• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

En sevdiğiniz ve nefret ettiğiniz insan tipleri hangisi?

Eleroza
Eleroza Takip Et
Yoda Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
En sevdiğiniz ve nefret ettiğiniz insan tipleri nelerdir?
En sevdiğiniz ve nefret ettiğiniz insan tipleri hangisi?
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• LuaExpert
    LuaExpert Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 71%
    +1 yıl

- Sürekli yalan söyleyen insanları hiç sevmem, birde bir huyum var çok sinirlenmedi isem kalp kırmam o yüzden adamın yalanlarına inanıyormuş gibi yaparım oda ben inanıyorum zannedip iyice sallamaya başlar, yok şöyle yedim, bunu yaptım filan. Sonra iyilik yaparsın adam nankör çıkar ve insanı iyilik yapmaktan soğutur. Birde iyi niyeti suistimal edenler var, mesela yaşım 24 ama bir arkadaşın yaşı 35 beni aramıştı bir işim var diye konuşurken yemek ısmarladım, sonra yine buluştuk tekrar ısmarladım ardından ikide bir aramaya başladı, bir miktar borç istedi verdim ve geri ödedi ardından çok daha yüksek bir miktarda borç istiyor ve tabi ki ben bunları çok gördüm ilk başta o güveni sağlayıp sonra aklı sıra daha fazla para alacak :) İkide bir arar en sonunda telefonu değiştireceğim :)
    - Sevdiğim insan tipiyse benden bir beklentisi olmayacak, mesela bir yerde ben hesap öderim, öbür yerde o hesap öder, karşılıklı bir samimiyet ve dürüstlük. Benden bir şeyler istemeyecek, şunu tanıyor musun, şu kadar ver, sonra bir ton yalan söyleyerek olduğunun çok daha farklı şeklini anlatan insanlar. Kendisini övüp ardından 3 kuruşluk insanlara bile yalakalık yapanlar, benimle alakası olmasa bile birisinin yüzüne gülüp arkasından atıp tutanlar. Bir kişiyi hiç tanımadan %100 kesin tanı koyanlar. Konuşulan konu ile hiçbir bilgisi olmasa bile bunu neden böyle yaptın, böyle olması lazımdı diye o konuda master yapmış gibi konuşanlar, ara bozmaktan hoşnut olanlar, evlenip eşine zulmedenler (bizimkilerde ayrıdır ve babam olacak adamı hiç sevmem gerçekten çok değişik şeyler yaşattı :) tabi şu an gülüp geçiyorum Allah'a şükür). Birde güler yüzlüyüm o yüzden bundan yararlanmak ister ve en sonunda içimdeki farklı kişi çıkıp ağzına gözüne yapıştırıp kan içinde yere serinde polis abisine koşup şikayet edenleri hiç sevmem.

3
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• MelihveliTaylan
    MelihveliTaylan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 54%
    +1 yıl

En sevdiğim, saygılı güvenilir dürüst asla doğruluğundan taviz vermeyen düşünceli iyi niyetli yaşamayı eğşenmeli seven maceraperest tipler. Sevmediğim ise insanın dış görünüşüne göre davranıp maddi şeylere değer veren yapmacık dışı başka içi başka olan kişiler.

0
    1 Yorumla
    • Eleroza
      Eleroza
      +1 yıl

aynn

Yorumla
  • boastiful
    boastiful Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32 , eic 83%
    +1 yıl

Sulu şakalar abartılı duygu gösterileri en nefret ettiğim şeyler ama buna karşın çok tepkisiz meteor çarpsa mal mal bakan noluyo be diyemeyen tiplerdende miğdem bulanıyor. Oturur uzun uzun bişeler anlatırsın açıklarsın izah edersin detaylı detaylı ayrıntılı ayrıntılıkiiii anlasında bir fikir belirtsin diye ama adam öküz gibi dinler öyle xd xd en sevmediğim insan tipidir işte... EN SEVDİĞİM insan tipide böle dobra dobra konuşan azda olsa her konu hakkında bir fikir üretebilen duygularını düşüncelerini düzgün bir şekilde anlatabilen dürüst çıkarsız içten pazarlıksız insanlardır :)

2
    0 Yorumla
  • mentalist1
    mentalist1 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 34%
    +1 yıl

En sevdiğim insan tipi esra erol a nerden düşmüş anlam veremediğim psikolog yeşim hanım. Erkek olsam öyle bir kadın isterdim.

