En sevdiğiniz ve nefret ettiğiniz insan tipleri nelerdir?
Cevabın nedir?
- Sürekli yalan söyleyen insanları hiç sevmem, birde bir huyum var çok sinirlenmedi isem kalp kırmam o yüzden adamın yalanlarına inanıyormuş gibi yaparım oda ben inanıyorum zannedip iyice sallamaya başlar, yok şöyle yedim, bunu yaptım filan. Sonra iyilik yaparsın adam nankör çıkar ve insanı iyilik yapmaktan soğutur. Birde iyi niyeti suistimal edenler var, mesela yaşım 24 ama bir arkadaşın yaşı 35 beni aramıştı bir işim var diye konuşurken yemek ısmarladım, sonra yine buluştuk tekrar ısmarladım ardından ikide bir aramaya başladı, bir miktar borç istedi verdim ve geri ödedi ardından çok daha yüksek bir miktarda borç istiyor ve tabi ki ben bunları çok gördüm ilk başta o güveni sağlayıp sonra aklı sıra daha fazla para alacak :) İkide bir arar en sonunda telefonu değiştireceğim :)
- Sevdiğim insan tipiyse benden bir beklentisi olmayacak, mesela bir yerde ben hesap öderim, öbür yerde o hesap öder, karşılıklı bir samimiyet ve dürüstlük. Benden bir şeyler istemeyecek, şunu tanıyor musun, şu kadar ver, sonra bir ton yalan söyleyerek olduğunun çok daha farklı şeklini anlatan insanlar. Kendisini övüp ardından 3 kuruşluk insanlara bile yalakalık yapanlar, benimle alakası olmasa bile birisinin yüzüne gülüp arkasından atıp tutanlar. Bir kişiyi hiç tanımadan %100 kesin tanı koyanlar. Konuşulan konu ile hiçbir bilgisi olmasa bile bunu neden böyle yaptın, böyle olması lazımdı diye o konuda master yapmış gibi konuşanlar, ara bozmaktan hoşnut olanlar, evlenip eşine zulmedenler (bizimkilerde ayrıdır ve babam olacak adamı hiç sevmem gerçekten çok değişik şeyler yaşattı :) tabi şu an gülüp geçiyorum Allah'a şükür). Birde güler yüzlüyüm o yüzden bundan yararlanmak ister ve en sonunda içimdeki farklı kişi çıkıp ağzına gözüne yapıştırıp kan içinde yere serinde polis abisine koşup şikayet edenleri hiç sevmem.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılEn sevdiğim, saygılı güvenilir dürüst asla doğruluğundan taviz vermeyen düşünceli iyi niyetli yaşamayı eğşenmeli seven maceraperest tipler. Sevmediğim ise insanın dış görünüşüne göre davranıp maddi şeylere değer veren yapmacık dışı başka içi başka olan kişiler.
01 Yorumla
Sulu şakalar abartılı duygu gösterileri en nefret ettiğim şeyler ama buna karşın çok tepkisiz meteor çarpsa mal mal bakan noluyo be diyemeyen tiplerdende miğdem bulanıyor. Oturur uzun uzun bişeler anlatırsın açıklarsın izah edersin detaylı detaylı ayrıntılı ayrıntılıkiiii anlasında bir fikir belirtsin diye ama adam öküz gibi dinler öyle xd xd en sevmediğim insan tipidir işte... EN SEVDİĞİM insan tipide böle dobra dobra konuşan azda olsa her konu hakkında bir fikir üretebilen duygularını düşüncelerini düzgün bir şekilde anlatabilen dürüst çıkarsız içten pazarlıksız insanlardır :)
20 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim insan tipi esra erol a nerden düşmüş anlam veremediğim psikolog yeşim hanım. Erkek olsam öyle bir kadın isterdim.
En sevmediğim insan ise bahsettiğim programdaki herkes, gerzekler clup.
