AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
bir insan efendi, saygılı olucak. aptallıkla heyecanı birbirine karıştırmıcak. en sevmedigim tipte eşi oldugu halde başka kadınlarda heyecanı arayan erkeklerden nefret ediyorum.
egolu insanlardan nefret ederim kendine güven iyidir ama fazlasıda çok gerizekalıca. merhametli insanlarıda severim.
Kesinlikle bencil ve herkesi kendisi gibi bencil zanneden insanlardan nefret ederim
Tatli samimi kendine guvenen insanlari severim
Çok gereksiz yere yalan söyleyenler. Örnek olarak:
-Kanka... yı izledin mi?
+İzledim izlemez olur muyum hiç.
-... nın oyunculuğunu beğendin mi peki?
+ıhmm...
beleşçi, kendi çıkarları için başkalarının iyi niyetini suistimal eden insanları sevmem.
peki :)
en sevdiğim samimi insanlar en sevmediğimde kısaknç tip
kıskanç insanları kimse sevmez haklısın :)
aynen :)
ukala gevsek fazla egolu ve yalancı
en sevdiğim dürüst samimi
hmm
Yüzüme gülüp arkamdan konusan 2 yuzlulerden nefret ederım.. Patronun g*tunu yalayan tiplerden nefret ederım..
yalakaları bnde sevmem
Sicakkanli ve hayatta ne istedigini bilen hedef sahibi insanlari severim. Ama kendini kucuk goren kadercilik yapan teslim olmus insanlardan nefret ederim. Bir insan herseye ragmen hayal kurabiliyorsa bir omur onunla dostluk ederim
kendini bu dünyanın sahibi sanan ama ondan üst seviyedekine yalakalıkta sınır tanımayan ve maddi olarak kendinden alt seviyedekini hep ezen ve insan olduğunu unutan insan tiplemelerinden nefret ederim ...
Salak insandan nefret ediyorum, ayni espiriye gulemedigim insanla ayni seyi konusmuyorumdur bence ya.
Zeki insani cok scs :D
Ulan isim ile karakter armut piş ağzıma düş
iste nefret ettigim insan tipi sana da S. A
kendini beğenmiş, herhangi bir konu hakkında bilgisi olmayıp fikri olanlardan, kendisini olmadığı gibi gören insanlardan nefret ederim :)
En sevdiğim insan: Canayakın ve Önyargısız insanlar.
En sevmediğim insan: Egolu, ukala, burnu havada insanlar. Milleti küçümseyen yani.
en sevmediğim tip bana çok karışan tip
en sevdiğim tip düşünceli insanlar işte benim kırılabileceğimi düşünen.
Guzel oldugunu dusunen cirkin kizlardan ve baskalariyla alay eden ve onlari kucumseyenlerden
Kibirli hava atan ve yalanci insanlardan nefret edrrim dostluk kurmam. Aksine olursa onunla kardes bile olabilirim yani
Adaletsizlik yapıp adaletli görünmeye çalışanlardan hoşlanmam.
Özellikle is yerinde yaşanır bu durum..
En nefret ettiklerim; kibirli, kendini beğenen, insanlara yüksekten bakan tipler. Bunun haricinde herkesi severim.
kibar ve nazik en sevdiğim
odun ve kazma tipinde olanlar en nefret ettiğim
ve iki yüzlülerden nefret ederim
en sevdigim ;saygili terbiyeli yerine gore komik vede zeki
sevmedihim :yukardaki ozellikleri tasimayanlar ve kendini begnemisler
kendini bir b*k sananlardan büyük görenlerden nefret ederim.. orijinal olanları yapmacık olmayanları da çok severim :)))
Dikkat cekmeye calisan ve yalan soyleyen soyleyen insanlardan
hmm
zeki, empati kurabilen, insan olmayi unutmamis kisileri severim.
Kurnazligi sadece kendi egosunu tatmin eden icten pazarlikli, yalanci, basit insanlari sevmem
basit insanlar sevilmezz doğru
İki yuzlü olanlar sevmem
Açık sözlü olanlar severim
hmm
Cimri erkeklerden hep birinden geçinen erkeklerden nefret ederimmmmm. Ayni sekilde kizlardan da ve bir ortamda gereksiz kahkaha atan kızlardan.
Utangaç erkekler sevdiğim tip :)
Burdayım
Bak yine utandım ibigugug
boş bomboş arkası olmayan bir özgüveni olanlardan nefret ederim. bir vasfı yok ama her konuda fikri var
ayn :)
bilgin olmasa da fikrin olmalı... 2. si arkası yoksa ve özgüvenı varsa delikanlıdır işte... Arkaya güvenip iş yapcagına :)
arkası derken güvendiği insanları değil bir deneyim, fikir , bilgi, iyi olunan herhangi bir yönü kastetmiştim yanlış anlamışsın
hmm anladım fakat söyle bir söz var bilgi sahibi olmasanda fikir sahibi olabilirsin.. yani herşeyi herkonuyu bilemeyiz fakat fikir yürütebiliriz... örnegin bu ülkede siyaseti bir cok insan bilmiyo ama fikir yürütebiliyo.. bu güzel bişey fikir yürütmek iyidir... olumlu ve ya olumsuz...