En sevmediğim insan ise bahsettiğim programdaki herkes, gerzekler clup.

Neden mi izliyorum, anne baskısı ama az kaldı. Freedom is coming :))

0
    3 Yorumla
    • Eleroza
      Eleroza
      +1 yıl

sen kafayı o programla bozmuşun :asdf

Yorumla
    • mentalist1
      mentalist1
      +1 yıl

Bir görüş ile mi karar verdin buna. Uuu çok iyi

Yorumla
    • Eleroza
      Eleroza
      +1 yıl

şakayı bile kaldıramıyor musun? Tuhafff

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

197

Cevap

108

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sürekli giyim konusunda başkalarını taklit edenler. Arkadaş herkeste mi sarı bot, sarı pantolon, halatlı ayakkabı, kot ceket, pantolon kombini, geyikli ceket, don, çapa bilekliği, kalın çerçeveli gözlük olur. Bu daha çoğaltılabilir. Ayrıca şunu belirteyim bu insanlardan nefret etmiyorum, sadece amaçlarını anlamıyorum. Tamam güzel oluyor da niye imitasyon gibi ortaklılar da geziyorsun. Yalnız nefret ettiğin kim dersen, fosforlu kıyafetler giyip belediye işçisi gibi gezen, altına eşofman ve kısa çorap giyip, ayak bileği gözüken, şapkayı başına takmayıp sadece konduran yaratıklardan acayip nefret ediyorum. Görüldüğü yerde imha edilmeliler.

0
    0 Yorumla
  • Scheat
    Scheat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 54%
    +1 yıl

En sevdiğim demeyim de, iyi insanlara bayılıyorum. Hani herkesin önyargıyla, hakaretle yaklaştığı şeye birisi çıkıp bütün iyi niyetiyle açıklama yapıp sadece fikrini söylüyor. Onca siyah içinde kar tanesi gibi görünüyorlar gözümde.

Hoşlanmadığım insansa her halta gülen, ciddiyetsiz, laubali, kendini tanımayan, saygınlık kazanmak umrunda olmayan insanlar... Her zaman benden uzak kalmak durumundalar.

0
    1 Yorumla
    • Eleroza
      Eleroza
      +1 yıl

hmmmm

Yorumla
  • Themanofthinkings
    Themanofthinkings Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 57%
    +1 yıl

En sevdiğim insan tipi:konuşmasını bilen, yerine göre davranan, hoşgörülü olan ve sıcak kanlı olan insan
    En sevmediğim insan tipi ise lakayıt, gamsız, vurdum duymaz, yüzüne tükürsen "Yarabbi şükür." diyen, hiçbir şeyden haberi olmayan ve bilmeyen ama buna rağmen çenesi durmayan, çok bilmişlik taslayan, laçka işlerle uğraşan, çok gülen ve çok konuşan tip...

0
    2 Yorumla
    • Eleroza
      Eleroza
      +1 yıl

bütün özelliklerin olduğu insan varmıdır ki:)

Yorumla
    • Themanofthinkings
      Themanofthinkings
      +1 yıl

Her özellikte yok tabiki, insan kusurludur :). Ama dediğim özelliklerde insanlar var. Mesela öyle bir dostum var, çok şükür :)..

Yorumla
  • morejderha_
    morejderha_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

insan olduğunu unutanlar var, karşıdakinin kırılabileceğini hiç bilmeyen düşüncesizce hareket eden, kendini ulaşılmaz gören ve ben merkezci olan, sürekli hava atmaya veyahut dikkat çekmeye , birşey anlatıldığında başından savan hareketler yapan insanlar genelde itici buluyorum
    karşıdakine insan gibi muamele yapılsa yeter ek bir özelliğe gerek yok

0
    2 Yorumla
    • Eleroza
      Eleroza
      +1 yıl

katılıyorum sana

Yorumla
    • morejderha_
      morejderha_
      +1 yıl

:)^^

Yorumla
  • lokumunannesi
    lokumunannesi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 52%
    +1 yıl

narsist dediğimiz erkek\kız tiplerinden haz etmem. kendini beğenmiş bencil ve kendi mutluluğu için başka mutlulukları söndürmekten zerre üzgün olmayan insanları sevmem.

sevdiğim insan tipi ise sadakatli ve bağlanan, benimleyken susmayan , konuşan, benimle her şeyi konuşacak kişidir...