Neden mi izliyorum, anne baskısı ama az kaldı. Freedom is coming :))03 Yorumla- +1 yıl
Bir görüş ile mi karar verdin buna. Uuu çok iyi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
197
Cevap
108Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli giyim konusunda başkalarını taklit edenler. Arkadaş herkeste mi sarı bot, sarı pantolon, halatlı ayakkabı, kot ceket, pantolon kombini, geyikli ceket, don, çapa bilekliği, kalın çerçeveli gözlük olur. Bu daha çoğaltılabilir. Ayrıca şunu belirteyim bu insanlardan nefret etmiyorum, sadece amaçlarını anlamıyorum. Tamam güzel oluyor da niye imitasyon gibi ortaklılar da geziyorsun. Yalnız nefret ettiğin kim dersen, fosforlu kıyafetler giyip belediye işçisi gibi gezen, altına eşofman ve kısa çorap giyip, ayak bileği gözüken, şapkayı başına takmayıp sadece konduran yaratıklardan acayip nefret ediyorum. Görüldüğü yerde imha edilmeliler.
00 YorumlaEn sevdiğim demeyim de, iyi insanlara bayılıyorum. Hani herkesin önyargıyla, hakaretle yaklaştığı şeye birisi çıkıp bütün iyi niyetiyle açıklama yapıp sadece fikrini söylüyor. Onca siyah içinde kar tanesi gibi görünüyorlar gözümde.
Hoşlanmadığım insansa her halta gülen, ciddiyetsiz, laubali, kendini tanımayan, saygınlık kazanmak umrunda olmayan insanlar... Her zaman benden uzak kalmak durumundalar.01 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim insan tipi:konuşmasını bilen, yerine göre davranan, hoşgörülü olan ve sıcak kanlı olan insan
En sevmediğim insan tipi ise lakayıt, gamsız, vurdum duymaz, yüzüne tükürsen "Yarabbi şükür." diyen, hiçbir şeyden haberi olmayan ve bilmeyen ama buna rağmen çenesi durmayan, çok bilmişlik taslayan, laçka işlerle uğraşan, çok gülen ve çok konuşan tip...02 Yorumla- +1 yıl
Her özellikte yok tabiki, insan kusurludur :). Ama dediğim özelliklerde insanlar var. Mesela öyle bir dostum var, çok şükür :)..
+1 yılinsan olduğunu unutanlar var, karşıdakinin kırılabileceğini hiç bilmeyen düşüncesizce hareket eden, kendini ulaşılmaz gören ve ben merkezci olan, sürekli hava atmaya veyahut dikkat çekmeye , birşey anlatıldığında başından savan hareketler yapan insanlar genelde itici buluyorum
karşıdakine insan gibi muamele yapılsa yeter ek bir özelliğe gerek yok02 Yorumla- +1 yıl
:)^^
+1 yılnarsist dediğimiz erkek\kız tiplerinden haz etmem. kendini beğenmiş bencil ve kendi mutluluğu için başka mutlulukları söndürmekten zerre üzgün olmayan insanları sevmem.
sevdiğim insan tipi ise sadakatli ve bağlanan, benimleyken susmayan , konuşan, benimle her şeyi konuşacak kişidir...10 Yorumla
+1 yılbencil insanlardan gerçekten nefret ederim. ve popülerlik peşinde olan insanlardanda nefret ederim bu iki insanın çevresindeki insanlara mutlaka zarar verecek davranışlarda bulunur. ve bence bu iki tipten arkadaş olunmaz.. samimi insanları çok severim ve fedakar olanları. zaten arkadaşlık ilişkilerinin temelini bu ikisi oluşturur. samimi ve fedakar:)
10 YorumlaDEĞİŞKEN İNSANLAR !!!
bir gün başka diğer gün başka olan dengesizler !!
Bu insanlar bir gün çok iyiyken diğer gün kötüdür. Ne istediklerini asla bilmezler ve kafanızı allak bullak ederler!
Siz hep kendinizi suçlarsınız ben mi bişey yaptım acaba söylememem gerekn bişey mi söyledim diye?