sen suna kısaca bilmişlik de :) aslında senın demek ıstedıgını anladım da sende benım demek ıstedıgıme hak verıceksındır... mesela ben moda dan anlamam sorsan bana bu nasıl olmus.. İyi olmus ama... diye fikir sunabilirdim... su takıyı cıkarsan boynundan topuz yapsan saclarını omuzların geniş gorunur daha sık durabılırsın dıyebılırım mesela:)
anladım doğru söylüyorsun bilmişlik daha iyi karşılıyor
En sevdiğim: sicak kanli paylaşimci güvenilir satmayan
Sevmedigim= yuzune guldugunde tip tip bakip somurtan soğuk insanlar
hmm peki
Komik şnsanları severim - kibirli, kendini beğenmişlerden nefret ederim
Nefret ettiğim:özenti, kendini kanıtlama çabasında olanlar, Egolu kezbanlar, marjinal olmaya çalışan öne çıkma çabasında olanlar, tumblr kızları
Sevdiğim:Zeki ve ahlaklı tipler, meraklı, genel kültürü ve siyasi bilgisi yüksek seviyede olanlar.
En sevdiğim fiziğe önem vermeyen insanlığına ve cana yakınlılığına bakan.
En Nefret ettiğim ise:Kendi dünyasına göre insan seçen tipler. Kız erkek farketmez...
ama herkez kendi dünyasına göre insan seçer zaten kafa dengi insanlarıla takılır.
Edepli, sessiz sakin, agirbasli insanlari severim. Egoist insanlardan nefret ederim.
En sevdiğim en imanlı ve ahlaklı olan.
En sevmediğim imansız ve ahlaksız olan.
tripli insanlardan nefret ederim
araştırmacı insanları severim
Cozum odakli insanlar vs problem odakli insanlar. Net.
Tahsil, i kültür, ü olmadığı gibi kendisini geliştirmemiş insanlar. Kadın döven sözde erkekler.
Tolu taşıma aracında telefon ile uzun uzun konuşanlar. Son derece görgüsüzce bir davranış.
iki yüzlü yapmacık ego patlaması yaşayan insanlardan nefret ederim
sessiz sakin kaypak yalancı iki yüzlü insanlardan nefret ediyorum
En sevdiğim insan tipi : saygi gosteren
Sevmedigim insan tipi : yalan soylemesi, odun olsaydi..
Bütün insanlardan nefret ediyorum kimseyi sevmiyorum
ne içtin sen bakim?
Seni bizim Keçi ağılina gönderelim o zaman
şımarık geveze cok ve gereksiz gülen insancıklar :@
En sevmediğim insan tipi çıkarcı insan, en sevdiğimde vefalı insandır.
Herkes ayri bir dunyadir
Kendi dunyasinda iyi oldugunu sanir
Yaptıgı iyiligi gösteriş olmadna sırf iyilk olsun diye insanları çok severm
Egoist insanlardan nefret ederm
Evime gelip dertleşen, sonra da arkamdan beni çekiştiren haset O... lar.
:))
Ortama uyum saglamak icin espri yapmaya calisa ama beceremeyen insanlara acaip gicigim
Benden uzak dur :)
Boyleysen zaten sen benden uzak dur :)
:sgdfh
hiç birşey bilmeyip çok şey biliyormuş gibi konuşan cahil insanlardan nefret ederim
en sevdiğim: dürüst ve samimi
en nefret ettiğim:yalan söyleyen ve gıcık olanlar işte :)
egosu tavan yapmış insanlardan nefret ederim sanki dünya onların etrafında dönüyo en sevdiğim insan tipi güvenilir insanlardır
Özgüveni kabarik olanlari ve yalancilari sevmem,
Kendine inanan, sevdigi biri için hayatindan vazgeçen ve yalan söylerken basarisiz olanlari severim.
2 yüzlü. kendini dünyanin hakimi sanan. simarik herkesi elestiren kendini öven
Haksız, sebepsiz yere atarlı davranışlar gösteren insanlardan nefret ediyorum.
genelde kızlar yapar bunu :)
Kesinlikle öyle.
senin gibi insanlar çıkmıyor karşıma ama :))
Megolaman insanları acıkca sevmıyorum ve asırı gosterıs budalalarını...
aynn
isi düstûgünde beni arayanlar menfaatçi iki yüzlü insanları siraya dizip kursunlayasım geliyo
o kadar diyorsun :)
Edebiyat ve şiire saçma diyen her insandan tiksinirim
onu söyleyen insanlar cahildir
Herkesi severim ama kendini başkalarından üstün görüp, egosu kendin buyuk insanları sevmem.
Aynen kardeşim katılıyorum alçak gönüllü mütevazı insanları severim yazmak zor geldide :D
çok haklısın
@mavigokyuzu11
:)
En nefret ettiğim kendini en üstün sanan egoist insanlar
En sevdiğim zeki esprili güvenilir insanlar
çok haklısın
anlayışsız ve düşüncesiz insanlardan nefret ederim. her daim hoşgörülü insanlara bayılırım
Megaloman iki yüzlü yalancı düzenbaz insanlar hariç diğerlerini seviyorum
okee
Mizmiz insanları hiç sevmem ama. Sakin akıllı konuşan insanları severim tabi her insan önce kendi hatasını düzeltip ondan sonra karsidakilerin hatalarına bakmalı