1
    0 Yorumla
  • halimizdumanolmuş
    halimizdumanolmuş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 66%
    +1 yıl

bencil insanlardan gerçekten nefret ederim. ve popülerlik peşinde olan insanlardanda nefret ederim bu iki insanın çevresindeki insanlara mutlaka zarar verecek davranışlarda bulunur. ve bence bu iki tipten arkadaş olunmaz.. samimi insanları çok severim ve fedakar olanları. zaten arkadaşlık ilişkilerinin temelini bu ikisi oluşturur. samimi ve fedakar:)

1
    0 Yorumla
  • selind
    selind Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 36%
    +1 yıl

DEĞİŞKEN İNSANLAR !!!
    bir gün başka diğer gün başka olan dengesizler !!
    Bu insanlar bir gün çok iyiyken diğer gün kötüdür. Ne istediklerini asla bilmezler ve kafanızı allak bullak ederler!
    Siz hep kendinizi suçlarsınız ben mi bişey yaptım acaba söylememem gerekn bişey mi söyledim diye?
    Tek kelime ile nefret ediyorum Allah belasını versin böylelerinin

0
    0 Yorumla
  • Wolcano
    Wolcano Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 52%
    +1 yıl

Arkadan konuşan,
    Yapamayacağı iş için yaparım diyen ve bunun ardına ekibini de sürükleyen, (kısaca yalaka)
    Ahlaksızlığı normal gören,
    Hayvanlara kötü davranan
    Daha buraya ekleyecek çok madde bulurum kısaca tanıştığım ilk 5 dakika içinde bana kendini sevdirmeyen herkes diyeyim..

Sevdiğim insan tabirine gelince..

Sözlük değil gerçek anlamda insan olan herkes!

0
    0 Yorumla
  • ufuk19
    ufuk19 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 43%
    +1 yıl

Hayatımda tanıdığım en delikanlı insanlar mütevazi, asosyal insanlardı. En nefret ettiklerim ise o mekan senin bu mekan benim gezen aşırı egolu kendilerini bir b*k sanan, bir s*ke yaramadığı halde kendine aşırı güveni olan, karşısındakini her zaman ezmeye çalışan insanlar

0
    0 Yorumla
  • mikayumi
    mikayumi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 51%
    +1 yıl

En nefret ettiğim tipler her kamera gördüğünde kendini playboy zannedip kasıntı kasıntı poz veren tipler ıyyyy düşünmek istemiyorum. s ve tabi birde çok sevdiğimiz bir arkadaşımıza makyajın veya saç rengin vb kotu olmuş değiştir dediğimizde kendisini kıskandığımızı duşunup ortalıkta palyaço gibi gezmeye devam etmesi o nasıl bir öz güven çözemiyorum.

0
    1 Yorumla
    • mikayumi
      mikayumi
      +1 yıl

Ve en çook korkak insanlardan nefret edirim tahammül edemem her insanın içinde biraz cesaret olmalı neyse çok yazdım:p

Yorumla
  • Apsinte
    Apsinte Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 79%
    +1 yıl

Burada ki insan üstü varlıklardan, kendini başka biri gibi tanıtan sahtekarlardan.. Her defasın da aynı yüzsüzlüğü yapıpta hiç bir şey olmamış gibi davranan karaktersiz insanlardan. Egosu tavan yapan ve sürekli kendinin poh pohlanmasını isteyen yalancı tiplerden acayip gıcık alıyorum. Tamam kimse mükemmel değil ama; kişilik farklı bir olay. Bile, bile de kendini ağırdan satmanın anlamı ne? Çözemedim, çözmeye de niyetim yok...