Tek kelime ile nefret ediyorum Allah belasını versin böylelerinin00 YorumlaArkadan konuşan,
Yapamayacağı iş için yaparım diyen ve bunun ardına ekibini de sürükleyen, (kısaca yalaka)
Ahlaksızlığı normal gören,
Hayvanlara kötü davranan
Daha buraya ekleyecek çok madde bulurum kısaca tanıştığım ilk 5 dakika içinde bana kendini sevdirmeyen herkes diyeyim..
Sevdiğim insan tabirine gelince..
Sözlük değil gerçek anlamda insan olan herkes!00 YorumlaHayatımda tanıdığım en delikanlı insanlar mütevazi, asosyal insanlardı. En nefret ettiklerim ise o mekan senin bu mekan benim gezen aşırı egolu kendilerini bir b*k sanan, bir s*ke yaramadığı halde kendine aşırı güveni olan, karşısındakini her zaman ezmeye çalışan insanlar
00 YorumlaEn nefret ettiğim tipler her kamera gördüğünde kendini playboy zannedip kasıntı kasıntı poz veren tipler ıyyyy düşünmek istemiyorum. s ve tabi birde çok sevdiğimiz bir arkadaşımıza makyajın veya saç rengin vb kotu olmuş değiştir dediğimizde kendisini kıskandığımızı duşunup ortalıkta palyaço gibi gezmeye devam etmesi o nasıl bir öz güven çözemiyorum.
01 YorumlaBurada ki insan üstü varlıklardan, kendini başka biri gibi tanıtan sahtekarlardan.. Her defasın da aynı yüzsüzlüğü yapıpta hiç bir şey olmamış gibi davranan karaktersiz insanlardan. Egosu tavan yapan ve sürekli kendinin poh pohlanmasını isteyen yalancı tiplerden acayip gıcık alıyorum. Tamam kimse mükemmel değil ama; kişilik farklı bir olay. Bile, bile de kendini ağırdan satmanın anlamı ne? Çözemedim, çözmeye de niyetim yok...
00 Yorumla
+1 yılAptal olduğu halde aptallığını kabul etmeyen, insanlara önyargılı yaklaşan, herkesi küçümseyen, nefret eden,2 yüzlü insanları sevmem
Sevdiğim insan tipleri de:İçi dışı bir olacak. Nefret ediyorsa yüzüme söyleyecek, duygusal olacak, merhametli olacak, zeki ve esprili kişileri de severim birde hayvansever var onları hiçbir şeye değişmem :)00 Yorumla
+1 yılKezban tipler. Kezbandan kastım kendini bir halt sanan, kendini göstermeye çalışan tiplerdir. Daha dün kafede ödeme yapacagız nişanlımla kızın biri de ödeme için kasada arkada müzik çalıyor kız yerinde duramıyor nefret ederim böyle mallardan. Bunları görünce kız olmaktan utanıyorum. Birde erkek gibi olan kızları da hiç sevmem. en sevdiğim insan tipide hanımefendi beyfendi olan kişiler.
00 Yorumlasürekli yaptıgı şeylerle kendini övmesi yani egosu baya bir yüksek mertebede olan sonra yavaş hareket eden insanlardan yolda yürürken yavaş yürümesi mesele ha birde yolda yürürken sigara içen insanlardan:) en sevdigim insan tipide bana güzel yemekler yapan insan tipidir vallaa:)
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı dinci insanları ve ağır faşistleri sevmem, sevdiğim tipler sakin, ağır başlı, frekanslarımın uyduğu insanlar...
00 Yorumla Nefret ettiğim: Ne istediğini bilmeyen, yavşak, orda burada karşı cinsine yavşayan, cool görünmeye çalışan, olduğundan farklı görünmeye çalışan, havalı takılan, çıkarcı.
Sevdiğim: Dürüst, samimi, cana yakın, ne istediğini bilen, ona buna yavşamayan, dostlarıyla samimiyet çizgisini bilen.00 YorumlaSıcakkanlı ve ağırbaşlı az konusan ama cok konusmus etkisi yaratanları severiiiuM '
G... bası ayrı oynayan cok konusan bos konusan havalı olan değilde havalı olduğunu sananlardan nefret ederiim31 Yorumla
+1 yılTarz olarak ;
Yobazlari sevmem
Yeniliklere acik tipleri severim.
