içinde aykırı görüşlerim oluyor.
Neyseki bu halimi kabullendiler artık 😀
olaylara çoğu zaman aşırı geniş bir perspektiften bakıyorum. toplumun ahlaki normlarını aşıyorum bazı zamanlar. bu sanırım
Hayata farklı açıdan bakmak, beni diğer insanlardan ayırıyor. Sanırım bugüne kadar mutlu olmamamın en temel nedeni de bu😒
Herkesin doğru kabul ettiğini yanlış olma ihtimalini de düşünmek ve bunu yargılamak güzel geliyor bana.
Yeşil gözlü olmam sksushs şaka tabiİnsanlara karşı hassas yaklaşmam
Bu kadwr çok negatif olmam , her şeye olumsuz bakmam kötü bakmam tü kaka demem 🙂🙂
Kendime bile zarar veren aşırı empati duygum ve aşırı duygusallık özelliğim var kurtulmak istiyorum.
Kendini bilen biriyim, iğrenç özelliklerim var ve bunları kabul ediyorum.
Başkaşarı genç ruhlu değil popüler kültüre uyum sağlıyorlar
herşeye gülmem geliyo ama tutabiliyorum baya ve aşırı soğuk kanlıyım her olaya karşı
Merhaba,
Sanırım Ketum, gizemli ve Marjinal olmam.
#Just
İnsan olmak.
Bugünler de malum insan kılığında kurtları çok görüyoruz.
Bilmem ayıran bir şey yok hepimiz aynıyız gen olarak farklı olsak da
Asla takıntı yapmamamdır. Bunu umursamaz davranış olarak görüyorlar ama.. Umrumda da değil açıkçası...
Bana kötülüğü dokunanlara bile iyi davranirim yardım ederim en nefret ettiğim kişilere bile ailelerinden bile goremicegi destek benden görürler
Herkes a yönünden bakıyorsa ben genel olarak alfabe yönünden bakarım. Bu farklı yapıyor sanırım.
Dürüstlük. Aslında biraz patavatsizlik oluyr ama bence dürüstlük dürüstlüktur.
Beni başkalarından ayıran huyum bence samimiyetim. Mesela istemediğim kimseyi aramam ya da istemediğim insana sarılmam yapmacık gülmem. Onun için insanlar bana güvenir
şu dunyada daha bana benzeyen insan bulamadım ya. bulur gibi oldum bulamamışım.
Ölmeyecek gibi yaşamamam , tek gerçeğin allah olduğunu bilmem ,
Dünyevi işlerle uğraşmayıp kula kulluk etmemem
Dusmanima bile iyi niyetlerde dua ederim dustuyse bile tekme atmam yardim ederim sonsuz adalet merhamet.
Beni diğerlerinden ayıran özelliğim kendimi çok iyi ifade edebiliyor olmam bence bir de kişiliğim
Merhametli oluşum, kendimden çok başkalarını düşünürken bazen kendime zarar vermem
Şarkı söylemekte Matematik ve Fizik derslerinde ve Futbolda yetenekli olmam sayılır mı
Herkes birbirinden farklı.
Ben hayata kendi tarafımdan bakarım tek
Başkalarına özenmemem, Kendim olmam..
survivor izlemiyorum mesela aklsjdsaj
Başkalarının ne özelliği varmış
Sadece gülünce güzelim
Çok konuşurum 5 dakikada bir konu bulurum dksmmdd
Aşırı derecede mal olmam olabilir.
Dünyalılar çok farklı her açıdan farklıyız😄
Hic bir ozelligim olmaması jcjdkcj
Söylediğim şeyin at gibi arkasındayım bu
Görebildiğindir yeğenim.