0
    0 Yorumla
  • RedPrencies1
    RedPrencies1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

Aptal olduğu halde aptallığını kabul etmeyen, insanlara önyargılı yaklaşan, herkesi küçümseyen, nefret eden,2 yüzlü insanları sevmem
    Sevdiğim insan tipleri de:İçi dışı bir olacak. Nefret ediyorsa yüzüme söyleyecek, duygusal olacak, merhametli olacak, zeki ve esprili kişileri de severim birde hayvansever var onları hiçbir şeye değişmem :)

0
    0 Yorumla
  • mrmrssmith
    mrmrssmith Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Kezban tipler. Kezbandan kastım kendini bir halt sanan, kendini göstermeye çalışan tiplerdir. Daha dün kafede ödeme yapacagız nişanlımla kızın biri de ödeme için kasada arkada müzik çalıyor kız yerinde duramıyor nefret ederim böyle mallardan. Bunları görünce kız olmaktan utanıyorum. Birde erkek gibi olan kızları da hiç sevmem. en sevdiğim insan tipide hanımefendi beyfendi olan kişiler.

0
    0 Yorumla
  • epica46
    epica46 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

sürekli yaptıgı şeylerle kendini övmesi yani egosu baya bir yüksek mertebede olan sonra yavaş hareket eden insanlardan yolda yürürken yavaş yürümesi mesele ha birde yolda yürürken sigara içen insanlardan:) en sevdigim insan tipide bana güzel yemekler yapan insan tipidir vallaa:)

0
    0 Yorumla
  • volkankimki
    volkankimki Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 569 cevap paylaştı.

Aşırı dinci insanları ve ağır faşistleri sevmem, sevdiğim tipler sakin, ağır başlı, frekanslarımın uyduğu insanlar...

0
    0 Yorumla
  • dr_deü
    dr_deü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Nefret ettiğim: Ne istediğini bilmeyen, yavşak, orda burada karşı cinsine yavşayan, cool görünmeye çalışan, olduğundan farklı görünmeye çalışan, havalı takılan, çıkarcı.

Sevdiğim: Dürüst, samimi, cana yakın, ne istediğini bilen, ona buna yavşamayan, dostlarıyla samimiyet çizgisini bilen.

0
    0 Yorumla
  • Falconcuk
    Falconcuk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Sıcakkanlı ve ağırbaşlı az konusan ama cok konusmus etkisi yaratanları severiiiuM '

G... bası ayrı oynayan cok konusan bos konusan havalı olan değilde havalı olduğunu sananlardan nefret ederiim

3
    1 Yorumla
    • Eleroza
      Eleroza
      +1 yıl

aynen kanka

Yorumla
  • metehanaydin
    metehanaydin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 40%
    +1 yıl

Tarz olarak ;
    Yobazlari sevmem
    Yeniliklere acik tipleri severim.

Memleket olarak ;
    alevi'leri sevmem,
    kurtleri sevmem,

karadenizlileri severim.
    trakyalilari severim.
    angaralilari severim.
    egeliyim 'egelileri severim'

0
    3 Yorumla
    • faruk004
      faruk004
      +1 yıl

Memleket olarak alevileri sevmem demissin de alevi diye bir memleket yok kardesim.
      bende egelileri SEVMEM!

Yorumla
    • metehanaydin
      metehanaydin
      +1 yıl

kurt'te yok memleket olarak, lakin alevilerin cogunlukta yasadigi kurtlerinde cogunlukta yasadigi iller var bilirsin lafi carptirma demek istedigimi anlamiyacak bir kapasite var ise cevap verme.

Yorumla
    • Eleroza
      Eleroza
      +1 yıl

haklısın kanka @metehanaydin

Yorumla
  • WOLKYDJ
    WOLKYDJ Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

en sevdiğim insanlar; samimi, değer veren, dürüst ve sakin
    en nefret ettiğim; egoist, alaycı, satıcı, kendini bir b*k sanan, artist serseri piçler (kızlar da dahil)

yalnız kızlar en sevmediği tip egoist çok konuşan yazmış ama nedense ben kızları hep onların yanında görüyorum

0
    0 Yorumla
  • SlothfulGirl
    SlothfulGirl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Hava atıcam diye yanındakini ezenlerden, laf olsun diye gereksiz konuşanlardan, iki insanın arasını bozan ve ben bişey yapmadım diye zırvalayanlardan nefret ederim.
    Sempatik, samimi, mimikleri güzel olan, kişisel bakımına önem veren ve sohbeti iyi insanları severim.