Memleket olarak ;
alevi'leri sevmem,
kurtleri sevmem,
karadenizlileri severim.
trakyalilari severim.
angaralilari severim.
egeliyim 'egelileri severim'03 Yorumla- +1 yıl
kurt'te yok memleket olarak, lakin alevilerin cogunlukta yasadigi kurtlerinde cogunlukta yasadigi iller var bilirsin lafi carptirma demek istedigimi anlamiyacak bir kapasite var ise cevap verme.
- +1 yıl
haklısın kanka @metehanaydin
en sevdiğim insanlar; samimi, değer veren, dürüst ve sakin
en nefret ettiğim; egoist, alaycı, satıcı, kendini bir b*k sanan, artist serseri piçler (kızlar da dahil)
yalnız kızlar en sevmediği tip egoist çok konuşan yazmış ama nedense ben kızları hep onların yanında görüyorum00 Yorumla
+1 yılHava atıcam diye yanındakini ezenlerden, laf olsun diye gereksiz konuşanlardan, iki insanın arasını bozan ve ben bişey yapmadım diye zırvalayanlardan nefret ederim.
Sempatik, samimi, mimikleri güzel olan, kişisel bakımına önem veren ve sohbeti iyi insanları severim.00 YorumlaNefret ettigim: mutluluk ve guleryuz dusmani ortam sikiciler. Baskalarinin uzuntusuyle beslenen kan emiciler. Kendisi gulmek icin baskasini aglatan yavsaklar. Allah BELANIZI VERSIN!
SEVDIGIM TIPLER:Samimi pozitif insanlar. Bir bakisiyla kederi gami silip supururler ya. Tertemizdir kalpleri. Canim benim yaa ♡♡♡♡♡♡♡♡♡00 Yorumla
+1 yılinatçı, burnu havada, herşeyin en iyisini ben bilirim diyen tiplerden nefret ederim. yapmacıklıkla ucundan kıyısından alakaı olmayan herşeye rağmen kendi olabilen samimi insanlarda en sevdiğim insan tipleridir.
00 Yorumlaİletişimde karşısındakinin sorunlarını takıntı olarak niteleyen, yok sayan aklıevveller. Bu tipler, probleminiz gerçek bir sıkıntıyken 'abi bu kadar takma hasta olursun bak cidden' diye aklınca öğüt veren iletişim cahili insanlardır.
00 Yorumlaevli erkegin karisinin yaninda su kiz bana bakti yok manitayla bulusum konusmasi karisininda böyleseye gülmesi. her sakada gercek payi vardir hata akrabamiz bile karisinin yaninda bana dedi keske sen beni alsaydin kadinda ses etmedi
01 Yorumla- +1 yıl
He yavrum he
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. "kendi ahlakını düşmanından dinle. dostunun gözünde her yaptığın iyidir".. sorsan kimse kötüleri sevmiyor ama bu kötüler nereden zuhur ediyor lan? neyse soruya gelecek olursak saygılı herkesi severim. ne düşündüğü, nasıl yaşadığı umrumda değil.
00 YorumlaSevmediğim insan tipi: Yavşak, kibirli, boş konuşan, görgüsüz ve yapmacık.
Sevdiğim insan tipi: Doğal, anlayışlı, düşünceli, kibar, zeki, birazda fırlama. DD06 YorumlaEn sevdiğim insan tipi= Karsisindakinin düşüncelerini anlicak ve saygi gösterecek
En nefret ettiğim insan tipi= Nerde nasıl davranacagini bilmeden karşısındaki kişiye zarar veren kişi10 YorumlaBencil insanlardan nefret ederim; tahammülsüz ve kendi çıkarını düşünen.