0
    0 Yorumla
  • fatcat
    fatcat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Nefret ettigim: mutluluk ve guleryuz dusmani ortam sikiciler. Baskalarinin uzuntusuyle beslenen kan emiciler. Kendisi gulmek icin baskasini aglatan yavsaklar. Allah BELANIZI VERSIN!
    SEVDIGIM TIPLER:Samimi pozitif insanlar. Bir bakisiyla kederi gami silip supururler ya. Tertemizdir kalpleri. Canim benim yaa ♡♡♡♡♡♡♡♡♡

0
    0 Yorumla
  • küçükhanımcık
    küçükhanımcık Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 76%
    +1 yıl

inatçı, burnu havada, herşeyin en iyisini ben bilirim diyen tiplerden nefret ederim. yapmacıklıkla ucundan kıyısından alakaı olmayan herşeye rağmen kendi olabilen samimi insanlarda en sevdiğim insan tipleridir.

0
    0 Yorumla
  • hekimbey
    hekimbey Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42 , eic 32%
    +1 yıl

İletişimde karşısındakinin sorunlarını takıntı olarak niteleyen, yok sayan aklıevveller. Bu tipler, probleminiz gerçek bir sıkıntıyken 'abi bu kadar takma hasta olursun bak cidden' diye aklınca öğüt veren iletişim cahili insanlardır.

0
    0 Yorumla
  • engeler
    engeler Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 67%
    +1 yıl

evli erkegin karisinin yaninda su kiz bana bakti yok manitayla bulusum konusmasi karisininda böyleseye gülmesi. her sakada gercek payi vardir hata akrabamiz bile karisinin yaninda bana dedi keske sen beni alsaydin kadinda ses etmedi

0
    1 Yorumla
    • mösyömarull
      mösyömarull
      +1 yıl

He yavrum he

Yorumla
  • fallennn
    fallennn Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 39%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

"kendi ahlakını düşmanından dinle. dostunun gözünde her yaptığın iyidir".. sorsan kimse kötüleri sevmiyor ama bu kötüler nereden zuhur ediyor lan? neyse soruya gelecek olursak saygılı herkesi severim. ne düşündüğü, nasıl yaşadığı umrumda değil.

0
    0 Yorumla
  • Mehtap-92
    Mehtap-92 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33 , eic 48%
    +1 yıl

Sevmediğim insan tipi: Yavşak, kibirli, boş konuşan, görgüsüz ve yapmacık.
    Sevdiğim insan tipi: Doğal, anlayışlı, düşünceli, kibar, zeki, birazda fırlama. DD

0
    6 Yorumla
    • Eleroza
      Eleroza
      +1 yıl

güzell :)

Yorumla
    • şuleduman
      şuleduman
      +1 yıl

Bencede aynen

Yorumla
    • Mehtap-92
      Mehtap-92
      +1 yıl

senin sevdiğin&sevmediğin insan tipleri hangileri? @Eleroza :))

Yorumla
    • Eleroza
      Eleroza
      +1 yıl

İnsanları ezmeye çalışan cıvık boş konuşan yalancı ve havalı insanları sevmem.
      samimi dürüst ve zeki ve komik insanları severim :) @Mehtap-92

Yorumla
    • Mehtap-92
      Mehtap-92
      +1 yıl

Hep sevmediğim insan tiplerinin beni bulduğu gerçeği :')

Yorumla
    • Eleroza
      Eleroza
      +1 yıl

:))

Yorumla
  • gözlerrr
    gözlerrr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 31%
    +1 yıl

En sevdiğim insan tipi= Karsisindakinin düşüncelerini anlicak ve saygi gösterecek
    En nefret ettiğim insan tipi= Nerde nasıl davranacagini bilmeden karşısındaki kişiye zarar veren kişi

1
    0 Yorumla
  • Pureswan
    Pureswan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl

Bencil insanlardan nefret ederim; tahammülsüz ve kendi çıkarını düşünen.

En sevdiğim ise anında çözüm bulabilen pratik zekalı ahtapot gibi insanlara bayılırım

1
    0 Yorumla
  • fanfinifinfon09
    fanfinifinfon09 Takip Et
    +1 yıl

Kendilerini bişey zannedenler. Maksat gösteriş olsun diye, kendini en iyi göstermeye çalışan, bilgiliymiş gibi gösteren kişiler. Arkadan konuşanlar, güven vermeyenler , dalga geçerek konuşanlar - dalga geçtiklerini zannedenler

0
    0 Yorumla
  • mervebas
    mervebas Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

en sevdiğim tip çok yakışıklı olduğu halde götü tavan yapmayan ve insan gibi davranan, en sevmediğim tip kendini çok yukarılarda gören ve kavgalarda çirkefleşen insan

0
    1 Yorumla
    • Eleroza
      Eleroza
      +1 yıl

haklısın :)

Yorumla
  • Wolvorine
    Wolvorine Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

Egoist, herkesi bir tutan, kendini yüksekte gören, kendi bildiğinden başkasını doğru kabul etmeyen, hep kendisinin düşünülmesini bekleyen, bencil, alkolik, kumarbaz insanlardan nefret ederim.
    Bunların dışındaki herkesi severim.

0
    0 Yorumla
  • blacklove00
    blacklove00 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Kendini birsey sanan guzel sanan , popi olmak icin biryerlerini yirtan , yüzsüz , yalancı , baskasina onem vermeden hep kendini dusunen insanlardan nefret ederim. Durust , samimi icten , vicdanlı, güler yuzlu insanlar en sevdiklerim :)

0
    0 Yorumla
  • Puanten
    Puanten Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 37%
    +1 yıl

en sevdiğim insan tipi sessiz sakin tipler en nefret ettiğimde insanlar arasında böyle aykırı aşırı davranışlar sergileyip kendini gösterme çabalarında olan ergen manyaklar

0
    0 Yorumla
  • yarenyaren1
    yarenyaren1 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 59%
    +1 yıl

En sevdiğim insan tipi açık sözlü olan iki yüzlü olmayan dediğim dedik insanlardır en sevmediğim ise yalaka olan işine geldiğine göre konuşan özenti insanlar

0
    1 Yorumla
    • daydayyusuf
      daydayyusuf
      +1 yıl

dürüst insandan asla zarar gelmez katılıyorum

Yorumla
  • birisi1
    birisi1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 65%
    +1 yıl

en sevdiğim insan tipi, samimi olan, hep gülen, içi dışı bir olan. en sevmediğim, iki yüzlü (hep bana rastlıyorlar) gıcık, egoist, kendini bişiy zanneden vs...

0
    0 Yorumla
  • gecekuşukedicik
    gecekuşukedicik Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 58%
    +1 yıl

Daha doğru dürüst selam vermez. Arada görünce canım diye konuşanlar sanki. Samimiymiş gibi buna gıcık olurum. Bide yüzüne gülüp arkasından bana o kişinin dedikodusunu yapan kız lara gıcık olururm

0
    1 Yorumla
    • gecekuşukedicik
      gecekuşukedicik
      +1 yıl

Bide Güzel olmayıp kendini çok güzel sananlar uyuz eder

Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.

-göründüğü gibi olmayan ve olduğu gibi olmayan
    -kusurları sürekli yüze vuran
    -dengesiz insanlar
    -vefasız ve nankör insanlar
    -sevgide fedakarlık yolunu bulmayanlar

0
    0 Yorumla
  • ebruavşar
    ebruavşar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 36%
    +1 yıl

Merhametli olan insan, cana yakan samimi insan, komik insanları severim.
    Ukala insandan , boş konuşan insandan, kendini bilmezlerden ve saygısız insanlardan nefret ederim.

0
    0 Yorumla
  • Melissa_
    Melissa_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl

İçi dışı bir, samimi, sıcakkanlı insanları severim. Bir dediği bir dediğini tutmayan, patavatsızca konuşan, kibirli insanları hiç sevmiyorum sevemiyorum.

0
    0 Yorumla
  • SuBbengu
    SuBbengu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 38%
    +1 yıl

Ya mesela sen bir eşya almışsın bir konu hakkında birşey düşümüşsündür hemen ardından bende biliyorum bir kere diye bilmiş bilmiş konuşanları sevmiyorum

0
    0 Yorumla
  • balpetegim
    balpetegim Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 352 cevap paylaştı.

En sevdigim insan tipi samimi esprili kendini bilen. en nefret ettigim ise hep ben biliyorum diyen ukala her firsatta yediginin ictiginin aldiginin vs ovgusunu yapan kibirli egolu insanlar...

0
    1 Yorumla
    • Eleroza
      Eleroza
      +1 yıl

bence de :)

Yorumla
  • ece_e_e
    ece_e_e Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

böyle ayıp şeyleri normal bişey gibi anlatanlara sinir oluyorum bide mıy mıyy konuşan kızlar varya hani bu ş harfi yerine s der filn nefret ederim ıyyyy

0
    2 Yorumla
    • pipiliperi
      pipiliperi
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
    • ece_e_e
      ece_e_e
      +1 yıl

:D o ne açıklama yap kare kare bişy çıkmış

Yorumla
  • Destan91
    Destan91 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

En sevdiğim insan tipi dürüst anlayışlı, Duyarlı sadık, içten ve sıcak kanlı. Sevmediğim insan tipi da sahte samimiyetle yaklaşan, kibirli, havalı ve kendini herkesten üstün gören sevimsiz insanlar...

0
    0 Yorumla
  • gurugurugubara
    gurugurugubara Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 32%
    +1 yıl

en sevdiğim eğlenceli sıcakkanlı ve yapmacıklık hissetmeyeceğim insanlar.
    en nefret ettiğim yalaka, soğuk nevale, ukala egosu tavan tipler.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Son of a bitch , Bastard , Pimp gibi kolpa yavşak kişilerden oldum olası nefret ederim , sonra Ağzında yemek olup fısıldaya fosuldaya ayak üstü zıkkımlananlardan içine s*çtığım ağzını sapurdatmaları osurmaları v. b.

0
    1 Yorumla
    • Eleroza
      Eleroza
      +1 yıl

ahaha :asfsdf

Yorumla
  • Dmlanrr
    Dmlanrr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

En Sevdiğim : rol yapma Gereği duymayan insan
    En nefret ettiğim : başkaları gibi davranan Özenti insan

0
    1 Yorumla
    • Eleroza
      Eleroza
      +1 yıl

özentileri bnde sevmem

Yorumla
  • gaggo
    gaggo Takip Et
    Bilge Yaş: 32
    +1 yıl

En sevmediğim insan türü paraya karşı zaafo olanalrdır. her yöne herkeze satılabilirler.
    en sevdiğim insan tipi ise tek bir doğrusu olan ve o doğrusundan hiçbir şekilde dönmeyen insanlardır.
    bende bunlardanım.

0
    0 Yorumla
  • Leylifer61
    Leylifer61 Takip Et
    +1 yıl

Sürekli kendinden bahseden insanlari sevmiyorum ve boş bakan insan ve boş konuşan insan ve ortama sevimli görünmek için birini sürekli aşağılayan insan. Tiksiniyorum bu saydiklarimdan.

:)

0
    2 Yorumla
    • Eleroza
      Eleroza
      +1 yıl

ezmeye çalışan insanlar ve kendini beğenmişler... haklısın

Yorumla
    • Özder
      Özder
      +1 yıl

dogru demiş ablamız

Yorumla
  • Nemsi
    Nemsi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30
    +1 yıl

Açık sözlü insanları severim,, empati yapabilen,, nerde ne konuşacağını bilen insanları severim.
    Aşırı asabi,, iki yüzlü,, sürekli kendini öven insanlardan nefret ederim.

0
    1 Yorumla
    • Eleroza
      Eleroza
      +1 yıl

ayn

Yorumla
  • coconoir
    coconoir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

önüne gelene yavşayan tiplerden nefret ediyorum. kız erkek fark etmez. sevdiğim kısmını hiç düşünmedim.

1
    0 Yorumla
  • -UsuLca
    -UsuLca Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 37%
    +1 yıl

Dogrucu ve cesaretli insanlara daima saygım vardır severim..
    İnkarci ve düsüncelere saygı duymayan insanlar ise sevmediklerim arasında..

0
    0 Yorumla
  • re-polyanna
    re-polyanna Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 43%
    +1 yıl

kaba ve zorba. Ayrıca pis kokan. Çok bilmiş davranan. Kendisini zeki sanıp, i nsanları kullanmaya çalışan.

0
    4 Yorumla
    • Wolcano
      Wolcano
      +1 yıl

Kardeşim, resmen beni tarif etmişsin çok memnun oldum =)

Yorumla
    • re-polyanna
      re-polyanna
      +1 yıl

@wolcano öyle olsan kesinlikle konuşuyor olmazdık ki :D

Yorumla
    • Wolcano
      Wolcano
      +1 yıl

Hah sanaldan o kadar tanıyorsun beni😈 reelde yanyana geleydik uzaklaşırdın buram buram misk kokumdan😁😁😁

Yorumla
    • re-polyanna
      re-polyanna
      +1 yıl

O zaman öyle yapabilirm, hayır kesin yaparım, ya o zaman biz bence yan yana gelmesek mi napsak :D

Aa biliyor musun senin izmire geleceğin tarihlerde ben şehir dışında olcam. tuhh

Yorumla
  • melek88
    melek88 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 48%
    +1 yıl

Eğlenceli, nazik, saygılı insanları severim.
    Çok sessiz insanlardan korkarım gerçekçi olmayan hayal dünyasında yasayan insanlardan uzak dururum.

0
    2 Yorumla
    • eswaran
      eswaran
      +1 yıl

Neden? Sen hayal kuramadigin icin mi? :) hayal kurmak iyidir ve tabi gerceklestiren de.

Yorumla
    • melek88
      melek88
      +1 yıl

@eswaran cevabımi iyi oku hayal kuran değil hayal dünyasında yasayan yazıyor ikisinin arasındaki farkı biliyorsundur herhalde.

Yorumla
  • bbkei
    bbkei Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

en sevdiğim insan tipi aynı kulaklığı paylaşabileceğim dir en grey dinleyenler en nefret ettiğimse aptal amerikan özentileri

0
    0 Yorumla
  • voluptuous
    voluptuous Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl

Kendimi çok sever.. tüm insanlardan nefret ederim, yok l*n ters oldu galiba, ya böyle bişeydi iste ya.. anladın sen onu ;)

0
    0 Yorumla
  • Elifaltun
    Elifaltun Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 34%
    +1 yıl

Tirip atan erkek sozunu tutmayan palavra atan civik olani sevmem hafif agir abi sert tavirli ama aslinda merhametli ve duygusal erkek severim

0
    0 Yorumla
  • Çiğdemcecik
    Çiğdemcecik Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 62%
    +1 yıl

yazı sonlarına göz kırpan gülücük koyanlar
    ayyaşlar
    yalancılar
    modern görünmek için, kaza bakıp bir tarafını yırtanlar

0
    0 Yorumla
  • gelbiseveyim
    gelbiseveyim Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 40%
    +1 yıl

En sevdiğim insan tipi komik olanlar herhalde.:d En nefret ettiğim insan tipi de işi düşünce arayıp, soranlar.:d

0
    0 Yorumla
  • Hayalimdeiyi
    Hayalimdeiyi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30 , eic 48%
    +1 yıl

en sevdigim insan kendi kafasina göre yasayan tip, en sevmedigim insan o ne dedi bu ne dedi diye özenti bir hayat yasayan

0
    0 Yorumla
  • cahiladamım
    cahiladamım Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

en sevmediğim sinsi insanlar, kendini beğenmiş, popi olmaya çalışan kızlar, paraya tapan tipler, muhabbet esnasında paradan puldan bahseden karaktersizler.
    en sevdiğim ise doğal insanlar.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (245)
Devamını Gör(290)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > En sevdiğiniz ve nefret ettiğiniz insan tipleri hangisi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En sevdiğiniz ve en nefret ettiğiniz insan tipi hangisi? 3 cevap verildi
En sevmediğiniz insan tipleri nasıldır özetleyin? 12 cevap verildi
En sevmediğiniz insan tipleri nedir? 17 cevap verildi
En çok nefret ettiğiniz insan tipleri nelerdir ? 9 cevap verildi
En sevmediğiniz insan tipleri ne? 12 cevap verildi
Sizin en sevmediğiniz insan tipi hangisi ve neden? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çocuk yuvası, bakım evi ve hastanedeki hastaları ziyeret ediyor musunuz, halinize şükür içinde misiniz?
  • Dolgun kalçaları sadece erkekler mi seviyor?
  • İlk aşk mı, son aşk mı?
  • Öfken yükseldiğinde aslında neye ihtiyacınız olur?
  • Hatice Ö.'nün 'Kapalılar imha edilsin' sözü ifade özgürlüğü mü nefret söylemi mi?
  • Kadınlar her zaman haklı mıdır?
  • Kendinde en çok sevdiğin şey nedir?
  • Dünya basını Türkiye’nin elenişini böyle gördü, peki ya sizce? 🇹🇷⚽
  • Sevdiğin insan için değişir misin?
  • Saçlarınızın neye ihtiyacı var?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