En sevdiğim ise anında çözüm bulabilen pratik zekalı ahtapot gibi insanlara bayılırım10 Yorumla
+1 yılKendilerini bişey zannedenler. Maksat gösteriş olsun diye, kendini en iyi göstermeye çalışan, bilgiliymiş gibi gösteren kişiler. Arkadan konuşanlar, güven vermeyenler , dalga geçerek konuşanlar - dalga geçtiklerini zannedenler
00 Yorumlaen sevdiğim tip çok yakışıklı olduğu halde götü tavan yapmayan ve insan gibi davranan, en sevmediğim tip kendini çok yukarılarda gören ve kavgalarda çirkefleşen insan
01 YorumlaEgoist, herkesi bir tutan, kendini yüksekte gören, kendi bildiğinden başkasını doğru kabul etmeyen, hep kendisinin düşünülmesini bekleyen, bencil, alkolik, kumarbaz insanlardan nefret ederim.
Bunların dışındaki herkesi severim.00 Yorumla
+1 yılKendini birsey sanan guzel sanan , popi olmak icin biryerlerini yirtan , yüzsüz , yalancı , baskasina onem vermeden hep kendini dusunen insanlardan nefret ederim. Durust , samimi icten , vicdanlı, güler yuzlu insanlar en sevdiklerim :)
00 Yorumlaen sevdiğim insan tipi sessiz sakin tipler en nefret ettiğimde insanlar arasında böyle aykırı aşırı davranışlar sergileyip kendini gösterme çabalarında olan ergen manyaklar
00 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim insan tipi açık sözlü olan iki yüzlü olmayan dediğim dedik insanlardır en sevmediğim ise yalaka olan işine geldiğine göre konuşan özenti insanlar
01 Yorumla- +1 yıl
dürüst insandan asla zarar gelmez katılıyorum
en sevdiğim insan tipi, samimi olan, hep gülen, içi dışı bir olan. en sevmediğim, iki yüzlü (hep bana rastlıyorlar) gıcık, egoist, kendini bişiy zanneden vs...
00 Yorumla
+1 yılDaha doğru dürüst selam vermez. Arada görünce canım diye konuşanlar sanki. Samimiymiş gibi buna gıcık olurum. Bide yüzüne gülüp arkasından bana o kişinin dedikodusunu yapan kız lara gıcık olururm
01 Yorumla- +1 yıl
Bide Güzel olmayıp kendini çok güzel sananlar uyuz eder
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yıl-göründüğü gibi olmayan ve olduğu gibi olmayan
-kusurları sürekli yüze vuran
-dengesiz insanlar
-vefasız ve nankör insanlar
-sevgide fedakarlık yolunu bulmayanlar00 Yorumla Merhametli olan insan, cana yakan samimi insan, komik insanları severim.
Ukala insandan , boş konuşan insandan, kendini bilmezlerden ve saygısız insanlardan nefret ederim.00 Yorumlaİçi dışı bir, samimi, sıcakkanlı insanları severim. Bir dediği bir dediğini tutmayan, patavatsızca konuşan, kibirli insanları hiç sevmiyorum sevemiyorum.
00 YorumlaYa mesela sen bir eşya almışsın bir konu hakkında birşey düşümüşsündür hemen ardından bende biliyorum bir kere diye bilmiş bilmiş konuşanları sevmiyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılEn sevdigim insan tipi samimi esprili kendini bilen. en nefret ettigim ise hep ben biliyorum diyen ukala her firsatta yediginin ictiginin aldiginin vs ovgusunu yapan kibirli egolu insanlar...
01 Yorumla böyle ayıp şeyleri normal bişey gibi anlatanlara sinir oluyorum bide mıy mıyy konuşan kızlar varya hani bu ş harfi yerine s der filn nefret ederim ıyyyy
02 Yorumla- +1 yıl
😂😂
En sevdiğim insan tipi dürüst anlayışlı, Duyarlı sadık, içten ve sıcak kanlı. Sevmediğim insan tipi da sahte samimiyetle yaklaşan, kibirli, havalı ve kendini herkesten üstün gören sevimsiz insanlar...
00 Yorumla
+1 yılen sevdiğim eğlenceli sıcakkanlı ve yapmacıklık hissetmeyeceğim insanlar.
en nefret ettiğim yalaka, soğuk nevale, ukala egosu tavan tipler.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSon of a bitch , Bastard , Pimp gibi kolpa yavşak kişilerden oldum olası nefret ederim , sonra Ağzında yemek olup fısıldaya fosuldaya ayak üstü zıkkımlananlardan içine s*çtığım ağzını sapurdatmaları osurmaları v. b.
01 YorumlaEn Sevdiğim : rol yapma Gereği duymayan insan
En nefret ettiğim : başkaları gibi davranan Özenti insan01 YorumlaEn sevmediğim insan türü paraya karşı zaafo olanalrdır. her yöne herkeze satılabilirler.
en sevdiğim insan tipi ise tek bir doğrusu olan ve o doğrusundan hiçbir şekilde dönmeyen insanlardır.
bende bunlardanım.00 Yorumla
+1 yılSürekli kendinden bahseden insanlari sevmiyorum ve boş bakan insan ve boş konuşan insan ve ortama sevimli görünmek için birini sürekli aşağılayan insan. Tiksiniyorum bu saydiklarimdan.
:)02 YorumlaAçık sözlü insanları severim,, empati yapabilen,, nerde ne konuşacağını bilen insanları severim.
Aşırı asabi,, iki yüzlü,, sürekli kendini öven insanlardan nefret ederim.01 Yorumlaönüne gelene yavşayan tiplerden nefret ediyorum. kız erkek fark etmez. sevdiğim kısmını hiç düşünmedim.
10 YorumlaDogrucu ve cesaretli insanlara daima saygım vardır severim..
İnkarci ve düsüncelere saygı duymayan insanlar ise sevmediklerim arasında..00 Yorumla
+1 yılkaba ve zorba. Ayrıca pis kokan. Çok bilmiş davranan. Kendisini zeki sanıp, i nsanları kullanmaya çalışan.
04 Yorumla- +1 yıl
@wolcano öyle olsan kesinlikle konuşuyor olmazdık ki :D
- +1 yıl
O zaman öyle yapabilirm, hayır kesin yaparım, ya o zaman biz bence yan yana gelmesek mi napsak :D
Aa biliyor musun senin izmire geleceğin tarihlerde ben şehir dışında olcam. tuhh
Eğlenceli, nazik, saygılı insanları severim.
Çok sessiz insanlardan korkarım gerçekçi olmayan hayal dünyasında yasayan insanlardan uzak dururum.02 Yorumlaen sevdiğim insan tipi aynı kulaklığı paylaşabileceğim dir en grey dinleyenler en nefret ettiğimse aptal amerikan özentileri
00 Yorumla
+1 yılKendimi çok sever.. tüm insanlardan nefret ederim, yok l*n ters oldu galiba, ya böyle bişeydi iste ya.. anladın sen onu ;)
00 YorumlaTirip atan erkek sozunu tutmayan palavra atan civik olani sevmem hafif agir abi sert tavirli ama aslinda merhametli ve duygusal erkek severim
00 Yorumla
+1 yılyazı sonlarına göz kırpan gülücük koyanlar
ayyaşlar
yalancılar
modern görünmek için, kaza bakıp bir tarafını yırtanlar00 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim insan tipi komik olanlar herhalde.:d En nefret ettiğim insan tipi de işi düşünce arayıp, soranlar.:d
00 Yorumla
+1 yılen sevdigim insan kendi kafasina göre yasayan tip, en sevmedigim insan o ne dedi bu ne dedi diye özenti bir hayat yasayan
00 Yorumla
+1 yılen sevmediğim sinsi insanlar, kendini beğenmiş, popi olmaya çalışan kızlar, paraya tapan tipler, muhabbet esnasında paradan puldan bahseden karaktersizler.
en sevdiğim ise doğal insanlar.00 Yorumla- Devamını Gör (245)
Devamını Gör(290)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası